Ayyy inşallah bende senin gibi pozitif i görenlerden olurum o zamanCanım bağışıklık baskılanmasa embriyoları vücut kabul etmiyor zaten yabancı olarak görüp.öncesinde verilen ilaçların amacı da o. Ben de transfer zamanı çok hastalanmıştım çok üzülmüştüm ateşlenince olacağı varsa da olmayacak diye hatta korona olmuştum muhtemelen teste gitmemiştim. Ama şimdi o yaşadıklarıma gebeliğin parçası gibi bakıyorum olumlu düşün inşallah embriyolar savaşıyordur şuanda yer etmek için
Evet önemli olan kalite. Sabah telaşlanmıştım çok. E2 bakılıyor. Merkezden aradılar değer de düşmemiş yükselmiş. Aynen ilaçlara devam edeceğim.Canım öneli olan yumurta sayın değil.İnan üzülmene gerek yokçÖnemli olan yumurtanın kalitesi.Çok yumurtası toplanıp sadece 1 tane kalanlar var.Zaten tek yumurta ve tek sperm işimizi görüyor :) Senin e2 değerine bakıldı mı?
İnşallahAyyy inşallah bende senin gibi pozitif i görenlerden olurum o zamanbende gece çok üzüldüm hastalınca hala da var kırgınlığım biraz iştahımda kaçtı inşallah tutunmasıyla ilgilidir
İçime iyice su serptin gerçekten hasta oldum diye korkmuştum amaİnşallahçok bişey yiyemezsen de kafaya takma bebekler ilk üç ay depodan besleniyor zaten vitaminlere dikkat et.
Canım eğer e2 değerini öğrenirsen yani kaç olduğunu tahmini sağlıklı yumurta sayısınıda bilirsin.Sağlıklı yumurtaların olsun inşallahEvet önemli olan kalite. Sabah telaşlanmıştım çok. E2 bakılıyor. Merkezden aradılar değer de düşmemiş yükselmiş. Aynen ilaçlara devam edeceğim.
Şimdi beklemekten başka bir seçeneğim yok. Umarım cumartesi güzel haberler alırım
Evet inşallah yumurtalarım kaliteli çıkarKesinlikle öyle. Önemli olan kalitesi ve önemli olan sana tutunmasıcagcag78 benim çok yumurtam gelişti ama mahvetti beni. Yumurtalar geliştikçe yumurtalıklarım o kadar büyümüştü ki. Tansiyonum düşüp duruyodu sürekli kusuyodum.Yumurta geliştirme evresi benim için çok sancılı geçti. Az olsun kaliteli olsun ilk denemede tutsun önemli olan bu
İçime iyice su serptin gerçekten hasta oldum diye korkmuştum ama
Cumartesi soracağım değerleri. İnşallahCanım eğer e2 değerini öğrenirsen yani kaç olduğunu tahmini sağlıklı yumurta sayısınıda bilirsin.Sağlıklı yumurtaların olsun inşallah
İnşallah hepimiz için dua ediyorumEvet inşallah yumurtalarım kaliteli çıkar
İğneler filan zaten zorlu bir süreç senin de daha zorlu olmuş. Geçmiş olsun
İnşallah olumlu sonuçlar bizi bekliyordur
Bende seninle aynı durumdayım.Benimde yumurta sayım hep az oluyor.Şu ana kadar en fazla 4 yumurta görmüştüm fakat tam opu zaman korona oldum ve işlem iptal oldu.Sonrasındada 2 kist oluştu.Bu ay onlar gitmiş adet olmayı bekliyorum.Sonrasında kaç yumurta gelişip toplanır bilmiyorum.Ama yaşım 39 ve 4. denemem olacak.Bu yolda oyalanan tüm kaderdaşlarıma rabbim güzel sonuçlar versin inşallah yanında tabiki seninle banaCumartesi soracağım değerleri. İnşallah
Yok kuzum zaten geriye başka embriyo kalmadı sonrasında da hiç aramadılar bile tamamen ticarethane orası. Şimdi nasip olursa rahim filmi çektrcem İstanbul'da. daha önce çekildi güya ama elimde bir görüntü bile yok vermediler özeldi o zaman bi dünya para almışlardı bu 2.darbe ordan yediğimiz. İstanbul'da çektirip emin olmak istiyorum çift rahimden sonra iyi bir doktor bulmam lazımBiraz araştırma yaparken gördüm de amacım seni asla üzmek değil ama bu durumda tutma olasılığı çok düşükmüş doktorlar bunu asla tercih etmiyorlarmış sana ne açıklama yaptı doktorun ve onda devam ediyor musun
Allah emeklerini boşa çıkarmasın en güzeli gelsin bulsun seni inşallahBende seninle aynı durumdayım.Benimde yumurta sayım hep az oluyor.Şu ana kadar en fazla 4 yumurta görmüştüm fakat tam opu zaman korona oldum ve işlem iptal oldu.Sonrasındada 2 kist oluştu.Bu ay onlar gitmiş adet olmayı bekliyorum.Sonrasında kaç yumurta gelişip toplanır bilmiyorum.Ama yaşım 39 ve 4. denemem olacak.Bu yolda oyalanan tüm kaderdaşlarıma rabbim güzel sonuçlar versin inşallah yanında tabiki seninle bana
Size bir şey söyleyeyim mi hamile kaldığım andan itibaren ateş basması yerine sürekli üşüdüm. Transferden 1-2 gün sonra başladı ve hala da üşüyorum öyle bi ateş basması durumu bende hiç olmadı. Bi de diyorum iki bebek var benim vücut ısım tavan olmalı ama öyle olmadı. Her bünyede farklı şeyler oluyor sanırımHayirli olsun sizede..cok sevindim.. insallah benimde 2.3.gun ates basmasi vs olurda bende derimcok guzel bi his tabi herkeste olacak diye de bisey yok.. bazisinda hic bi degisim farklilik gostermiyor..
Evet duyulur. Ama duyulmazsa da korkma 8.haftaya kadar duyulmamasını normal kabul ediyorlar.Kızlar merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz yarın doktorum kalp atışı için çağırdı 6+2 de karından ultrasonla duyulur mu ?
Aynen canısı polip alındı sadeceKızlar rahme çizik atılan var mı aranızda? Sonrasında tüp bebek yaptıran?Ryamm senin sadece polip aldılar demi
Tüp bebek öncesi histeroskopi, çift embriyo, yaşın genç, kaybın yok (maşallah maşallah nazarım değmesinAynen canısı polip alındı sadece
Salı 4 yumurta denilince çok sevinmiştim benim de gördüğüm en yüksek sayı bu. Benim yaşım 43 ve 3. denemem bu.Bende seninle aynı durumdayım.Benimde yumurta sayım hep az oluyor.Şu ana kadar en fazla 4 yumurta görmüştüm fakat tam opu zaman korona oldum ve işlem iptal oldu.Sonrasındada 2 kist oluştu.Bu ay onlar gitmiş adet olmayı bekliyorum.Sonrasında kaç yumurta gelişip toplanır bilmiyorum.Ama yaşım 39 ve 4. denemem olacak.Bu yolda oyalanan tüm kaderdaşlarıma rabbim güzel sonuçlar versin inşallah yanında tabiki seninle bana
Cnm sen naptin hastaneye gittin mi??kese gordun muCanim gecmis olsun,duygu degisimi gayet normal,bence enerji veren yiyecekler yemeni tavsiye ederim,ceviz,findik,pekmez tahin,kilon icin de iyi gelir hem daha iyi hissedersin kendini,sevdigin muzikleri açip soylemek de cok ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?