2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

kızlar beta hcg 0,23 çıktı ya , ben evde de test yapmıştın 2. çizgi böyle gölge gibi çok çok çok silik, sanırım embriyolar hala rahimde ama cansız tabi ve adetle atcam çocuklarımı

canım ya duyduğuma göre şehirlerin küçük yerlerinde ucrada kalan eczanelerde bulunuyor imiş, antalyanın manavgat aksu gibi yerlerinden telefonlarına ulaşıp kargoyla getirtenlerde olmuş

canım ya duyduğuma göre şehirlerin küçük yerlerinde ucrada kalan eczanelerde bulunuyor imiş, antalyanın manavgat aksu gibi yerlerinden telefonlarına ulaşıp kargoyla getirtenlerde olmuş
Söyledim arkadaşıma bulmuş 1 tane gönderecek. Çok teşekkür ederim. Allahım ol derse olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Size de Önce sabır, sonra bebiş diliyorum

Hayırlı akşamlar anne adayları bir tüp bebek annesi olarak hepinize pozitif sonuçlar diliyorum umarım emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız sizlere tek tavsiyem olacağına inanın ve ümidinizi kaybetmeyin ben 3. denememde 3. gün embriyoları ile ikiz gebelik olarak başladım ama maalesef bebeğimin biri yeterince gelişemedigi için 2. ayında kalbi durdu ve tek gebelik olarak devam ettik ve şuan 10 aylık bir oğlum var Rabbime şükürler olsun 2022 adayı değilim ama tüp bebek topiğini görünce yazmak istedim benimki çok badireli bir gebelik oldu ikiz gebelikten tek gebeliğe geçiş İzmir depremi pandemi derken oğlumu sağ salim kucağıma aldım Rabbim sizlere de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah olmazları olduran Rabbim emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde versin umarım rahatsız etmemişimdir hepinize hayırlı akşamlar dilerim

kızlar beta hcg 0,23 çıktı ya , ben evde de test yapmıştın 2. çizgi böyle gölge gibi çok çok çok silik, sanırım embriyolar hala rahimde ama cansız tabi ve adetle atcam çocuklarımı
Bende senin gibi ilk transferimde 6. Gün evde test yaptım silik ama çizgi vardı ne sevindim oldu diye ama kan testinimde negatifi gördüm İlaçları bırakınca embriyonun biri ince bir zarın içinde baş parmak boyunda düştü işte o zaman herkese karşı üzülmemiş gibi davranan ben bıraktım kendimi ama öyle böyle değil dakikalarca ağladım.
Bide üzerine benim negatif aldığım gün bana ultrason resmini gönderen hamile bi yakınım…
Bu durumu yaşamayan karşısındakini anlayamıyor.
Neyse uzatmayım bunları yaşarken insan sanıyor ki yalnız sen yaşıyorsun bunları ama öyle değil ben bunların üzerine bi deneme daha yaptım oda negatif oldu
Kısmet elimizden geleni yaptık ama olmayınca olmuyor.
Şimdi 3. Deneme için genetikten sonuç bekliyorum bende hiçbir sorun yok eşimde sperm hareketsizliği var yani doktorum tutmaması İçin sebep yok derken ben hep negatifle bitiriyorum denemelerimi.
İnşallah sana bana isteyen herkese nasip olur süreç zor yıpratıcı denemediğim bişey kalmadı. Geçen konuşmuştuk ovulasyon takibi yapıyorum şimdi yaşadığım yerdeki doktorum tüp bebeğe gerek yok normal yoldan denemeye devam diyor yaş oldu 38 …
İnşallah bir mucize olur umut edip sabırla beklemekten başka çare yok.

kızlar kalktım kek yaptım, iyi geldi biraz, herşeye rağmen hayat devam ediyor, canı gönülden yeni transfer olacaklara dua ediyorum pozitifler aksın topikte AMİN
Tesekur ederiz. Biz kadinlar hep güçlüyüzdür. Mutlu huzurlu olunca pes etmeden yeniden baslariz. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…