2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Aslında gayet de dengeliymiş salı günü.. Yani ne olduğunu doktor söyleseydi ve rahatlatsaydı keşke ama maalesef yapmamış. Ama şu var umut görmese toplama yapalım demezdi herhalde.

Çünkü benim cetrotid vururken bir kere çatlama olmuştu ve tedavim iptal edildi..bir kere de önden biraz daha hızlı büyüyen oldu onun kist olmasına izin verdi arkadan gelen daha dengeli olanlara odaklandı. Ama bana söylediği için tedirgin olmamıştım.

Biliyorum insan takıyor ama ileri bakmak lazım .. toplama yapacağız demişse umut vardır. Umutla devam etmek gerekir zor da olsa..

Ben hep iyiye güzele odaklanıyorum hep pozitif olmaya çalışıyorum ama hasta olunca da kötü oldum işte gece moralim bozuldu şimdi biraz daja iyiyim ama iştahım kaçtı bu sefer de

Korkuyorum ben yapmaya

Nasıl rahat ediyorsan öyle yapacaksın zaten Bu işlerde doğru, yanlış yok.. herkes kendine uyanı yapmalı, sürecini keyifle yaşamalı.. çok stresli birisinin etken yapıp bekleme süresini kendine zehir etmesi cidden yorucu.. zaten o kan testini beklemeli, bekliyor da genelde

Gece görmen lazım hem ağlıyorum hem ağladığım için kendime kızıyorum bebeklere moral lazım diye bayadır hiç hasta olmamıştır o kadar ağır işker yaptım falan turp gibiydim sen gel transfer den sonra hasta pl canım sıkıldı ilaçlarda beni çok yoruyor gerçekten onu anladım popomun ağrısı ayrı zaten çok şükür hafiflemeye başladı biraz ben transfer i daha güzel en basiti en premses gibi hissedileni olarak görüyordum 2 günde pert oldum resmen ya şuan biraz daha iyi hissediyorum kivi falan yiyorum sürekli c vitamini diye bakalım ne olacak

Hayirli olsun sizede..cok sevindim.. insallah benimde 2.3.gun ates basmasi vs olurda bende derim cok guzel bi his tabi herkeste olacak diye de bisey yok.. bazisinda hic bi degisim farklilik gostermiyor..
Insallah belirtilrde sonucta guzel olur hepimiz icin. Bebisler bebisler dogsunda evin icinde surunduklerini gorsem yurusunler sipalarin.

Depotun ağrısı vucüdumun kırgınlığı ve dediğin gibi diğer tümmmm ilaçlar bir araya gelince dengemi bozdu ciddi anlamda biraz inşallah sonucunda pozitif haberi alınca tüm bunlar uçup gidecek zaten bende zaten kötü anlaları unutma gibi bir şeyim vardır takılmam o anlara o kadar inşallah mükâfatıda güzel olur

Evet dengeli gidiyordu. Henüz toplamadan bahsetmedi, cumartesi tekrar kontrolüm var. Ne olduğunu o zaman öğreneceğim. Belki de kayboldukları gibi geri gelirler umut etmekten başka çarem yok şu an.

Kıyamam sanaa haklısın gerçekten bende öyleydim ilaçlar sürekli iğne olmak moralimi çok bozuyordu ama şöyle düşün sen güzel bir şey için bu iğneleri oluyorsun allah korusun ya hastalıktan dolayı ömür boyu o iğnelere maruz kalmak zorunda kalsan..o yüzden bebeklerin için olduğunu ve bu iğnelerin biteceğini sana hayatını tamamen değiştirecek güzellikler getireceğini düşün ve modunu moralini düşürme..güzel şeyler yap film izle müzik dinle kitap oku dua et..ben sende çok poziitif hissediyorum allah biliyor ya

Evet dengeli gidiyordu. Henüz toplamadan bahsetmedi, cumartesi tekrar kontrolüm var. Ne olduğunu o zaman öğreneceğim. Belki de kayboldukları gibi geri gelirler umut etmekten başka çarem yok şu an.

Umarım her şey gönlünce olur hepsi olgun ve kaliteli yumurtlar olarak toplanır.. ama sayı kaç olursa olsun sonuçta aradığımız bir süper embriyo.. yaşamaya istekli, bizi kendisine aile seçen bir taneyi bulalım fazlasına da hayır demeyiz tabii bu süreçte

Allah mecburiyet yüzünden sürekli böyle ağır şeyler yaşayanlara kolaylık versin gerçekten dediğin gibi bizimkilerin sonu Mis gibi kokan 2 ayak için ama yıpratıcı bir süreçmiş gerçekten rabbim hepimize yardımcı olsun bende öyle hissediyorum inanıyorum negatifi hiç aklıma getirmedim bugüne kadar inşallah bunlar tutunma nın verdiği belirtiler dir vucüduma anneme gece diyorum ki resmen vucüdum bebekler le savaşıyor sankii inşallah kabul etmiştir vucüdum benimle dirler

evet zor gerçekten zor yani ben hala düşününce moralim bozuluyor ama sonu güzel olduktan sonra emin ol saniyesinde unutursun..yani diyorum ya eşim bile dedi bu kadar zor olduğunu bilsem asla seni sokmazdım bu işe diye:)yani o bile acıyı eziyeti hissetti kendinde.ama güçlü oluyoruz yeter ki onlar gelsin diyoruz bir şekilde başarıyoruz bunu.evet canım benim 2 kere doğal yaşadığım gebelik vardı hep ateş basması sıkıntı yanma sinirlilik ayaklarımın altı yanıyordu bunları yaşadım yani gerçekten vücut tepki veriyor birde vücudunu iyi tanıyorsan zaten direk anlıyorsun bunlar bence de onların sana tutunmaya çalışmasının belirtisi bence kabul de etti sen çok hazırdın zaten o yüzden şurda 8. gün sonra bayram havası

Bana güçlü diyorsun ama sen daha güçlüsün gerçekten tekrar transfer olmak sağlam bi psikoloji gerektirir miş onu anladım defalarca deneyenleri tebrik ediyorum ciddi anlamda inşallah hayırlısıyla o duyguları tekrardan yaşarsın ağzından bal damlıyor inşallah öyledir vallahi moralim yerine geldi bunları duydukça yaaa

Aslan kadını olmak bunu gerektirir yani ama gerçekten ben 8 9 kere deneyen buna cesaret eden arkadaşlarımı kaderdaşlarımı tebrik ediyorum gerçekten annelik boşuna kutsal değil.. inşallah rabbim nasip eder de görebilirim şimdilik sizin mutluluklarınız ile mutlu oluyorumgelsin gelsin hehhh şöyle keyiflennn yahuu

Bunlar belirti olabilir

Sönmüş olabilir. 12 mm olan bi yumurtam vardı geliştimi diye kontrole gittiğimde yoktu sönmüş demişti doktorum. Öyle bi şey olmuş olabilir

Sönmüş olabilir. 12 mm olan bi yumurtam vardı geliştimi diye kontrole gittiğimde yoktu sönmüş demişti doktorum. Öyle bi şey olmuş olabilir
Evet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…