2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ok Bence hiç korkma ben hic birsey hissetmemistim,derin derin nefes al,ve ayetel kursiyi oku,çok rahatlatiyor.için rahat olsun..

Önemli olan sayı değil kalite dememizin en büyük sebebi bu benimde 11 tane topladı 5 i döllendi ve 2 tane kaldı onlarda artık içimde sen neler yaşamoşsın sipekülum nedir ki senin için ve inan acımıyor takarken kendini kasma yeter

canım Netflix te woking' mors diye bir dizi var aşırı güzel ben eskiden izliyordum şimdi 6. sezonu çıkmış dün onu izleyerek geçirdim günümü çok eğlenceli
Ya ben ablamların nefklixe giriyordum şimdi girerken kaydı tamamla diyip para istiyor ama yüklü şuanda aylık paketi niye öyle yaptı bilmiyorum o yüzden neflix izleyemiyorum

Evet sanki simdi icimden bisey akti gibi geldi ya...arabadayim arka koltukta yatiyordum.. insallah bisey olmamistir..cok guzel anlattilar epey heyecanlandim.. onlarda heyecanini bastirma icin konusturttular..
Evet benimle de konuştular isim düşündün mü kız mı istiyorsun erkek mi falan filan şarkı açtılar bide

Evet benimle de konuştular isim düşündün mü kız mı istiyorsun erkek mi falan filan şarkı açtılar bide
Ayni seyler yapiyorlar demekki mutlu olarak gecti transfer eve geldim mecbur kslkip iki tencere yemek ysptim ama karnimda degisik agrilarim var vucud kabul edip etmemekle savasiyor sanirim..kasiklarimdan biraz asagiya dogru agri yayilmaya basladi cok ayakta kaldim diyemi acaba.. yarin butun gun yatacam..

Bende de oldu ilk gün böyle farklı sanki bi ağırlık varmış gibi hissediyor sun demi, korkma buse zaten anlatmıştır gündelik hayatın önemini

Mesajları gördün mü bilmiyorum hastalıklı geçiyor biraz gece kustum böyle sıcak basması gibi değişik şeyler yaşadım ateşim çıkmadı ama inşallah kalan günler bu 2 günden iyi geçer
Yaaa çok geçmiş olsun yok görmemiştim mesajları aşırı yoğun ve yorgun geçiyor bu aralar günler ay inşallah bundan sonra sorunsuz geçer belki beslenmede çok yüklendin kendine belki ilaçlar dokundu önemli bir şey olacağını sanmıyorum hemşirenle falan iletişime geçersin zaten çabucak su gibi geçsin günler

Ay yeni gördüm mesajını ya rahmin içine bırakıyorlar nasıl tüpe gitmişti Allah diğerini bağışlamış sana çok geçmiş olsun canım benim ay zor bişey ya yaşadığın stres Yeter gerçekten inşallah kalan günlerin güzel geçer sağlıklq bebeğini kucağına alırsın

Yazmadım hasta oldum diye bugün bşrwz daha iyiyim ama gaz sancısı mıdır hareketsizlik ten bş nedir karın bölgemde ağrı var biraz bakalım bu gece nasıl geçecek, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik öğretmen olunca zor tabikii işiniz diğerlerine göre aktif bide nöbet yazıyorlardır kesin yine

Üzüldüm bnde iki aydir erteleniyorum daha o asamaya gelemedim umarim hakkinizda hayirlisi olur

Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…