- 12 Kasım 2018
- 127
- 133
- 53
- 43
yumurta
İnsallah hayırlı olacak birkere aşilama denedım ama hiç umudum yoktu tüp bebekte cok umudum var bu sefer olacak rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah bisy daha soracam emrıyo bizemi sorcaklar kaçtane koyalım dıeHayırlı olsun Allah tmamına eridirir inşallahiğnelere başladıysanız bu süreçte 3-4 kez kontrole çağırıp yumurtanın büyüklüğünü takip eder sonra yumurta çatlamasın diye bi iğne ekler 10. Gün gibi de çatlatma iğnesi ekler o iğneden 36 saat sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılır. Sonra embriyoyu ya dondurur yada 5. Günr veya 3. Güne gelince taze transfer yapar Kaba taslak bu kadar anlatabildim
Normal de 35 yaşın altında yasal bi işlem değil ama 2 emriyo kaldıysa dondurmayı tercih etmek yerine doktorunuz transfer edelim mi diye sorabilir belki benimki öyle yaptı en azındanİnsallah hayırlı olacak birkere aşilama denedım ama hiç umudum yoktu tüp bebekte cok umudum var bu sefer olacak rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah bisy daha soracam emrıyo bizemi sorcaklar kaçtane koyalım dıe
Ayy olsunda ikiz olsun istiyorum bendeYa benim de kendiliğinden ikiz olursa çok mutlu olurdum ama karar bana kalınca totom yemedi
İnşallah kuzum. Rabbim gönlüne göre versin inşallahAminnnn inşallah oy oy iki tane evde dolanan bebisler allahim cok guzel
İnşallah kuzum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Gebeliğin 12.haftasına kadar kullandırıyor doktorlar diye biliyorum3 kutu buldum inşallah yeter ne kadar kullanıcam onu da bilmiyorum
Oğlunuzu sağ sağlim kucağınıza almanıza çok sevindim çok şeyler yaşamışsınız gerçekten bu yolda olupda yolu kolay olanı görmedim zaten Allah hepimize sabır versin kolaylık versin sağ sağlim kucaklaeımıza alabilmeyi nasip etsinHayırlı akşamlar anne adayları bir tüp bebek annesi olarak hepinize pozitif sonuçlar diliyorum umarım emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız sizlere tek tavsiyem olacağına inanın ve ümidinizi kaybetmeyin ben 3. denememde 3. gün embriyoları ile ikiz gebelik olarak başladım ama maalesef bebeğimin biri yeterince gelişemedigi için 2. ayında kalbi durdu ve tek gebelik olarak devam ettik ve şuan 10 aylık bir oğlum var Rabbime şükürler olsun 2022 adayı değilim ama tüp bebek topiğini görünce yazmak istedim benimki çok badireli bir gebelik oldu ikiz gebelikten tek gebeliğe geçiş İzmir depremi pandemi derken oğlumu sağ salim kucağıma aldım Rabbim sizlere de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah olmazları olduran Rabbim emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde versin umarım rahatsız etmemişimdir hepinize hayırlı akşamlar dilerim
Acaba benim tutma ihtimali ne kadar yaHatta yaşın genç olsaydı iki yumurtadan birinin tutma ihtimali yüzde 70-80 lere çıkıyordu dedi ama ben 37,5 yaşında olduğum için bende ihtimal düşüktü yüzde 60 civarı
Bana da aynısını dedi doktorum biliyor musun bi emriyom diğerinden daha kaliteli dondurma yalım ikisini de verip şansımızı artıralım dedi ben zayıf olduğum için korkutum taşıyabilir miiyim düşük olursa falan diye içimi rahatlattı bende kabul ettim senin gibi inşallah ikisi veya teki nasip olur bi şekildeKızlar ikizle ilgili şöyle bi durum var.ben de ikiz olsun istemiyordum doktoruma özellikle sordum.ikiz olma ihtimali zaten yüzde 10 dedi.ayrıca ileri yaş durumu varsa tek yumurta atarsak tutma ihtimali yüzde 40, 2 yumurta atarsak birinin tutma ihtimali yüzde 60 civarı dedi.yani iki atınca sanırım birinden birinin tutunma ihtimalini artırıyorlar.öyle olunca ben 2 tane atalım ozaman dedim.bu sefer tutmazsa baştan tekrar süreç başlamasın diye ama tabi endişe de ettim ikiz olursa diye.doğru karar verdin dedi doktor.teki tuttu.şimdi diyorumki iyiki iki attırmışım demek tek attırsam belki de tutmayacaktı.o yüzden iyice düşünün derim
Benim olmadı kuzum ama hastaneden ilk üç gün bel ve karın ağrısı olabilir dedilergumy böyle hafif hafif kasıklarımda kramp oldu bi kaç kere sende var mı herhangi bişey belirti olduğundan değil tabiki ama ilk sol kasığımdan bacağıma bi kramp girdi bi kere şimdi de sağ kasığımda hafifçene oldu
2 kez oldu benimde sade 1. Güne merhaba bu aradaBenim olmadı kuzum ama hastaneden ilk üç gün bel ve karın ağrısı olabilir dediler
Cinsiyet belli oldumu büşraHadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar sana inşallah
Cinsiyet belli oldumuBenimde iki tane kalmıştıBiri şuan benimle diğeri de rabbim nasip ederse bir iki yıl sonrası için bekliyor inşallah sende bebişini alacaksın hayırlısıyla Allahım hiç birimizin emeklerini umutlarını yarım bırakmasın
Biri belli oldu erkekKızlar cinsiyeti belli olan varmı?
Ben de uyandım bir gün geçti diyorum2 kez oldu benimde sade 1. Güne merhaba bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?