- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 46
canım ya duyduğuma göre şehirlerin küçük yerlerinde ucrada kalan eczanelerde bulunuyor imiş, antalyanın manavgat aksu gibi yerlerinden telefonlarına ulaşıp kargoyla getirtenlerde olmuşGünlük 3 alıyorum ben, yarın arkadaşım kaç tane gönderme hakkı olacak, var mı yok mu bakacak. Aynı şehirde olsak sana da temin ederdim. Hangi şehirdesin. Bulunmazsa oturup tek tek her şehrin Eczanesini arayacağım. Nerde varsa ordan almaya çalışırım heralde
Söyledim arkadaşıma bulmuş 1 tane gönderecek. Çok teşekkür ederim. Allahım ol derse olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Size de Önce sabır, sonra bebiş diliyorumcanım ya duyduğuma göre şehirlerin küçük yerlerinde ucrada kalan eczanelerde bulunuyor imiş, antalyanın manavgat aksu gibi yerlerinden telefonlarına ulaşıp kargoyla getirtenlerde olmuş
Amin canım Allah razı olsun :)Söyledim arkadaşıma bulmuş 1 tane gönderecek. Çok teşekkür ederim. Allahım ol derse olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Size de Önce sabır, sonra bebiş diliyorum
İnşallah canım inşallahİnşallah canım benim bana da yer açın ikiz anası olarak geliyorum inşallah
Bende senin gibi ilk transferimde 6. Gün evde test yaptım silik ama çizgi vardı ne sevindim oldu diye ama kan testinimde negatifi gördümkızlar beta hcg 0,23 çıktı ya , ben evde de test yapmıştın 2. çizgi böyle gölge gibi çok çok çok silik, sanırım embriyolar hala rahimde ama cansız tabi ve adetle atcam çocuklarımı
Amin hayırlı ile inşallahamin cAnımda ay olumsuzu kendine de çağırma canım, belli olmaz olumlu olsun sonucun inşallah, ha olmaz ise de kendiliğinden dolsun inşallah kucağın hepimizin inşallah dolu kucakları olacak inanıyorum, inanmaya devam edeceğiz
Ben 3.gün embriyosu İçin 10.gün kan verdim yani doktorum öyle dediAmin hayırlı ile inşallah
hangi klinik canım o ilk defa duydum kliniğin ilaç temin ettiğiniYa maşallah herşey güzel olcak annesi sakince dua ile ultrason bekleyelim . bnm ilaçları klinik temin ediyo hiç dışardan almadım ilaç canım
Acıbadem’e gitsene zaten testte ödedigimiz paraya dahil öğlen de olsa alıp bakarlar.İnşallah öğlen saatlerinde hastane acile gitsem o gün belli olurmu sabah okulda oluyorum
Masallah guzel haberlerart arda haberler verecegiz. ❤Ryamm @cukulatam @MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs
Tesekur ederiz. Biz kadinlar hep güçlüyüzdür. Mutlu huzurlu olunca pes etmeden yeniden baslariz. Afiyet olsun.kızlar kalktım kek yaptım, iyi geldi biraz, herşeye rağmen hayat devam ediyor, canı gönülden yeni transfer olacaklara dua ediyorum pozitifler aksın topikte AMİN
Bende 3 defa 3 e bolup ovotrella yapicam. Neden acaba bu igne tranaferden sonra veriyorlar?Gonapeti de hcg yok diye biliyorum ben ovitrella de var , bende diğer ilaçlara devam
Masallah guzel haberlerart arda haberler verecegiz. ❤
Ayy inşallah sizin ne zaman transferMasallah guzel haberlerart arda haberler verecegiz. ❤
Bana vermedi doktorumBende 3 defa 3 e bolup ovotrella yapicam. Neden acaba bu igne tranaferden sonra veriyorlar?
Dun transfer oldu. 2 tanecik bebislerime kavustum.Ayy inşallah sizin ne zaman transfer
Aynen farkli amin tutunsunlarda ❤Bana vermedi doktorumher doktorun yöntemi farklı oluyor işte hepimizin ki şifa olsun bebelere can olsun kan olsun inşallah
Aaa ne güzeellDun transfer oldu. 2 tanecik bebislerime kavustum.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?