Aynen farkli amin tutunsunlardaBana vermedi doktorumher doktorun yöntemi farklı oluyor işte hepimizin ki şifa olsun bebelere can olsun kan olsun inşallah
Dun transfer oldu. 2 tanecik bebislerime kavustum.❤
İkiz analarımız çoğalacak inşallahAaa ne güzeellmayıs bereketiyle gelmiş bi ben tek embriyo istedim galiba doktorum bugün yine teyit ediyo tek koyuyorum di mi diye tek tek devam
Doğu fertil canımhangi klinik canım o ilk defa duydum kliniğin ilaç temin ettiğini
Çok teşekkürler.Ryamm gumy P Papatya321f kizlar hepinize hayırlı ugurlu olsun. Bebislerinizi önce göbislerinizde sonra kucaklarinizda görmeyi nasip etsin size inşallah Allah yardımcınız olsun
CanımmmmRyamm gumy P Papatya321f kizlar hepinize hayırlı ugurlu olsun. Bebislerinizi önce göbislerinizde sonra kucaklarinizda görmeyi nasip etsin size inşallah Allah yardımcınız olsun
Saol kuzum pozitif haberlerinizi bekliyorumÇok teşekkürler.inş sizi de çok bekletmez en kısa zamanda kısmetse bebişiniz olur
Canim benim dualarım sizlerleCanımmmmGüzel dileklerin çok teşekkür ederizzz inşallah güzel haberler vermekte nasip olur
aynen canım deniyoruz, insanların eğrelti tesellisini dinliyoruz, ama başaracaz üzülecez kalkacaz tekrar devam edeceğiz, ovülasyonda dene canım bir de mfk yöntemi deneyeceğim ben, sende araştır bak, inşallah tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir, çabalamaya devam edeceğim ama stres olmadan akışında yaşayacağım, hepimizin güzel olacak ve olsun AMİNBende senin gibi ilk transferimde 6. Gün evde test yaptım silik ama çizgi vardı ne sevindim oldu diye ama kan testinimde negatifi gördümİlaçları bırakınca embriyonun biri ince bir zarın içinde baş parmak boyunda düştü işte o zaman herkese karşı üzülmemiş gibi davranan ben bıraktım kendimi ama öyle böyle değil dakikalarca ağladım.
Bide üzerine benim negatif aldığım gün bana ultrason resmini gönderen hamile bi yakınım…
Bu durumu yaşamayan karşısındakini anlayamıyor.
Neyse uzatmayım bunları yaşarken insan sanıyor ki yalnız sen yaşıyorsun bunları ama öyle değil ben bunların üzerine bi deneme daha yaptım oda negatif oldu
Kısmet elimizden geleni yaptık ama olmayınca olmuyor.
Şimdi 3. Deneme için genetikten sonuç bekliyorum bende hiçbir sorun yok eşimde sperm hareketsizliği var yani doktorum tutmaması İçin sebep yok derken ben hep negatifle bitiriyorum denemelerimi.
İnşallah sana bana isteyen herkese nasip olur süreç zor yıpratıcı denemediğim bişey kalmadı. Geçen konuşmuştuk ovulasyon takibi yapıyorum şimdi yaşadığım yerdeki doktorum tüp bebeğe gerek yok normal yoldan denemeye devam diyor yaş oldu 38 …
İnşallah bir mucize olur umut edip sabırla beklemekten başka çare yok.
evet kuzum önce çöküş sonra inşaa etmeye başlayacağız, bir yerlerde bebeklerimiz gelecekG gizlidunyam canim aynı hüznü çok kısa süre önce bende kalbimde hissettim. Seni çok iyi anliyorum. Rabbim sana güç versin. Unutma yukselebilmek için dibe vurmak gerekiyor bazen. Buda bizim dibe vurusumuz olsun. Ve yükselme zamanımız başlasın. Kim bilir belki yüksekte bir yerde bebislerimiz bizi bekliyordur
Galiba tek isteyen sendin.Aaa ne güzeellmayıs bereketiyle gelmiş bi ben tek embriyo istedim galiba doktorum bugün yine teyit ediyo tek koyuyorum di mi diye tek tek devam
Kesnlikle oyle oldu.İkiz analarımız çoğalacak inşallah
Aminnnn inşallah oy oy iki tane evde dolanan bebisler allahim cok guzelRyamm gumy P Papatya321f kizlar hepinize hayırlı ugurlu olsun. Bebislerinizi önce göbislerinizde sonra kucaklarinizda görmeyi nasip etsin size inşallah Allah yardımcınız olsun
Benimde tek olacak canim.. dr tekrar toplayalim dedi ama acikcasi cift embriyo beni cok korkuttu..ikiz annelerine de ve daha fazla gebelikleede anneye allah yardim etsin..Çok teşekkürler.inş sizi de çok bekletmez en kısa zamanda kısmetse bebişiniz olur
Sanırım cuma günü ilk kontrol genelde 10 gün sürüyor canım yumurta geliştirme evresi 12. Günü de yumurta toplama oluyor inşallah güzel yumurtaların olup kaliteli emriyolara dönüşürlerHayırlı aksamlar kızlar ben de tüpbebek tedavisine basladım yasım 39 pazartesi ilaç basladık cuma kontrol dediler ve bende sordum ne zaman nasıl olcak diye biz senı yonlendırcez dediler sanki devlet sırrı söylemdeler bende biz tez canlıyım hemen olsun bitsın istıyorum süreç nasıl ilerliyorbeni bilgilendırırmısınız benım amh yasıma göre iyi dr yumurtalrınde ıyı dedi karnımdan iki tane igne vuruluyorum baska ilaçim da yok
Hayırlı olsun Allah tmamına eridirir inşallahHayırlı aksamlar kızlar ben de tüpbebek tedavisine basladım yasım 39 pazartesi ilaç basladık cuma kontrol dediler ve bende sordum ne zaman nasıl olcak diye biz senı yonlendırcez dediler sanki devlet sırrı söylemdeler bende biz tez canlıyım hemen olsun bitsın istıyorum süreç nasıl ilerliyorbeni bilgilendırırmısınız benım amh yasıma göre iyi dr yumurtalrınde ıyı dedi karnımdan iki tane igne vuruluyorum baska ilaçim da yok
Ya benim de kendiliğinden ikiz olursa çok mutlu olurdum ama karar bana kalınca totom yemediBenimde tek olacak canim.. dr tekrar toplayalim dedi ama acikcasi cift embriyo beni cok korkuttu..ikiz annelerine de ve daha fazla gebelikleede anneye allah yardim etsin..
Benimde yemedi cnm sorma.. zaten bakamazdim iki tanesine hem calisiyorum hem iki tane cok zor. Simdi zorda kalirsam bile yanimda gotururum ama ikisi zor olur..isi birakmak zorunda kalirdim..Ya benim de kendiliğinden ikiz olursa çok mutlu olurdum ama karar bana kalınca totom yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?