2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ok
Bence hiç korkma ben hic birsey hissetmemistim,derin derin nefes al,ve ayetel kursiyi oku,çok rahatlatiyor.için rahat olsun..
İnşallah cnm isterimki gözümü kapatip aciyim hop bekleme sureci rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah zor

Siz çift transferler sizin yüzünüzden ağzıma yapıştı ikide bir haftaya bebeklerimi alacam ben de deyip duruyorum sonra da kendi kendime ben tek olacam ya diyorum
Var mıydı emriyon fazladan hiçbir şey için geç değil hala bebelerini alıp gelebilirsin

Allahım korusun, çok geçmiş olsun. Değeriniz zaten epey yüksekti benim gibi sonradan ikinci kese çıkar diye düşünüyordum. Allah beterinden korusun, diğer bebeğinizi Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. Diğer bebeğiniz sizinle ne güzel, Allah bagışlasın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Evet normalde bile doktor çok önemli senin açında daha da önemli Allah kolaylık versin canım
Çektirelim 2 yılı geçmediyse vermek zorunda sana hastane CD için bilmiyorum ama raporu vermek zorunda yasal hakkın

Gürgan da yaptırıyorum da doktorum orda değil özel muayenehanesi var ben oraya gidiyorum işlemler için kliniğe gidiyoruz
Bazı yerler kabul etmiyor bahçeci de kabul etmiyor benimki kendi teklif de bulundu ikna etti yoksa benim aklımda çift

Geçmiş olsun. Rabbim diğerini sana bağışlasın

Verdin mi kan, durumlar nasıl, sen nasılsın

Bazı yerler kabul etmiyor bahçeci de kabul etmiyor benimki kendi teklif de bulundu ikna etti yoksa benim aklımda çift
Aslında istese benim doktorum da yapar. Ama istemiyor 2 düşüğüm 1 kimyasalım varya o yüzden riskli olduğunu düşünüyor. Bi de ilk denemem bi bakalım şimdi bi tek embriyoyla deneyelim olmazsa ona göre bi yol belirleriz dedi.

Doktorumuz her zaman doğru olanı düşünür inşallah ilk denemeden pozitif gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…