İnşallah güzel ilerler sürecinEvet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek
Hep böyle olllAslan kadını olmak bunu gerektiriryani ama gerçekten ben 8 9 kere deneyen buna cesaret eden arkadaşlarımı kaderdaşlarımı tebrik ediyorum gerçekten annelik boşuna kutsal değil.. inşallah rabbim nasip eder de görebilirim şimdilik sizin mutluluklarınız ile mutlu oluyorum gelsin gelsin hehhh şöyle keyiflennn yahuu
Bi çok kişi aynı şeyi dedi inşallah öyledirBunlar belirti olabilir
Canım çektiği için değil yemek zorunda olduğum için yemeye çalışıyorum bugünkü menü tavuk sote pilav inşallah40 mıyiyin yiyin o zaman zorlayın bebekler için vardır canınızın çektiği bir yemek
Oksapar verebilir belki bide 5 günde bi Depot vuruluyorum ben ama dex var bide progesteron oda ama ben kullanmıyorum onu hadi bakalım sende başla ilaçlarınaKızlar bugün kontrole gittim. Bu c.Tesi tekrar gel ilaçlarını iğnelerini ayarlayalım dedi doktorum. Ne iğnesi?@Ryamm sen vuruluyosun o ne iğnesi? Bana da mı ondan verecek acaba sonrasında da Allah ın izniyle haftaya c. tesi transfer dedi.
İnşallah isteidğiniz gibi ilerler süreçEvet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek
Güya dikkat ediyorum ama başa gelicek ya engel olunmuyor işte
Hepsini vurulmaya razıyım yapacak bi şey yokOksapar verebilir belki bide 5 günde bi Depot vuruluyorum ben ama dex var bide progesteron oda ama ben kullanmıyorum onu hadi bakalım sende başla ilaçlarına
Canim gecmis olsun,duygu degisimi gayet normal,bence enerji veren yiyecekler yemeni tavsiye ederim,ceviz,findik,pekmez tahin,kilon icin de iyi gelir hem daha iyi hissedersin kendini,sevdigin muzikleri açip soylemek de cok ise yariyorGece görmen lazım hem ağlıyorum hem ağladığım için kendime kızıyorum bebeklere moral lazım diye bayadır hiç hasta olmamıştır o kadar ağır işker yaptım falan turp gibiydim sen gel transfer den sonra hasta pl canım sıkıldı ilaçlarda beni çok yoruyor gerçekten onu anladım popomun ağrısı ayrı zaten çok şükür hafiflemeye başladı biraz ben transfer i daha güzel en basiti en premses gibi hissedileni olarak görüyordum 2 günde pert oldum resmen yaşuan biraz daha iyi hissediyorum kivi falan yiyorum sürekli c vitamini diye bakalım ne olacak
Canım öneli olan yumurta sayın değil.İnan üzülmene gerek yokçÖnemli olan yumurtanın kalitesi.Çok yumurtası toplanıp sadece 1 tane kalanlar var.Zaten tek yumurta ve tek sperm işimizi görüyor :) Senin e2 değerine bakıldı mı?Evet belki de öyle bir şey oldu. Öncekilerde 3 yumurtayı geçememiştim. Bu sefer 4 yumurta olunca çok sevindim. Bakalım cumartesi günü her şey netleşecek
Mecbur vuruluyoruz canımız yana yanaHepsini vurulmaya razıyım yapacak bi şey yok
Şu hastalık halinden kurtulsam düzelicem de inan yataktan çıkmıyorum mutfağa gidip geliyorum arada annemin yanına gidip oturuyorum ama 2 gündür yatışlardayımCanim gecmis olsun,duygu degisimi gayet normal,bence enerji veren yiyecekler yemeni tavsiye ederim,ceviz,findik,pekmez tahin,kilon icin de iyi gelir hem daha iyi hissedersin kendini,sevdigin muzikleri açip soylemek de cok ise yariyor
Kesinlikle öyle. Önemli olan kalitesi ve önemli olan sana tutunmasıCanım öneli olan yumurta sayın değil.İnan üzülmene gerek yokçÖnemli olan yumurtanın kalitesi.Çok yumurtası toplanıp sadece 1 tane kalanlar var.Zaten tek yumurta ve tek sperm işimizi görüyor :) Senin e2 değerine bakıldı mı?
Canlarım zaten e2 değeri diye bir değer var.Bu değerin miktarı bize kaç yumurtanın sağlıklı toplanabileceğini söylüyor.Bir yumurta başına bu değer 150 civarı olmalı en az.Yani iki yumurtan varsa ve bunlar sağlıklıysa bu değerin en az 300 olmalı gibi.Kesinlikle öyle. Önemli olan kalitesi ve önemli olan sana tutunmasıcagcag78 benim çok yumurtam gelişti ama mahvetti beni. Yumurtalar geliştikçe yumurtalıklarım o kadar büyümüştü ki. Tansiyonum düşüp duruyodu sürekli kusuyodum.Yumurta geliştirme evresi benim için çok sancılı geçti. Az olsun kaliteli olsun ilk denemede tutsun önemli olan bu
Aynen geçmiyor uğraş bul dizi izle çok fazla telefonla oynama radyasyon almasınlar bebelerHep böyle olllyatmaktan vakitte geçmiyor hiçbir şey yapasım yok elimde telefon oynayıp duruyorum gözlerim akacak yakında
Dediğin sebepten olma ihtimali çok yüksek canım kas içine yapılıyor çünkü.Merkez de hemşire vurdu ilk gün acımıyor ertesi gün beni mahvediyor hemşireye sordum çok ağrıyor normal mi diye çok yağlı bi ilaç normal dedi bu kadar acımasının sebebini zayıflığıma bağlıyorum düzgün kalça olmayınca ondan mı yapıyor acaba bilmiyorumbir dahakine Erasın dediğini yapacağım mutlaka ilacı elimde yarım saat önceden ısıtıp vurulucam işe yarar inşallah yoksa 2 gün popomun ağrısından duramıyorum ya
Canım bağışıklık baskılanmasa embriyoları vücut kabul etmiyor zaten yabancı olarak görüp.öncesinde verilen ilaçların amacı da o. Ben de transfer zamanı çok hastalanmıştım çok üzülmüştüm ateşlenince olacağı varsa da olmayacak diye hatta korona olmuştum muhtemelen teste gitmemiştim. Ama şimdi o yaşadıklarıma gebeliğin parçası gibi bakıyorum olumlu düşün inşallah embriyolar savaşıyordur şuanda yer etmek içinIhlamur içtim gece uyanınca biraz daha toparladım gibi ama ne bileyim bi.değişiğim vallahi ya
Bana o derecede yavaş yapan olmadı onun da etkisi olabilir belki inşallah pazar günü de aynı şeyleri yaşamam bakalımDediğin sebepten olma ihtimali çok yüksek canım kas içine yapılıyor çünkü.On dk ısıtsan bile yeter ve iğneyi yapmaları rahat 2-3dk yı buluyor hemşirelerin o derece yavaş yapıyorlar. Sonrasında ben hemen kalkmıyorum eşim bir kaç dakika bastırıp ovalıyor dağılmasını hızlandırmak için o an çok acıyor ama sonradan geçiyor en azından. Acı illaki oluyor ama senin dediğin kadar değil. Normalde göbekten progestan verirler bu sonradan risk olursa eklenir ama sana direk vermişler. Ben 12.haftaya kadar devam ettim hepsine inşallah sen çok uzun kullanmak zorunda kalmazsın her biri ayrı acı ayrı dert gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?