- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
bnde aslında cıft ısterdım yaaa :)Ben de 31 yaşındayım ama 35 yaş üstüne çift embriyo koyulma kuralı var ama benim doktorum kendi kliniğinde çalışıyor sanırım insiyatif alabiliyor bahçesi vs asla yapmıyormuş
Yok canım erkeğinkini net gösterdi. Kızla ilgili bişey göstermeyip kıza benziyor dedi. Ama kesin değil diye ekledi hemenSenin doktorun ayrıntılı açıklama yaptı mı bu konuda? Bana kız olanın çıkıntısını gösterdi bu haftalarda ikisinde de çıkıntı oluyor ama erkek olanın yukarı doğru kız olanın aşağı doğru olur dedi ilk defa duydum bunu hep çıkıntı varsa erkektir diye biliyordum. Söylediğine göre de kız olması gerekiyor hatta başta kesin kız diye konuşup yine de 16. Haftada kesin bir şey söylenir dedi peşinden yanılmak istemediği için sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alacağımız günlerde gelecekSlm arkadaşlar sonucum negatif bu seferde olmadı diğer sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifli sonuçlar alarak mutlu olurlar negatif olan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda güzel haber alırlar kucaklar sağlıklı bebislerle dolsun.
Amin inşallah canımHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alacağımız günlerde gelecek
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımBen bayramdan önce gittim henüz belli değil ama kız gibi dedi 24mayısta randevum o zaman net ögrenicez artık
Merhaba hangi sehirdesiniz bulamadınız mi? Ben bugün 18 eczaneyi aradım Konya'da 4 kutu bulabildm sadece. Gönderebilirim aciliyetiniz varsa. Ben 1 kutu aldımKKTC den arkadaşıma söyledim bakacak, varsa ordan gönderecek. Estrofem ne zamana kadar devam edecek acaba. 12. Haftaya kadar kullanacak mıyız. Dr bişe dedi mi
Merhaba. Çol düşüncelisinşz çook Teşekkür ederim. Buldum. 1 tane eskişehirden 2 tane Ankaradan. Arkadaşlarım kargoladı şükür. 3 hafta yeterli. Sonrası Allah kerim.Merhaba hangi sehirdesiniz bulamadınız mi? Ben bugün 18 eczaneyi aradım Konya'da 4 kutu bulabildm sadece. Gönderebilirim aciliyetiniz varsa. Ben 1 kutu aldım
Çok şükür. Kaç TL'ye aldınız?Merhaba. Çol düşüncelisinşz çook Teşekkür ederim. Buldum. 1 tane eskişehirden 2 tane Ankaradan. Arkadaşlarım kargoladı şükür. 3 hafta yeterli. Sonrası Allah kerim.
Heyecan varmi...naptin
Aile hekimine yazdirabilirsiniz 3 kutu ödedi.Çok şükür. Kaç TL'ye aldınız?
Yaaa bana da verdiler bakıp bakıp duruyorumHastanedeyim bekliyorumm heyecan var tabii hücre görselini verdiler
Hadi bakalım al gel sende bekliyoruz burdaHastanedeyim bekliyorum kızlarrr 17.00-17.30 arası transfer
Bi şehirde 92.5 bi şehirde 31. 5 TL sanırım.Çok şükür. Kaç TL'ye aldınız?
Geçmiş olsun.. o iğneyi hiç kullanmadım ama ününü herkes gibi ben de duydum. Bu etkiyi azaltacak bir şeyler olmalı.. ne zamana kadar vurulacaksın ?Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Benimde oksapar var. Hergün yapiyoruz. Cok aciyor ya aranizda yapip acimayan var mi ?Geçmiş olsun.. o iğneyi hiç kullanmadım ama ününü herkes gibi ben de duydum. Bu etkiyi azaltacak bir şeyler olmalı.. ne zamana kadar vurulacaksın ?
Benimde oksapar var. Hergün yapiyoruz. Cok aciyor ya aranizda yapip acimayan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?