Bence hiç korkma ben hic birsey hissetmemistim,derin derin nefes al,ve ayetel kursiyi oku,çok rahatlatiyor.için rahat olsun..23 yumurta toplandi 18 tane döllendi ama 5 tane dondurdular anlamadim nie o kadar kaldi ya sivi toplanmasi olustu transfer yapmadi doktor hayati tehliken var dedi cok agladim nasipmis ya bn transfer deki o makasmi mandalmi bisey takiyolar ya ondan korkuyorum
Evet canım laporoskopikAyyy canim çok gecmis olsun,offf bu dış gebelik,korkulu rüyam,kanaman o yüzdenmis demekki,gerçekten buyuk mucize,laporoskopik ameliyat oldun degil mi?diger bebisine allahim sağlik versin insallah
Çabuk toparlanirsin canim,iki kez bu ameliyati olmus bir kisi olarakEvet canım laporoskopik
Önemli olan sayı değil kalite dememizin en büyük sebebi bu benimde 11 tane topladı 5 i döllendi ve 2 tane kaldı onlarda artık içimde23 yumurta toplandi 18 tane döllendi ama 5 tane dondurdular anlamadim nie o kadar kaldi ya sivi toplanmasi olustu transfer yapmadi doktor hayati tehliken var dedi cok agladim nasipmis ya bn transfer deki o makasmi mandalmi bisey takiyolar ya ondan korkuyorum
Mesajları gördün mü bilmiyorum hastalıklı geçiyor biraz gece kustum böyle sıcak basması gibi değişik şeyler yaşadım ateşim çıkmadı ama inşallah kalan günler bu 2 günden iyi geçer
Ya ben ablamların nefklixe giriyordum şimdi girerken kaydı tamamla diyip para istiyor ama yüklü şuanda aylık paketi niye öyle yaptı bilmiyorum o yüzden neflix izleyemiyorumcanım Netflix te woking' mors diye bir dizi var aşırı güzel ben eskiden izliyordum şimdi 6. sezonu çıkmış dün onu izleyerek geçirdim günümü çok eğlenceli
Evet benimle de konuştular isim düşündün mü kız mı istiyorsun erkek mi falan filan şarkı açtılar bideEvet sanki simdi icimden bisey akti gibi geldi ya...arabadayim arka koltukta yatiyordum.. insallah bisey olmamistir..cok guzel anlattilar epey heyecanlandim.. onlarda heyecanini bastirma icin konusturttular..
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun bebesine sağlık versinEvet canım laporoskopik
Ayni seyler yapiyorlar demekki mutlu olarak gecti transfer eve geldim mecbur kslkip iki tencere yemek ysptimEvet benimle de konuştular isim düşündün mü kız mı istiyorsun erkek mi falan filan şarkı açtılar bide
Cnm cok gecmis olsun cok degisik bisey yasamissin bende hic duymamistim.. rabbjm bebegine saglik sihhat versin ❤Evet canım laporoskopik
Bende de oldu ilk gün böyle farklı sanki bi ağırlık varmış gibi hissediyor sun demi, korkma buse zaten anlatmıştır gündelik hayatın öneminiAyni seyler yapiyorlar demekki mutlu olarak gecti transfer eve geldim mecbur kslkip iki tencere yemek ysptimama karnimda degisik agrilarim var vucud kabul edip etmemekle savasiyor sanirim..kasiklarimdan biraz asagiya dogru agri yayilmaya basladi cok ayakta kaldim diyemi acaba.. yarin butun gun yatacam..
Yaaa çok geçmiş olsun yok görmemiştim mesajları aşırı yoğun ve yorgun geçiyor bu aralar günlerMesajları gördün mü bilmiyorum hastalıklı geçiyor biraz gece kustum böyle sıcak basması gibi değişik şeyler yaşadım ateşim çıkmadı ama inşallah kalan günler bu 2 günden iyi geçer
Ay yeni gördüm mesajını ya rahmin içine bırakıyorlar nasıl tüpe gitmişti Allah diğerini bağışlamış sana çok geçmiş olsun canım benim ay zor bişey ya yaşadığın stres Yeter gerçekten inşallah kalan günlerin güzel geçer sağlıklq bebeğini kucağına alırsınKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Yazmadım hasta oldum diye bugün bşrwz daha iyiyim ama gaz sancısı mıdır hareketsizlik ten bş nedir karın bölgemde ağrı var biraz bakalım bu gece nasıl geçecek, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik öğretmen olunca zor tabikii işiniz diğerlerine göre aktif bide nöbet yazıyorlardır kesin yineYaaa çok geçmiş olsun yok görmemiştim mesajları aşırı yoğun ve yorgun geçiyor bu aralar günleray inşallah bundan sonra sorunsuz geçer belki beslenmede çok yüklendin kendine belki ilaçlar dokundu önemli bir şey olacağını sanmıyorum hemşirenle falan iletişime geçersin zaten çabucak su gibi geçsin günler
Allah buyuk belki bölünürSiz çift transferler sizin yüzünüzden ağzıma yapıştı ikide bir haftaya bebeklerimi alacam ben de deyip duruyorumsonra da kendi kendime ben tek olacam ya diyorum
Üzüldüm bnde iki aydir erteleniyorum daha o asamaya gelemedim umarim hakkinizda hayirlisi olurİnşallah canım hepimizinen az 7 mm olmalıymış. Benimki tam 7 mmdi. Aslında doktorum transfer etse ederdi ama senin rahim duvarın normalde daha kalın oluyo o yüzden şansımızı düşürmeyelim diye iptal etmişti.
İnşaallah yarın duyarımda sağlıklı olduğunu öğrenirsem beni biraz rahatlatırEvet duyulur. Ama duyulmazsa da korkma 8.haftaya kadar duyulmamasını normal kabul ediyorlar.
Maaşallah ne güzel Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin6+3 idi yavaştı kalp atış hızı o kadar stres olmuştum ki 97 atıyordu ama 7+3’te gittiğimde düzelmişti 168 atıyordu
Rabbim şifa versin inşallahKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?