2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

G gizlidunyam canim aynı hüznü çok kısa süre önce bende kalbimde hissettim. Seni çok iyi anliyorum. Rabbim sana güç versin. Unutma yukselebilmek için dibe vurmak gerekiyor bazen. Buda bizim dibe vurusumuz olsun. Ve yükselme zamanımız başlasın. Kim bilir belki yüksekte bir yerde bebislerimiz bizi bekliyordur

aynen canım deniyoruz, insanların eğrelti tesellisini dinliyoruz, ama başaracaz üzülecez kalkacaz tekrar devam edeceğiz, ovülasyonda dene canım bir de mfk yöntemi deneyeceğim ben, sende araştır bak, inşallah tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir, çabalamaya devam edeceğim ama stres olmadan akışında yaşayacağım, hepimizin güzel olacak ve olsun AMİN

evet kuzum önce çöküş sonra inşaa etmeye başlayacağız, bir yerlerde bebeklerimiz gelecek

Hayırlı aksamlar kızlar ben de tüpbebek tedavisine basladım yasım 39 pazartesi ilaç basladık cuma kontrol dediler ve bende sordum ne zaman nasıl olcak diye biz senı yonlendırcez dediler sanki devlet sırrı söylemdeler bende biz tez canlıyım hemen olsun bitsın istıyorum süreç nasıl ilerliyor beni bilgilendırırmısınız benım amh yasıma göre iyi dr yumurtalrınde ıyı dedi karnımdan iki tane igne vuruluyorum baska ilaçim da yok

Çok teşekkürler. inş sizi de çok bekletmez en kısa zamanda kısmetse bebişiniz olur
Benimde tek olacak canim.. dr tekrar toplayalim dedi ama acikcasi cift embriyo beni cok korkuttu..ikiz annelerine de ve daha fazla gebelikleede anneye allah yardim etsin..

Sanırım cuma günü ilk kontrol genelde 10 gün sürüyor canım yumurta geliştirme evresi 12. Günü de yumurta toplama oluyor inşallah güzel yumurtaların olup kaliteli emriyolara dönüşürler

Hayırlı olsun Allah tmamına eridirir inşallah iğnelere başladıysanız bu süreçte 3-4 kez kontrole çağırıp yumurtanın büyüklüğünü takip eder sonra yumurta çatlamasın diye bi iğne ekler 10. Gün gibi de çatlatma iğnesi ekler o iğneden 36 saat sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılır. Sonra embriyoyu ya dondurur yada 5. Günr veya 3. Güne gelince taze transfer yapar Kaba taslak bu kadar anlatabildim

Benimde tek olacak canim.. dr tekrar toplayalim dedi ama acikcasi cift embriyo beni cok korkuttu..ikiz annelerine de ve daha fazla gebelikleede anneye allah yardim etsin..
Ya benim de kendiliğinden ikiz olursa çok mutlu olurdum ama karar bana kalınca totom yemedi

Ya benim de kendiliğinden ikiz olursa çok mutlu olurdum ama karar bana kalınca totom yemedi
Benimde yemedi cnm sorma.. zaten bakamazdim iki tanesine hem calisiyorum hem iki tane cok zor. Simdi zorda kalirsam bile yanimda gotururum ama ikisi zor olur..isi birakmak zorunda kalirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…