IsıtmaCanım ben o kadar etkilenmiyorum hızlı mı vuruluyor acaba. Ya da ısıtma yöntemini denedin mi? Ben yarım saat öncesinde avucumda ısıtıyorum. Şuana kadar bir kez kötü vuruldu 2-3 kez çektim ama onun dışında anlık ağrı dışında sıkıntım yok şükür
Ben ona da alıştım artık herhalde bişey hissetmiyorum. Öncesinde birkaç dk buz kaseti tutuyorum uyuşunca vuruyoruz
Sonra aklına rahminde evlat taşıdığın gelir.. İğneye şükredersinIsıtma
Yöntemini dün heyecandan unuttum açıkçasıo kadar kötü ki kalçam ben bunu sürekli vurdurulursam hayat enerjim biter vallahi yaa
Çok teşekkür ederim canım herkesim katlanarak artıyor tedirgin oldun yarın kan vermeye çalışıcam inşallajCanım %60 üzerinden artmış kimisinin öyle olabiliyor bence strese sokma kendini içinin rahatlaması adına tekrardan kan verirsin
3. Gün embriyosu olduğu için geç mi tutundu acaba dedim ama sizlerin tecrübeleri benim için önemli hiç böyle bir hakkında bilginiz var mı sitede aradım mesaj attım ama kimse dönmedi356 olmalıydı ama yakın bir değer. 16. Gün ben olsam verirdim. Şüphe ile yatmak zor, stres yormasın diye.. Güzel düşün güzel olsun inşallah
Ohhh hayırlı olsunn bedenin onu tutsunnSeninle kalsın
Hayirli olsun. Bebislerimizle gunler gececek artik. Heppimizin duasinin kabul olmasi dilegiyle❤
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağımıza da almak nasip olaaaane zaman a dedi test gününü
Canim naptin.. nasil gecti senden de biraz kanli akinti vs geldimi.. speculumda acitti mi..o icine uzattiklari boru acitiyormu..
İnşallah tutar da bunlar için bir dayanma gücüm olur canımSonra aklına rahminde evlat taşıdığın gelir.. İğneye şükredersinçok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dün bir canlı yayın dinledim orda öyle diyordu %60 oranında artıyorsa sıkıntı yoktur içini rahatlatacak bir sonuç çıkar inşallah yarın 3. Gün emriyosu diye öyledir belki korkmaÇok teşekkür ederim canım herkesim katlanarak artıyor tedirgin oldun yarın kan vermeye çalışıcam inşallaj
Test günümüz aynıııııÇok teşekkür ederiiim 20’si test günüm. İnşallah pozitif haberleri alırız
Çok teşwkkür ederiiim inşallahh kucağımıza aldığımız günlere
Amiiiinnn pozitif haberlerimizide duyuralım inşallah20’si test günüm
Benim de bilgim yok. Erken endişeleniyorsun. Dr 1 hafta sonrasına randevu vermiş. Risk görse gel bakalım derdi heralde. Yine de için rahat etsin diye bakmalısın. Bir de ben sağlık ocağında vermiştim sonraki gün değer çıktı. Hemşirem aynı yerde kan ver yer değiştirme, laboratuvar aynı olsun, katlanmaya öyle bakalım dedi. Sen farklı yerlerde mi kan verdin?3. Gün embriyosu olduğu için geç mi tutundu acaba dedim ama sizlerin tecrübeleri benim için önemli hiç böyle bir hakkında bilginiz var mı sitede aradım mesaj attım ama kimse dönmedi
Proluton depot mu bu kadar kotu yapti,kesinlikle vuran kisiden kaynakli,ilac birden salarsalar berbat agri yapiyor,yaktigini bildigi halde birden salanlar da varKızlar Depot tan kaynaklı o kadar kötüyüm ki kalçam resmen pert oturmuyor um kalkamıyorum modumu da düşürdü resmen hasta gibi hissediyorum kendimi ne olacak bu böyle yaa Pazar günü yine var
Aynı yerde hatta aynı saatte vermeye çalıştım canım yarım saat fark vardır doktor haftaya çağırdı çarşamba günü gidicez inşallah kese ve yolk görülürBenim de bilgim yok. Erken endişeleniyorsun. Dr 1 hafta sonrasına randevu vermiş. Risk görse gel bakalım derdi heralde. Yine de için rahat etsin diye bakmalısın. Bir de ben sağlık ocağında vermiştim sonraki gün değer çıktı. Hemşirem aynı yerde kan ver yer değiştirme, laboratuvar aynı olsun, katlanmaya öyle bakalım dedi. Sen farklı yerlerde mi kan verdin?
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızıAynı yerde hatta aynı saatte vermeye çalıştım canım yarım saat fark vardır doktor haftaya çağırdı çarşamba günü gidicez inşallah kese ve yolk görülür
Bilmiyorum ki artık neden bu 2. Vurulduğum ilkinde de 3 gün kötü olmuştum buda çok köt0 oldu gerçektenProluton depot mu bu kadar kotu yapti,kesinlikle vuran kisiden kaynakli,ilac birden salarsalar berbat agri yapiyor,yaktigini bildigi halde birden salanlar da varvicdanlilarla karsilasalim insallah
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
Benimki neden 21 i yaÇok teşekkür ederiiim 20’si test günüm. İnşallah pozitif haberleri alırız
Çok teşwkkür ederiiim inşallahh kucağımıza aldığımız günlere
Amiiiinnn pozitif haberlerimizide duyuralım inşallah20’si test günüm
Bilmiyorum vallahi doğuma kadar vurulan da var açıkçası resmen hasta etti beni iğne ya 3 güne geçiyor ama yaşadığım acıyı tarif edemem şuan
Pozitif alırsam inşallah soracağım Zaten bunu değilde onu vurulsam diye 20 Mayıs'ta güzel haberi alayımda önce inşallah bunlards geçerBen karnına vurulanı kullanıyorum. Çok konforlu. Keşke sana da onu verse ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. Ama böyle devam edeceksen de bir şekilde vücut onunla yaşamayı öğrenecek. Bir pozitif habere bakar motivasyonun yükselir bence
Bence sende 20 sinde yap aynı gün transfer olduk ikimizin de 5. Gün emriyosu hep birlikte 20 sinde yapalım bence toplu tören gibiBenimki neden 21 i ya5. Gün embriyosu
Bende sizle ayni gun yapacam kizTest günümüz aynıııııinşallah güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?