2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Isıtma
Yöntemini dün heyecandan unuttum açıkçası o kadar kötü ki kalçam ben bunu sürekli vurdurulursam hayat enerjim biter vallahi yaa

Isıtma
Yöntemini dün heyecandan unuttum açıkçası o kadar kötü ki kalçam ben bunu sürekli vurdurulursam hayat enerjim biter vallahi yaa
Sonra aklına rahminde evlat taşıdığın gelir.. İğneye şükredersin çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım %60 üzerinden artmış kimisinin öyle olabiliyor bence strese sokma kendini içinin rahatlaması adına tekrardan kan verirsin
Çok teşekkür ederim canım herkesim katlanarak artıyor tedirgin oldun yarın kan vermeye çalışıcam inşallaj

356 olmalıydı ama yakın bir değer. 16. Gün ben olsam verirdim. Şüphe ile yatmak zor, stres yormasın diye.. Güzel düşün güzel olsun inşallah
3. Gün embriyosu olduğu için geç mi tutundu acaba dedim ama sizlerin tecrübeleri benim için önemli hiç böyle bir hakkında bilginiz var mı sitede aradım mesaj attım ama kimse dönmedi

Ohhh hayırlı olsunn bedenin onu tutsunn Seninle kalsın

Çok teşekkür ederiiim 20’si test günüm. İnşallah pozitif haberleri alırız
Hayirli olsun. Bebislerimizle gunler gececek artik. Heppimizin duasinin kabul olmasi dilegiyle

Çok teşwkkür ederiiim inşallahh kucağımıza aldığımız günlere
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağımıza da almak nasip olaaaa ne zaman a dedi test gününü

Amiiiinnn pozitif haberlerimizide duyuralım inşallah 20’si test günüm

Canim naptin.. nasil gecti senden de biraz kanli akinti vs geldimi.. speculumda acitti mi..o icine uzattiklari boru acitiyormu..

Canım hiç endişen olmasın hiiiçbişey olmadı. Akıntı falanda yok, acıda yok, boruyu hissetmedim bile. Sadece lutinus tablet kullanıyorumya o akıyo biraz o kadar. Hiç korkma çok rahat ol. Ben 6 bardak su içtim yeterli geldi. Çok aşırı sıkışmadımda. Odaya geldim yarım saat sonra tuvaletimi yaptım

Çok teşekkür ederim canım herkesim katlanarak artıyor tedirgin oldun yarın kan vermeye çalışıcam inşallaj
Dün bir canlı yayın dinledim orda öyle diyordu %60 oranında artıyorsa sıkıntı yoktur içini rahatlatacak bir sonuç çıkar inşallah yarın 3. Gün emriyosu diye öyledir belki korkma

Test günümüz aynııııı inşallah güzel haberler veririz

3. Gün embriyosu olduğu için geç mi tutundu acaba dedim ama sizlerin tecrübeleri benim için önemli hiç böyle bir hakkında bilginiz var mı sitede aradım mesaj attım ama kimse dönmedi
Benim de bilgim yok. Erken endişeleniyorsun. Dr 1 hafta sonrasına randevu vermiş. Risk görse gel bakalım derdi heralde. Yine de için rahat etsin diye bakmalısın. Bir de ben sağlık ocağında vermiştim sonraki gün değer çıktı. Hemşirem aynı yerde kan ver yer değiştirme, laboratuvar aynı olsun, katlanmaya öyle bakalım dedi. Sen farklı yerlerde mi kan verdin?

Kızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Proluton depot mu bu kadar kotu yapti,kesinlikle vuran kisiden kaynakli,ilac birden salarsalar berbat agri yapiyor,yaktigini bildigi halde birden salanlar da varvicdanlilarla karsilasalim insallah

Aynı yerde hatta aynı saatte vermeye çalıştım canım yarım saat fark vardır doktor haftaya çağırdı çarşamba günü gidicez inşallah kese ve yolk görülür

Proluton depot mu bu kadar kotu yapti,kesinlikle vuran kisiden kaynakli,ilac birden salarsalar berbat agri yapiyor,yaktigini bildigi halde birden salanlar da varvicdanlilarla karsilasalim insallah
Bilmiyorum ki artık neden bu 2. Vurulduğum ilkinde de 3 gün kötü olmuştum buda çok köt0 oldu gerçekten

Bilmiyorum vallahi doğuma kadar vurulan da var açıkçası resmen hasta etti beni iğne ya 3 güne geçiyor ama yaşadığım acıyı tarif edemem şuan

Ben karnına vurulanı kullanıyorum. Çok konforlu. Keşke sana da onu verse ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. Ama böyle devam edeceksen de bir şekilde vücut onunla yaşamayı öğrenecek. Bir pozitif habere bakar motivasyonun yükselir bence

Pozitif alırsam inşallah soracağım Zaten bunu değilde onu vurulsam diye 20 Mayıs'ta güzel haberi alayımda önce inşallah bunlards geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…