Evet sanki simdi icimden bisey akti gibi geldi ya...arabadayim arka koltukta yatiyordum.. insallah bisey olmamistir..cok guzel anlattilar epey heyecanlandim.. onlarda heyecanini bastirma icin konusturttular..
Bende 6. Haftada duydum canimKızlar merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz yarın doktorum kalp atışı için çağırdı 6+2 de karından ultrasonla duyulur mu ?
İnşallah canım hepimizinRahim kalınlığı kac olmaliymiş bende baslicam bu ay Allah'ın izniyle inşallah sonucun güzel olur cnm
Açık pembe pıhtıli değil sadece peceteye geliyor camasirimda yokYerleşme kanaması olabilir. Rengi ne? Miktarını ve rengini takip et. İnşallah yerleşme kanamasıdır
Yüreğim ağzımda okudum şu yazdıklarınıKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Büyük ihtimalle yerleşme kanaması. Doktorunu bilgilendir istersen. Hem bugün de 7. Gününmüş eğer yerleşme kanaması ise test yap silik de olsa çıkma ihtimali var.Açık pembe pıhtıli değil sadece peceteye geliyor camasirimda yok
Yaa hala korku var içimde ya çıkmazsa diye o yüzden test günümü beklicem doktora yazdimda görmedi henuzBüyük ihtimalle yerleşme kanaması. Doktorunu bilgilendir istersen. Hem bugün de 7. Gününmüş eğer yerleşme kanaması ise test yap silik de olsa çıkma ihtimali var.
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim seni onlara onları da sana bağışlasın.Zaten değerlerin hep yüksekti meğer 2 mucizen varmış.Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
5.gün embriyosu mu?Yaa hala korku var içimde ya çıkmazsa diye o yüzden test günümü beklicem doktora yazdimda görmedi henuz
Evet 5.gun5.gün embriyosu mu?
Birini tüple beraber aldılar maalesef.diğeri inşallah sağlıkla doğarÇok geçmiş olsun canım.Rabbim seni onlara onları da sana bağışlasın.Zaten değerlerin hep yüksekti meğer 2 mucizen varmış.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım.İkinize de rabbim sağlık versinBirini tüple beraber aldılar maalesef.diğeri inşallah sağlıkla doğar
Ooo seninki rahmi tırmalamaya başlamış o zamanEvet 5.gun
Ayy amin inşallah ağzından bal damlioOoo seninki rahmi tırmalamaya başlamış o zamano yüzden bu lekelenmeler
İyi ki farkettirmiş anlamışlar canım ileri seviyelerde Allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi. Embriyo bıraktıkları yerden başka yere hareket ediyor muymuş ya çok şaşırdım. İnşallah bebeğin sağlıkla sana tutunmaya devam eder Allah şifa versinKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
İnşallah inşallahAyy amin inşallah ağzından bal damlio
Ayyy canim çok gecmis olsun,offf bu dış gebelik,korkulu rüyam,kanaman o yüzdenmis demekki,gerçekten buyuk mucize,laporoskopik ameliyat oldun degil mi?diger bebisine allahim sağlik versin insallahKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Kızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?