2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Sabır kuzum benim Yine de doktoruna sor belki farklı yerden yapılır yada bi tekniği falan vardır

Geçmiş olsun.. o iğneyi hiç kullanmadım ama ününü herkes gibi ben de duydum. Bu etkiyi azaltacak bir şeyler olmalı.. ne zamana kadar vurulacaksın ?
Bilmiyorum vallahi doğuma kadar vurulan da var açıkçası resmen hasta etti beni iğne ya 3 güne geçiyor ama yaşadığım acıyı tarif edemem şuan

Sabır kuzum benim Yine de doktoruna sor belki farklı yerden yapılır yada bi tekniği falan vardır
Bilmiyorum ama olurda pozitif çıkarsam bunu sürekli olamam ben gerçekten insanı hayattan koparıyor inan yürüyemiyorum ya dex ten versin olmadı bunun yerine

Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Buse gixel vurdumu canim..onun vurdugu yermi aciyor

Buse gixel vurdumu canim..onun vurdugu yermi aciyor
Sarışın olan vurdu, ilk vuruldumda morarmış tı bu güzel vurdu morarma yapmadı ama çok kötü ağrım var o değilde ben yanlışıkla iki kez coraspirin içmiş oldum sabah içmiştim dekortu içeceğime tekrardan coraspirin içtim bişey olur mu

Bence buseye sor canim oksapari yaptirmaz belki onuda vurulduysa yapacak bisey yok..

Kızlar beta değerim katlamıyor 3. Gün embriyosu 12. Günde 178 çıkmıştı 14. Günde (dün) 316 çıktı tam ikiye katlamamış haftaya doktorum ultrason için çağırdı ama tedirginim sizce yarın kan vermeli miyim korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu kesenin görünmeme olasılığı var mı? Sizce sağlıklı bir artış mı nolur yardımcı olun

Canım ben o kadar etkilenmiyorum hızlı mı vuruluyor acaba. Ya da ısıtma yöntemini denedin mi? Ben yarım saat öncesinde avucumda ısıtıyorum. Şuana kadar bir kez kötü vuruldu 2-3 gün çektim ağrısını ama onun dışında anlık ağrı dışında sıkıntım yok şükür
Benimde oksapar var. Hergün yapiyoruz. Cok aciyor ya aranizda yapip acimayan var mi ?
Ben ona da alıştım artık herhalde bişey hissetmiyorum. Öncesinde birkaç dk buz kaseti tutuyorum uyuşunca vuruyoruz

Canım %60 üzerinden artmış kimisinin öyle olabiliyor bence strese sokma kendini içinin rahatlaması adına tekrardan kan verirsin

356 olmalıydı ama yakın bir değer. 16. Gün ben olsam verirdim. Şüphe ile yatmak zor, stres yormasın diye.. Güzel düşün güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…