2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti çok güzel demi anlatıyor lar koyuyoruz falan diye
Evet sanki simdi icimden bisey akti gibi geldi ya...arabadayim arka koltukta yatiyordum.. insallah bisey olmamistir..cok guzel anlattilar epey heyecanlandim.. onlarda heyecanini bastirma icin konusturttular..

canım Netflix te woking' mors diye bir dizi var aşırı güzel ben eskiden izliyordum şimdi 6. sezonu çıkmış dün onu izleyerek geçirdim günümü çok eğlenceli
Ben de 16 sında evlat oyununa gidecem transfere 5 gün kala. Epey bi psikolojim bozulacak galiba bileti de 5 ay önce almıştım böyle denk geldi

Ocak adetimden sonra histereskopi yapıldı şubat adetimde transferim oldu. Bay olmuş senin ama etkisi ne kadar bilmiyorum tabii
Bi rahim duvarı doktorumun istediği kalınlığa gelmediği için iptal oldu bi kist oluştu o yüzden iptal oldu derken süre uzadı. İnşallah Allah ın izniyle haftaya transfer olacam bakalım

Bi rahim duvarı doktorumun istediği kalınlığa gelmediği için iptal oldu bi kist oluştu o yüzden iptal oldu derken süre uzadı. İnşallah Allah ın izniyle haftaya transfer olacam bakalım
Rahim kalınlığı kac olmaliymiş bende baslicam bu ay Allah'ın izniyle inşallah sonucun güzel olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…