2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hadi inşallah gönlünden geçtiği gibi ikisi de sıkı sıkı tutunsun anasına

Benimde kız gibi ama net cevabı 24mayıstaki randevuda alıcaz ikili tarama testini yaptırdık
Benim de randevum 3 hazirandı 1 hazirana aldım bugün. O gün öğrenicez Başka doktora da gitmek istemedim kendi tatlı doktorumdan öğrenmek istiyorum. Perinatolog söyledi cinsiyetleri kendi doktorum değil

Aaa belli oldu mu çok şeyler kaçırmışım.
Eveeet kuzum biri pipiyi göstermeye dünden hazırdı perinatolog bu %100 erkek dedi. Sonradan ortaya çıkan minnoşum daha ufak daha sakin gidiyor ona kıza benziyor dedi bakalım 1 haziranda öğrenicez inşallah. Az önce gaza geldim oğluşuma iki tulum aldım ilk kez cartersda indirim vardı

Benimkide hala göstermedi hiçbir şey delirecegim 23 de belli olur inşallah ya
Ohh alışverişler de başlamış

Diyarbakırda önerebileceğiniz tüp bebek doktoru var mı kızlarr
Ben bahçecide tedavi gördüm Zeki Akkum tek doktordu klinik olarak işleyişleri profesyonel ve güzeldi. Memorialde de çok tavsiye edilen doktorlar var görüşmeye de gitmiştim doktorlar iyi fakat hastane ortamı tüp bebek merkezi gibi olmuyor. Doktorun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası hemen hemen herkes aynı tedaviyi uyguluyor zaten. Klinik koşulları önemli. Mesela hastanede kapıdaki herkesin karnı burnunda olması beni kötü etkiliyordu. Tüp bebek merkezinde bebeği olmayan tek insan olmadığını farkediyorsun ve çalışan herkes de ona uygun davranıyor. Tabiki siz de gidip görüşün içinize sinsin.

Zeki akkum ile randevum vardı cuma gününe ama asistanı aradı doktor beyin 2 hafta Ankaraya gitmesi gerekmiş.
Benim de cuma günü diyarbakıra gitmem gerekiyor annemi alıcam çünkü..
En azından gitmişken muayene de olayım diyorm ama doktor yok

Anladım inşallah bir an önce olumlu sonuç alırsınız

Benim bi tanesi kesin erkek diğerine büyük ihtimalle kız dediler birdahaki randevuda kesinleşecek öncelikle sağlıklı olsunlar yavrularım ama inşallah kızdır diye dua ediyorum
İkiz analarının hazin sonu, erkekler gösteriyor hemen kızların yolunu gözlüyoruz. Öncelikle sağlık tabii dileğimiz ama eşim de ben de kızı heyecanla bekliyor ve istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…