Ben bu ptesi gittim kendi dr uma,pazar az kanamam oldu,kahvemsi pembe.tup bebek dr bir de gorun icin rahatlasin dedi.korktum tabi haliyle,keseyi gorduk çok sukur,burdaki dr tek gorunuyor dedi,19 da tup bebek dr ma gidecegim bakalim kalp atisi fln.sağlikli olsun daCnm sen naptin hastaneye gittin mi??kese gordun mu
Evet ben de daima üşüyorum henüz tişört giyemedim belki ilerleyen süreçlerde oluyordur bilemiyorum. Yazın ateş basması da hiç güzel olmaz zaten böyle daha iyi sankiSize bir şey söyleyeyim mi hamile kaldığım andan itibaren ateş basması yerine sürekli üşüdüm. Transferden 1-2 gün sonra başladı ve hala da üşüyorum öyle bi ateş basması durumu bende hiç olmadı. Bi de diyorum iki bebek var benim vücut ısım tavan olmalı ama öyle olmadı. Her bünyede farklı şeyler oluyor sanırım
Hadi hayirlisi olsun,tek embriyo o zamansaKizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
Hayirli olsun. ❤Kizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
Ohh cok sevindim bi kac gundur soracam yazmadin da gormedim ben dedim sorsam mi sormasam mi..19unda tek kese bolunmus olabilir surpriz olabilir dimi..Ben bu ptesi gittim kendi dr uma,pazar az kanamam oldu,kahvemsi pembe.tup bebek dr bir de gorun icin rahatlasin dedi.korktum tabi haliyle,keseyi gorduk çok sukur,burdaki dr tek gorunuyor dedi,19 da tup bebek dr ma gidecegim bakalim kalp atisi fln.sağlikli olsun da
Sagol cnm amin insallahHadi hayirlisi olsun,tek embriyo o zamansatek olsun,sağlikli olsun,sıkı sıkı tutunsun sana
Canim cok tesekkurler ❤❤Hayirli olsun. ❤
Benim histereskopide cizik atildi. 2 ay once simdi trasferimin 3 günündeyimKızlar rahme çizik atılan var mı aranızda? Sonrasında tüp bebek yaptıran?Ryamm senin sadece polip aldılar demi
Bu ateş basmasi progestrondan da olabilir yaa benim transferden 2-3 gun oncesinde avuclarim yanmaya basladi..Evet ben de daima üşüyorum henüz tişört giyemedim belki ilerleyen süreçlerde oluyordur bilemiyorum. Yazın ateş basması da hiç güzel olmaz zaten böyle daha iyi sanki
Kesinlikle cok mucize,duygusal bir an,sanki cocugun dogmus da kucagina vermisler gibi,ben oyle hissetmistimSagol cnm amin insallahcok guzel bi duygu parlak bi isik rahmime kondu cok harka bi duygu.. rabbim hayirli saglik evlat olarak kucagimiza almamizi nasip etsin
Kız o nasıl dua tövbe tövbeTüp bebek öncesi histeroskopi, çift embriyo, yaşın genç, kaybın yok (maşallah maşallah nazarım değmesin) senden değil ikiz dördüz bekliyorum bölünsünler
Geçmiş olsun canım ne kadar yumurtan toplandı ki ohss oldun baya da yatmışaın hastanede ya , doktorun dediği gibi bi 20 gün sürebiliyor bende adetin 19. Gününde transfer oldum korkma benim de dondurulmuş embriyo gayet güzel çözündüler inşallah Güzel geçer sürecinMerhaba kizlar 2 ay önce yumurta toplama işlemi yapildi oppo hastasimi ne oldum 7 gun hastanede yattım neyse 2 aydir bi sekilde transfer islemine gelemedim bayram tatili diyip yolladi doktor adete cok az kaldi bu ay transfer olcak inşallah bi aksilik olmazsa yanlız doktor bana 15 20 gun sürüyor haftada bir gün geliceksin ilacla rahimini hazirlicaz adetliyken baslicaz dedi baskalarina soruyorum adeti beklememisler ne biliyim 15 gunden kısa sürmüş sizin nasildi transfer süresi dondurdukdan sonra ? Bide bozulma ihtimali var mı cok korkuyorum bu sefer yumurta toplama işleminde korkun yoktu ilk kez tup bebek yaptiricaz.
Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti çok güzel demi anlatıyor lar koyuyoruz falan diyeKizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
6+3 idi yavaştı kalp atış hızı o kadar stres olmuştum ki 97 atıyordu ama 7+3’te gittiğimde düzelmişti 168 atıyorduKızlar merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz yarın doktorum kalp atışı için çağırdı 6+2 de karından ultrasonla duyulur mu ?
23 yumurta toplandi 18 tane döllendi ama 5 tane dondurdular anlamadim nie o kadar kaldi ya sivi toplanmasi olustu transfer yapmadi doktor hayati tehliken var dedi cok agladim nasipmis ya bn transfer deki o makasmi mandalmi bisey takiyolar ya ondan korkuyorumGeçmiş olsun canım ne kadar yumurtan toplandı ki ohss oldun baya da yatmışaın hastanede ya , doktorun dediği gibi bi 20 gün sürebiliyor bende adetin 19. Gününde transfer oldum korkma benim de dondurulmuş embriyo gayet güzel çözündüler inşallah Güzel geçer sürecin
İnşallah canım.Rabbim hepimizin yar ve yardımcıları olsun.Herkes için duacıyımSalı 4 yumurta denilince çok sevinmiştim benim de gördüğüm en yüksek sayı bu. Benim yaşım 43 ve 3. denemem bu.
Bakalım cumartesi neler olacak?
Çok geçmiş olsun sana tam da opu zamanı korona olman çok talihsiz olmuş. Olsun o zaman 4 gördüysen şimdi de 4 yumurta görebilirsin. İnanıyorum hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alacağız
canım Netflix te woking' mors diye bir dizi var aşırı güzel ben eskiden izliyordum şimdi 6. sezonu çıkmış dün onu izleyerek geçirdim günümü çok eğlenceliŞu hastalık halinden kurtulsam düzelicem de inan yataktan çıkmıyorum mutfağa gidip geliyorum arada annemin yanına gidip oturuyorum ama 2 gündür yatışlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?