2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hep böyle olll yatmaktan vakitte geçmiyor hiçbir şey yapasım yok elimde telefon oynayıp duruyorum gözlerim akacak yakında

Kızlar bugün kontrole gittim. Bu c.Tesi tekrar gel ilaçlarını iğnelerini ayarlayalım dedi doktorum. Ne iğnesi?@Ryamm sen vuruluyosun o ne iğnesi? Bana da mı ondan verecek acaba sonrasında da Allah ın izniyle haftaya c. tesi transfer dedi.

Oksapar verebilir belki bide 5 günde bi Depot vuruluyorum ben ama dex var bide progesteron oda ama ben kullanmıyorum onu hadi bakalım sende başla ilaçlarına

Evet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek
İnşallah isteidğiniz gibi ilerler süreç

Canim gecmis olsun,duygu degisimi gayet normal,bence enerji veren yiyecekler yemeni tavsiye ederim,ceviz,findik,pekmez tahin,kilon icin de iyi gelir hem daha iyi hissedersin kendini,sevdigin muzikleri açip soylemek de cok ise yariyor

Evet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek
Canım öneli olan yumurta sayın değil.İnan üzülmene gerek yokçÖnemli olan yumurtanın kalitesi.Çok yumurtası toplanıp sadece 1 tane kalanlar var.Zaten tek yumurta ve tek sperm işimizi görüyor :) Senin e2 değerine bakıldı mı?

Canim gecmis olsun,duygu degisimi gayet normal,bence enerji veren yiyecekler yemeni tavsiye ederim,ceviz,findik,pekmez tahin,kilon icin de iyi gelir hem daha iyi hissedersin kendini,sevdigin muzikleri açip soylemek de cok ise yariyor
Şu hastalık halinden kurtulsam düzelicem de inan yataktan çıkmıyorum mutfağa gidip geliyorum arada annemin yanına gidip oturuyorum ama 2 gündür yatışlardayım

Kesinlikle öyle. Önemli olan kalitesi ve önemli olan sana tutunması cagcag78 benim çok yumurtam gelişti ama mahvetti beni. Yumurtalar geliştikçe yumurtalıklarım o kadar büyümüştü ki. Tansiyonum düşüp duruyodu sürekli kusuyodum.Yumurta geliştirme evresi benim için çok sancılı geçti. Az olsun kaliteli olsun ilk denemede tutsun önemli olan bu

Canlarım zaten e2 değeri diye bir değer var.Bu değerin miktarı bize kaç yumurtanın sağlıklı toplanabileceğini söylüyor.Bir yumurta başına bu değer 150 civarı olmalı en az.Yani iki yumurtan varsa ve bunlar sağlıklıysa bu değerin en az 300 olmalı gibi.

Hep böyle olll yatmaktan vakitte geçmiyor hiçbir şey yapasım yok elimde telefon oynayıp duruyorum gözlerim akacak yakında
Aynen geçmiyor uğraş bul dizi izle çok fazla telefonla oynama radyasyon almasınlar bebeler

Dediğin sebepten olma ihtimali çok yüksek canım kas içine yapılıyor çünkü. On dk ısıtsan bile yeter ve iğneyi yapmaları rahat 2-3dk yı buluyor hemşirelerin o derece yavaş yapıyorlar. Sonrasında ben hemen kalkmıyorum eşim bir kaç dakika bastırıp ovalıyor dağılmasını hızlandırmak için o an çok acıyor ama sonradan geçiyor en azından. Acı illaki oluyor ama senin dediğin kadar değil. Normalde göbekten progestan verirler bu sonradan risk olursa eklenir ama sana direk vermişler. Ben 12.haftaya kadar devam ettim hepsine inşallah sen çok uzun kullanmak zorunda kalmazsın her biri ayrı acı ayrı dert gerçekten.

Ihlamur içtim gece uyanınca biraz daha toparladım gibi ama ne bileyim bi.değişiğim vallahi ya
Canım bağışıklık baskılanmasa embriyoları vücut kabul etmiyor zaten yabancı olarak görüp.öncesinde verilen ilaçların amacı da o. Ben de transfer zamanı çok hastalanmıştım çok üzülmüştüm ateşlenince olacağı varsa da olmayacak diye hatta korona olmuştum muhtemelen teste gitmemiştim. Ama şimdi o yaşadıklarıma gebeliğin parçası gibi bakıyorum olumlu düşün inşallah embriyolar savaşıyordur şuanda yer etmek için

Bana o derecede yavaş yapan olmadı onun da etkisi olabilir belki inşallah pazar günü de aynı şeyleri yaşamam bakalım ya zaten olurda pozitif i götürsem diyeceğim göbekten versin buna katlanmak zor inşallah sürecimin devamı kolay olurda bunlar geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…