2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

12. gün işte test verdim canım, göz yaşlarımı tutamıyorum malesef, üzülmemek imkansız, tekrar deneyecek maddi güç yok maalesef, kredi çektik bu tedavi için, yoruluyor insan, çok yorgunum çok
O kadar hak veriyorum ki sana kaç yıllık evliyiz ne evimiz var ne paramız ikimizde çalışıyoruz paramızın hepsini bu tedaviye harcadık. Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin tekrar denersin nolur ağlama

%80 artması önemli olan transfer in kaçıncı gününe denk geliyor kese randevun

Hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

Galiba haftaya piyasaya sürülecekmiş kesin olmamakla birlikte öyle bi duyum aldım.

KKTC den arkadaşıma söyledim bakacak, varsa ordan gönderecek. Estrofem ne zamana kadar devam edecek acaba. 12. Haftaya kadar kullanacak mıyız. Dr bişe dedi mi

KKTC den arkadaşıma söyledim bakacak, varsa ordan gönderecek. Estrofem ne zamana kadar devam edecek acaba. 12. Haftaya kadar kullanacak mıyız. Dr bişe dedi mi
hiçbir şey demedi henüz kullanmaya devam edicez sanırım ben günde 6 tane içiyorum o yüzden bir kutu 5 gün bile yetmiyor böyle kullanmaya devam edersem nasıl yetişecek hiç bilmiyorum

hiçbir şey demedi henüz kullanmaya devam edicez sanırım ben günde 6 tane içiyorum o yüzden bir kutu 5 gün bile yetmiyor böyle kullanmaya devam edersem nasıl yetişecek hiç bilmiyorum
Günlük 3 alıyorum ben, yarın arkadaşım kaç tane gönderme hakkı olacak, var mı yok mu bakacak. Aynı şehirde olsak sana da temin ederdim. Hangi şehirdesin. Bulunmazsa oturup tek tek her şehrin Eczanesini arayacağım. Nerde varsa ordan almaya çalışırım heralde

şimdi bir arkadaş bir depodan 3 kutu temin etti çok teşekkür ederim canım bandırmada yaşıyorum. düşünmen yeter canım allah kalbine göre versin yetmezse yazarım sana özelden

Yaaaa canımmm hadi gözün aydın bebişlerin sana sımmmsıkııı tutunsun inşallahhh haftaya cuma sevinç gözyaşlarını dökmen dileğiyle çokk heyacanlııı

Yaaaa canımmm hadi gözün aydın bebişlerin sana sımmmsıkııı tutunsun inşallahhh haftaya cuma sevinç gözyaşlarını dökmen dileğiyle çokk heyacanlııı
Umudum bu yönde canım bakalım şuanlık herşey iyi ağrım sancım hiçbirşeyim yok bakalım ne olacak

Ya maşallah herşey güzel olcak annesi sakince dua ile ultrason bekleyelim . bnm ilaçları klinik temin ediyo hiç dışardan almadım ilaç canım

Ayy inşallah ☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık
Heee catlatma ignesi gibi bisey mi bebegin o hormonla tutunmasi kolaylasiyormus aslinda cok iyi..ben dr a soracaktim bide onu vurulmak istemedim acikcasi cok ilacimiz var..

yıkılmadım ayaktayım canım, yıpranıyoruz ama toparlanmak zorundayım, bakalım bir kaç ay sonra da deneyebilirim olmazsa eğer yorulsam da pes etmedim menapoza girmediğim sürece devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…