2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Doktor test yaptinmi idrar testi yaptım 9. negatif çıktı dedim yüzü düştü doktorumda ümitsiz
İdrarda negatif olup kanda pozitif gören birçok kişi var. Belki geç tutundu bilemeyiz
Hiç bozma moralini dur bakalım sonuç çıksın hayırlısıyla inşallah güzel bi sonuç gelir

İdrarda negatif olup kanda pozitif gören birçok kişi var. Belki geç tutundu bilemeyiz
Hiç bozma moralini dur bakalım sonuç çıksın hayırlısıyla inşallah güzel bi sonuç gelir
Amin inşallah herzaman herşey de hayırlı ise olsun derim olmadıysa da bundan öncekiler gibi demek buda hayırlı değilmiş deyip hayata devam edeceğiz bu olumsuz olursa %90 eşimden dolayı olmayacak ve artık ugrasmayacagim son bi embriyom kaldı onun içinde kararsızım transfer icin

İnşallah olmıştur inşallah yüzün Güler ama olmadıysa bencede bir süre ara vermen iyi olacak eşinle biraz durumları düzeltin. Bu stresle olacağı varsada olmaz. Sanırım ikinizde yoruldunuz bu süreçte sinirlerde yıpranıyor haliyle.
güzel sakin bi yaz tatili geçirin biraz zaman ayırın birbirinize.

İkiz analarının hazin sonu, erkekler gösteriyor hemen kızların yolunu gözlüyoruz. Öncelikle sağlık tabii dileğimiz ama eşim de ben de kızı heyecanla bekliyor ve istiyoruz
Senin doktorun ayrıntılı açıklama yaptı mı bu konuda? Bana kız olanın çıkıntısını gösterdi bu haftalarda ikisinde de çıkıntı oluyor ama erkek olanın yukarı doğru kız olanın aşağı doğru olur dedi ilk defa duydum bunu hep çıkıntı varsa erkektir diye biliyordum. Söylediğine göre de kız olması gerekiyor hatta başta kesin kız diye konuşup yine de 16. Haftada kesin bir şey söylenir dedi peşinden yanılmak istemediği için sanırım.

Bilmiyorum şimdilik kalsın hala düzelmedi aramız iki haftadır konuşmuyoruz zaten aramız düzelmedigi sürece düşünmüyorum acıyı çeken bnm trip yapan naz yapan o

Bilmiyorum şimdilik kalsın hala düzelmedi aramız iki haftadır konuşmuyoruz zaten aramız düzelmedigi sürece düşünmüyorum acıyı çeken bnm trip yapan naz yapan o
canım tüp bebek tedavide zaten stres yasak derler, eşleri uyarırlar asla üzmeyeceksin sabır edeceksin diye, bunu bilmiyor ise eşin bence de düzelene kadar boşuna kendini yorma, dinlen, hem maddi hem manevi canına yazık

Aaa ne güzeell mayıs bereketiyle gelmiş bi ben tek embriyo istedim galiba doktorum bugün yine teyit ediyo tek koyuyorum di mi diye tek tek devam
kac yasındasın kuzum,
ben 31 yasındayım da ıkı transfer hangı zamanlarda sorulyo acaba ?

Şu aşamada keşke daha anlayışlı olabilseymiş. Aynen biraz zaman ver
Sonuç çıkmadı değil mi ?

Benim de randevum 3 hazirandı 1 hazirana aldım bugün. O gün öğrenicez Başka doktora da gitmek istemedim kendi tatlı doktorumdan öğrenmek istiyorum. Perinatolog söyledi cinsiyetleri kendi doktorum değil
Bayramdan önce gittim bende henüz tam belli değil. Kız olabilir ama dedi bet cevap 24mayısta bende sabit bir doktora gidiyorum şuan bellidir ama ben gitmiyorum randevumu beklicem

hiçbir şey demedi henüz kullanmaya devam edicez sanırım ben günde 6 tane içiyorum o yüzden bir kutu 5 gün bile yetmiyor böyle kullanmaya devam edersem nasıl yetişecek hiç bilmiyorum
Doktordan doktora değişiyor ilacı kullandırma süresi. Bazıları 12.haftaya kadar kullandırıyormuş ama benim doktorum kalp atışını duyduğumuz gün Estrofem i kesmişti. Diğer iğneler (progestan dex,oksapar) ve fitil aynen devam.

Çıkmadı doktor haber ederim dediydi ama dili varmıyor açıklamaya galiba hastaney arasam TLF cvp verirler mi saat 13:00 test saatim
Canım bazı tahlıl sonucları e nabız da goruluyor, hastaneyı arayıp laboratuvara da sorabılırsın, söyleyeceklerını dusunuyorum. Ne olursa olsun sonucun gerçekten ciddi emek veriyoruz. İnşallah hayırlı sonuclar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…