2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ben de 31 yaşındayım ama 35 yaş üstüne çift embriyo koyulma kuralı var ama benim doktorum kendi kliniğinde çalışıyor sanırım insiyatif alabiliyor bahçesi vs asla yapmıyormuş
bnde aslında cıft ısterdım yaaa :)
bakalm bende hazıranda gorusmeeye gıtcem kuzum.
hayırlısı olsun hepımız ıcın

Yok canım erkeğinkini net gösterdi. Kızla ilgili bişey göstermeyip kıza benziyor dedi. Ama kesin değil diye ekledi hemen 2 haftaya tam netleşir dedi. Bakalım heyecanla bekleyeceğiz

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alacağımız günlerde gelecek

KKTC den arkadaşıma söyledim bakacak, varsa ordan gönderecek. Estrofem ne zamana kadar devam edecek acaba. 12. Haftaya kadar kullanacak mıyız. Dr bişe dedi mi
Merhaba hangi sehirdesiniz bulamadınız mi? Ben bugün 18 eczaneyi aradım Konya'da 4 kutu bulabildm sadece. Gönderebilirim aciliyetiniz varsa. Ben 1 kutu aldım

Merhaba hangi sehirdesiniz bulamadınız mi? Ben bugün 18 eczaneyi aradım Konya'da 4 kutu bulabildm sadece. Gönderebilirim aciliyetiniz varsa. Ben 1 kutu aldım
Merhaba. Çol düşüncelisinşz çook Teşekkür ederim. Buldum. 1 tane eskişehirden 2 tane Ankaradan. Arkadaşlarım kargoladı şükür. 3 hafta yeterli. Sonrası Allah kerim.

Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var

Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Geçmiş olsun.. o iğneyi hiç kullanmadım ama ününü herkes gibi ben de duydum. Bu etkiyi azaltacak bir şeyler olmalı.. ne zamana kadar vurulacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…