Hadi inşallah gönlünden geçtiği gibi ikisi de sıkı sıkı tutunsun anasınaBana da aynısını dedi doktorum biliyor musun bi emriyom diğerinden daha kaliteli dondurma yalım ikisini de verip şansımızı artıralım dedi ben zayıf olduğum için korkutum taşıyabilir miiyim düşük olursa falan diye içimi rahatlattı bende kabul ettim senin gibi inşallah ikisi veya teki nasip olur bi şekilde
Benimde kız gibi ama net cevabı 24mayıstaki randevuda alıcazBiri belli oldu erkekDiğeri için kesin konuşamadı kıza benziyor ama değişebilir de. %70 kız diyebiliriz dedi. Sizin belli oldu mu?
Hayır ya bi belli olamadı seninKızlar cinsiyeti belli olan varmı?
Aaa belli oldu mu çok şeyler kaçırmışım.Biri belli oldu erkekDiğeri için kesin konuşamadı kıza benziyor ama değişebilir de. %70 kız diyebiliriz dedi. Sizin belli oldu mu?
Benim de randevum 3 hazirandı 1 hazirana aldım bugün. O gün öğrenicezBenimde kız gibi ama net cevabı 24mayıstaki randevuda alıcazikili tarama testini yaptırdık
Eveeet kuzum biri pipiyi göstermeye dünden hazırdıAaa belli oldu mu çok şeyler kaçırmışım.
Benimkide hala göstermedi hiçbir şey delirecegimEveeet kuzum biri pipiyi göstermeye dünden hazırdıperinatolog bu %100 erkek dedi. Sonradan ortaya çıkan minnoşum daha ufak daha sakin gidiyor ona kıza benziyor dedi bakalım 1 haziranda öğrenicez inşallah. Az önce gaza geldim oğluşuma iki tulum aldım ilk kez cartersda indirim vardı
İdrar testi yaptım çıkmadı acıbadem biraz uzak hastane daha yakınAcıbadem’e gitsene zaten testte ödedigimiz paraya dahil öğlen de olsa alıp bakarlar.
Evde test yapmadın demi
17sinde gidicez öğrenmeye aşırı heyecan varCinsiyet belli oldumu
Benim bi tanesi kesin erkek diğerine büyük ihtimalle kız dediler birdahaki randevuda kesinleşecekKızlar cinsiyeti belli olan varmı?
Heyecan varmi...Ahh hayırlı olsunn sıkı sıkı tutun annene güzel bebekGüzel haberlerini alalım inşallah
Amiiin inşallah benim yarın 17.00-17.30 arası
Ahh minnoşlarrrrr güzel haberlerini alalım inşallah canıım
Ben bahçecide tedavi gördüm Zeki Akkum tek doktordu klinik olarak işleyişleri profesyonel ve güzeldi. Memorialde de çok tavsiye edilen doktorlar var görüşmeye de gitmiştim doktorlar iyi fakat hastane ortamı tüp bebek merkezi gibi olmuyor. Doktorun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası hemen hemen herkes aynı tedaviyi uyguluyor zaten. Klinik koşulları önemli. Mesela hastanede kapıdaki herkesin karnı burnunda olması beni kötü etkiliyordu. Tüp bebek merkezinde bebeği olmayan tek insan olmadığını farkediyorsun ve çalışan herkes de ona uygun davranıyor. Tabiki siz de gidip görüşün içinize sinsin.Diyarbakırda önerebileceğiniz tüp bebek doktoru var mı kızlarr
Zeki akkum ile randevum vardı cuma gününe ama asistanı aradı doktor beyin 2 hafta Ankaraya gitmesi gerekmiş.Ben bahçecide tedavi gördüm Zeki Akkum tek doktordu klinik olarak işleyişleri profesyonel ve güzeldi. Memorialde de çok tavsiye edilen doktorlar var görüşmeye de gitmiştim doktorlar iyi fakat hastane ortamı tüp bebek merkezi gibi olmuyor. Doktorun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası hemen hemen herkes aynı tedaviyi uyguluyor zaten. Klinik koşulları önemli. Mesela hastanede kapıdaki herkesin karnı burnunda olması beni kötü etkiliyordu. Tüp bebek merkezinde bebeği olmayan tek insan olmadığını farkediyorsun ve çalışan herkes de ona uygun davranıyor. Tabiki siz de gidip görüşün içinize sinsin.
Anladım inşallah bir an önce olumlu sonuç alırsınızZeki akkum ile randevum vardı cuma gününe ama asistanı aradı doktor beyin 2 hafta Ankaraya gitmesi gerekmiş.
Benim de cuma günü diyarbakıra gitmem gerekiyor annemi alıcam çünkü..
En azından gitmişken muayene de olayım diyorm ama doktor yok
Hayırlısı olsun canımİdrar testi yaptım çıkmadı acıbadem biraz uzak hastane daha yakın
Canım devlet hastanesı acılınden verebılırsın, 1,5 saate cıkıyor sonuc. Enabız uygulaman varsa oradan da gorebılıyorsun. Hayırlısı olur ınsallahİdrar testi yaptım çıkmadı acıbadem biraz uzak hastane daha yakın
İkiz analarının hazin sonu, erkekler gösteriyor hemen kızların yolunu gözlüyoruz. Öncelikle sağlık tabii dileğimiz ama eşim de ben de kızı heyecanla bekliyor ve istiyoruzBenim bi tanesi kesin erkek diğerine büyük ihtimalle kız dediler birdahaki randevuda kesinleşeceköncelikle sağlıklı olsunlar yavrularım ama inşallah kızdır diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?