allaaahhh harikaaKizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
Kız o nasıl dua tövbe tövbe2 taneye kabulüm ama fazlasını ne bedenimin nede sonrası için psikolojimin hazır olduğunu sanmıyorum inşallah hayırlısıyla tüm bu şans unsurları bana o güzel haberi getirir
Evet sanki simdi icimden bisey akti gibi geldi ya...arabadayim arka koltukta yatiyordum.. insallah bisey olmamistir..cok guzel anlattilar epey heyecanlandim.. onlarda heyecanini bastirma icin konusturttular..Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti çok güzel demi anlatıyor lar koyuyoruz falan diye
Sagol cnm insallahhallaaahhh harikaabugünü güzelce dinlenerek geçir canım :) sonra gelsin bebişş
Bana da 4 ay oldu çizik atılalı haftaya transfer olacam. Umarım o şans arttırma ihtimali devam ediyodurBenim histereskopide cizik atildi. 2 ay once simdi trasferimin 3 günündeyim
Hadi bakalım inşallah sımsıkı tutunur sanaKizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
Ben de 16 sında evlat oyununa gidecem transfere 5 gün kala. Epey bi psikolojim bozulacak galibacanım Netflix te woking' mors diye bir dizi var aşırı güzel ben eskiden izliyordum şimdi 6. sezonu çıkmış dün onu izleyerek geçirdim günümü çok eğlenceli
Ne kadar süre önce yaptırdın? Benim 4 ay oldu uzun bi süre oldu herhalde
Ocak adetimden sonra histereskopi yapıldı şubat adetimde transferim oldu. Bay olmuş senin ama etkisi ne kadar bilmiyorum tabiiNe kadar süre önce yaptırdın? Benim 4 ay oldu uzun bi süre oldu herhalde
Bi rahim duvarı doktorumun istediği kalınlığa gelmediği için iptal oldu bi kist oluştu o yüzden iptal oldu derken süre uzadı. İnşallah Allah ın izniyle haftaya transfer olacam bakalımOcak adetimden sonra histereskopi yapıldı şubat adetimde transferim oldu. Bay olmuş senin ama etkisi ne kadar bilmiyorum tabii
Daim olsun, sağlam tutunsun inşallahSagol cnm amin insallahcok guzel bi duygu parlak bi isik rahmime kondu cok harka bi duygu.. rabbim hayirli saglik evlat olarak kucagimiza almamizi nasip etsin
Umarim aminnn kac embiryo transfer olacaksin?Bana da 4 ay oldu çizik atılalı haftaya transfer olacam. Umarım o şans arttırma ihtimali devam ediyodur
Tek. Seninki çift demi inşallah ikiside tutunsunlar annelerineUmarim aminnn kac embiryo transfer olacaksin?
DuygulandımSagol cnm amin insallahcok guzel bi duygu parlak bi isik rahmime kondu cok harka bi duygu.. rabbim hayirli saglik evlat olarak kucagimiza almamizi nasip etsin
Evet cift valla kiziyorum onlara arada tutunun birbirinize napiyosunuz sipalar filan onlarla konuşuyorumTek. Seninki çift demi inşallah ikiside tutunsunlar annelerine
Yerleşme kanaması olabilir. Rengi ne? Miktarını ve rengini takip et. İnşallah yerleşme kanamasıdırKizlar bugün benim 7.gunum peceteye sildikce leke geliyor korkuyorum adetmi oluyorum acaba
Ahahhahaha harikaaaEvet cift valla kiziyorum onlara arada tutunun birbirinize napiyosunuz sipalar filan onlarla konuşuyorum❤
Rahim kalınlığı kac olmaliymiş bende baslicam bu ay Allah'ın izniyle inşallah sonucun güzel olur cnmBi rahim duvarı doktorumun istediği kalınlığa gelmediği için iptal oldu bi kist oluştu o yüzden iptal oldu derken süre uzadı. İnşallah Allah ın izniyle haftaya transfer olacam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?