Test günümüz aynıııııinşallah güzel haberler veririz
Benimki neden 21 i ya5. Gün embriyosu
Bende sizle ayni gun yapacam kizhatta oncesinden bile baslayabilirim.. aman bidahami yaptiracam tup bebek hergun test yapacam sefam olsun..
Ay yok bende o cesaret vallahi ama hep birlikte aynı gün kan vermek güzel olabilirBende sizle ayni gun yapacam kizhatta oncesinden bile baslayabilirim.. aman bidahami yaptiracam tup bebek hergun test yapacam sefam olsun..
Yapamam ben ya bilmiyorum yapmak istemiyorumAyy 20’siydi dimi senindeeo günü bekleyecek misin yapacak mısın test
Gayet mantıklıBence sende 20 sinde yap aynı gün transfer olduk ikimizin de 5. Gün emriyosu hep birlikte 20 sinde yapalım bence toplu tören gibi
Tabiki ne demek...oncesinden test yapmaya baslayacagim zaten ...
Cesaretini ne hayranımTabiki ne demek...oncesinden test yapmaya baslayacagim zaten ...
Söylenilen her şeyi yapıyor musun ona rağmen mi acıyor?Bilmiyorum vallahi doğuma kadar vurulan da var açıkçası resmen hasta etti beni iğne ya 3 güne geçiyor ama yaşadığım acıyı tarif edemem şuan
Ücret aldı mı gülüm? Yazdirinca ne kadar aldı?Aile hekimine yazdirabilirsiniz 3 kutu ödedi.
30tl odedim eczaneye.Ücret aldı mı gülüm? Yazdirinca ne kadar aldı?
Bende yarin oyle yapayim. Kabus gibiCanım ben o kadar etkilenmiyorum hızlı mı vuruluyor acaba. Ya da ısıtma yöntemini denedin mi? Ben yarım saat öncesinde avucumda ısıtıyorum. Şuana kadar bir kez kötü vuruldu 2-3 gün çektim ağrısını ama onun dışında anlık ağrı dışında sıkıntım yok şükür
Ben ona da alıştım artık herhalde bişey hissetmiyorum. Öncesinde birkaç dk buz kaseti tutuyorum uyuşunca vuruyoruz
Merkez de hemşire vurdu ilk gün acımıyor ertesi gün beni mahvediyor hemşireye sordum çok ağrıyor normal mi diye çok yağlı bi ilaç normal dedi bu kadar acımasının sebebini zayıflığıma bağlıyorum düzgün kalça olmayınca ondan mı yapıyor acaba bilmiyorumSöylenilen her şeyi yapıyor musun ona rağmen mi acıyor?
Oksaparı öpüp anlıma koyuyorum bende alıştım ona ve dediği gibi vurulduktan sonra bende buz aküsü koyuyorum sızlamasını alsın diyeBende yarin oyle yapayim. Kabus gibi
Opup alninami koyuyorsunOksaparı öpüp anlıma koyuyorum bende alıştım ona ve dediği gibi vurulduktan sonra bende buz aküsü koyuyorum sızlamasını alsın diye
Depottan sonra oksapar gerçekten masum kalıyor en azından acısı anlık geçiyor sonra ama buz aküsünğ dene işe yarıyor gerçektenOpup alninami koyuyorsunvurulmadan once buz akusunu tutayim vurulurken fena acıyor. Sonra 2 dk ya geciyor acisi. Bebislerimiz bizimle olsunda raziyim valla bunlara. Sipalar napiyosunuz diyorum konusuyorum simdiden.
19. Gününde canımRyamm döngünün kaçıncı günü transfer oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?