2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Bende sizle ayni gun yapacam kizhatta oncesinden bile baslayabilirim.. aman bidahami yaptiracam tup bebek hergun test yapacam sefam olsun..
Ay yok bende o cesaret vallahi ama hep birlikte aynı gün kan vermek güzel olabilir ben o Sabah kan vericem öncesinde Cesaretim yok

Bende yarin oyle yapayim. Kabus gibi

Söylenilen her şeyi yapıyor musun ona rağmen mi acıyor?
Merkez de hemşire vurdu ilk gün acımıyor ertesi gün beni mahvediyor hemşireye sordum çok ağrıyor normal mi diye çok yağlı bi ilaç normal dedi bu kadar acımasının sebebini zayıflığıma bağlıyorum düzgün kalça olmayınca ondan mı yapıyor acaba bilmiyorum bir dahakine Erasın dediğini yapacağım mutlaka ilacı elimde yarım saat önceden ısıtıp vurulucam işe yarar inşallah yoksa 2 gün popomun ağrısından duramıyorum ya

Oksaparı öpüp anlıma koyuyorum bende alıştım ona ve dediği gibi vurulduktan sonra bende buz aküsü koyuyorum sızlamasını alsın diye
Opup alninami koyuyorsun vurulmadan once buz akusunu tutayim vurulurken fena acıyor. Sonra 2 dk ya geciyor acisi. Bebislerimiz bizimle olsunda raziyim valla bunlara. Sipalar napiyosunuz diyorum konusuyorum simdiden.

Opup alninami koyuyorsun vurulmadan once buz akusunu tutayim vurulurken fena acıyor. Sonra 2 dk ya geciyor acisi. Bebislerimiz bizimle olsunda raziyim valla bunlara. Sipalar napiyosunuz diyorum konusuyorum simdiden.
Depottan sonra oksapar gerçekten masum kalıyor en azından acısı anlık geçiyor sonra ama buz aküsünğ dene işe yarıyor gerçekten

Günaydın kızlar o kadar kötüyüm ki gece biraz ateş bastı vucüdumu kustum falan uyuyamıyorum zaten Niue böyle oldum ben ya doğalgazı dahi yakıyorum geceleri yatarken ama soğuk aldım galiba çok kötü bir geceydi ağladım da biraz niye benim başıma geliyor diye sonra bebeklere üzüntü iyi gelmez diye toparlamaya çalıştım ama başım ağrıyor vallahi şimdide ben hep pozitif yaklaştıkça hastalıklar bile beni bulup modumu düşürmeye çalışıyor anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…