2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ayy canım çok geçmiş olsunn havalar da çok drngesiz ben de transferden önce boğaz ağrısı yaşadım sen sakin ol parol iç geçer inşallah

Canim cok gecmis olsun diyecegim ama bu hastalik degil gebelik baslangicinda boyle seyler cok normal bide senin kilonda az sana daha fazla etki ediyordur..ates basmasi gebelik hormonundan oluyor ne diyelim bize hayirli olsun demek duser

Ay yok bende o cesaret vallahi ama hep birlikte aynı gün kan vermek güzel olabilir ben o Sabah kan vericem öncesinde Cesaretim yok
MEMUR54 sana katılıyorum. Ben 7. Gün yaptım. Zaten varsa var yoksa yoktur. Beklemek sadece olan şeyi öğrenmeyi geciktiriyor. 8. Gün kan istediklerine göre 7. Gün de bir şey çıkar dedim. Çizgi silik çıktı diye stres yapacak birisi de değilim, transfer arsızı olmuşum resmen yaptım silik çizgi çıktı sevindim geçtim..

Günaydın. Canınızı sıkmayın. Dinlenin kendinize dikkat edin. Dün gece soğuktu, ben de çok üşüdüm ve evde kombiyi açtım :) bu size özgü bir şey de olmayabilir. O kadar hormon ve ilaç aldınız ki vücudun tepkileri değişebilir. Vücudunuzun istediği zamanı kendinize ayırın ve dinlenin. İnanıyorum ki toparlanacaksınız. Bebeklerinize odaklanın her şeyin iyi olacağını düşünün

Bu kadar pozitif bir insanı kızdıran, duygusallaştıran hayat bize neler yapmaz.. haklısın biraz zor bir dönem geçiriyorsun ilaçlar zaten vücuttaki dengeleri bozuyor, hastalık belirtileri eklenince seni yormuş olabilir. Ama hepsi geçecek. Güzel bir çift çizgiye, düzenli artan bir kan testine bakar

Günaydın kızlar. Bugün sabah kontrolüm vardı. Ultrasonda 2 yumurta gördü doktor. 14 ve 11 mm. Önceki kontrolde 4 taneydi. Kafam karıştı biraz da moralim düştü. Sizler de böyle bir durum oldu mu hiç?

Kan verdim. Değerimin düşüp düşmediğine bakacaklarmış. Bugün 12.00'de cetrotide yapıcam akşama da onların söyleyeceği dozda gonal-f'e devam edeceğim.

Canim cok gecmis olsun diyecegim ama bu hastalik degil gebelik baslangicinda boyle seyler cok normal bide senin kilonda az sana daha fazla etki ediyordur..ates basmasi gebelik hormonundan oluyor ne diyelim bize hayirli olsun demek duser
Bende ryamdan 1 gun once transfer oldum. Aynen ates basmasi oluyor. Ustume alip alip atiyorum yorgani. Tutunsunlar bebislerimiz

Acaba başta görünen diğer ikisi ilaca cevap vermeyip küçük mü kaldı. Toplamaya kadar diğerlerine yetişemez diye düşünüp ondan söylememiş olabilir mi doktorun ?

Ben başta görünüp kaybolan yumurta durumu yaşamadım. Ama dengeli büyümedikleri için geri kalanlar oldu. Toplamda onlardan bir şey elde edilmedi..

Aynen benimde mantik bu... 6.7.8. Gun bile cikar diyorlar az da olsa sonuç degismeyecek eger varsa dikkat ederim yoksada 9.gunden sonra ilaci keserim bi avuc ilac..hormonlarima 1 gun bile az etkilisem kardir..eger varsa 2 gun cizgilerin koyulastihini takip ederim.. oda cok zevkli..

Evet çizgi koyulaşacak mı diye takip ederken stres olan yapmasın tabii ama ben de senin gibi bunun zevkli bir süreç olduğunu düşünüyorum.

Bugün için bol şans.. bebeğinle güzelce sarılıp kucaklaşın.. sağlıkla doğana kadar da sıkıca kenetlenin

Bende ryamdan 1 gun once transfer oldum. Aynen ates basmasi oluyor. Ustume alip alip atiyorum yorgani. Tutunsunlar bebislerimiz
Hayirli olsun sizede..cok sevindim.. insallah benimde 2.3.gun ates basmasi vs olurda bende derim cok guzel bi his tabi herkeste olacak diye de bisey yok.. bazisinda hic bi degisim farklilik gostermiyor..

Hiç bilemiyorum salı günü 15, 14, 12 ve 11 mm 4 taneydi. Şimdi 14 ve 11 mm iki tane. Büyük olanlar gitti galiba.
Benim de öncekilerde önde gidenlere yetişemeyen küçüklerim olmuştu. Ama 2 yumurtanın kaybolması gibi bir şey hiç başıma gelmedi. Kafam çok karıştı. Bugün 12. gündü. Biraz da umudum kırıldı.

Günaydın beybii... dur bakalım bunlar belki de bebeklerin sana tutunuyor o yüzden vücudun tepki veriyordur.. bu zamana kadar hep pozitif geldin ve asıl pozitif olman gereken zaman da pozitif ol lütfenn bak 2. gün oldu bileee kaldı 8 gün sen her şeye rağmen dimdik duruyorsun o kadar şey yaşadın yıkılmadın yılmadın biraz üşümek,biraz ateş seni yıldıramaz.. meyve ya güçlü olsun dirençli olsun vücudun badem vs kuruyemişte ye ben inanıyorum ki bu kadar pozitifliğe olacak seninle bebeklerin.. kendini düşürme yanındayız

Ayy canım çok geçmiş olsunn havalar da çok drngesiz ben de transferden önce boğaz ağrısı yaşadım sen sakin ol parol iç geçer inşallah
Ihlamur içtim gece uyanınca biraz daha toparladım gibi ama ne bileyim bi.değişiğim vallahi ya

Ağzından bal damlıyor moralimi yükselttin vallahi ya inşallah ondan oluyordur canım ya ne bileyim bakalım bugün toparlrım inşallah biraz

Korkuyorum ben yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…