İnanılmaz heyecanlıyımBende 6. Haftada duydum canim
İnşallah cnm isterimki gözümü kapatip aciyim hop bekleme sureciOk
Bence hiç korkma ben hic birsey hissetmemistim,derin derin nefes al,ve ayetel kursiyi oku,çok rahatlatiyor.için rahat olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşaallah yarın duyarımda sağlıklı olduğunu öğrenirsem beni biraz rahatlatır
Var mıydı emriyon fazladan hiçbir şey için geç değil hala bebelerini alıp gelebilirsinSiz çift transferler sizin yüzünüzden ağzıma yapıştı ikide bir haftaya bebeklerimi alacam ben de deyip duruyorumsonra da kendi kendime ben tek olacam ya diyorum
Ahahahaah var da doktorumu bi yokladım hocam çift mi koysak falan diye o kadar net bi şekilde hayır dedi ki ısrar edemedimVar mıydı emriyon fazladan hiçbir şey için geç değil hala bebelerini alıp gelebilirsin
Allahım korusun, çok geçmiş olsun. Değeriniz zaten epey yüksekti benim gibi sonradan ikinci kese çıkar diye düşünüyordum. Allah beterinden korusun, diğer bebeğinizi Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alınKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Kötü olmuş buAhahahaah var da doktorumu bi yokladım hocam çift mi koysak falan diye o kadar net bi şekilde hayır dedi ki ısrar edemedim
Amin canım İnşaallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gürgan da yaptırıyorum da doktorum orda değil özel muayenehanesi var ben oraya gidiyorum işlemler için kliniğe gidiyoruzKötü olmuş bunerde yaptırıyor dun sen
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. Diğer bebeğiniz sizinle ne güzel, Allah bagışlasın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Evet normalde bile doktor çok önemli senin açında daha da önemli Allah kolaylık versin canımYok kuzum zaten geriye başka embriyo kalmadı sonrasında da hiç aramadılar bile tamamen ticarethane orası. Şimdi nasip olursa rahim filmi çektrcem İstanbul'da. daha önce çekildi güya ama elimde bir görüntü bile yok vermediler özeldi o zaman bi dünya para almışlardı bu 2.darbe ordan yediğimiz. İstanbul'da çektirip emin olmak istiyorum çift rahimden sonra iyi bir doktor bulmam lazım
Bazı yerler kabul etmiyor bahçeci de kabul etmiyor benimki kendi teklif de bulundu ikna etti yoksa benim aklımda çiftGürgan da yaptırıyorum da doktorum orda değil özel muayenehanesi var ben oraya gidiyorum işlemler için kliniğe gidiyoruz
Geçmiş olsun. Rabbim diğerini sana bağışlasınKızlar benim başıma neler geldi neler.bayramın 3.günü aşırı bi karın ve sırt ağrısı şikayetim vardı.zaten transferin 8.gününden buyana da lekelenme/kanama durumumum vardı.bayramda hastaneye gittim acile kanama önleyici serum falan yapıp gönderdiler.2 gün sonra doktor kontrolüm vardı gittik keseyi gördük rahatladık.kanama alanı görmediği için doktor rahatlamıştım.neyse dün sabah uyanmamla sağ tarafımda komple ağrı.sırt kol kasık bacak kıvranıyorum evde.dedim heralde apandist.wc gittim kan aktı adet gibi.hemen doktoru aradım.yolda giderken artık sağ kol ve parmaklarım uyuşmuştu hissetmiyordum.gittik doktor baktı kese var kalp atışı da var ama benim sağ böyle ağrıyınca bir baktıki sağda da tüpte diğer embriyo.2 tane atılmıştı bana biri rahimde tutunmuş öbürü sağ tüpe gitmiş orda yaşıyor ve kalbi de atıyor.ben başladım tabi ağlamaya dedim napıcaz.ameliyat dedi.dün apar topar ameliyata girdim sağ tüpümü aldılar diğer bebek de iyi çok şükür ona bişey olmadı.o da bana moral oldu.dünden beri yaşadıklarıma inanamıyorum gerçekten.doktor diyorki tüm doktorluk hayatımda 2 kere bu durumla karşılaştım.şimdi evdeyim dinleniyorum.diğer bebeğimi Allah bana bağışlasın dua edin kızlar
Verdin mi kan, durumlar nasıl, sen nasılsınKızlar beta değerim katlamıyor 3. Gün embriyosu 12. Günde 178 çıkmıştı 14. Günde (dün) 316 çıktı tam ikiye katlamamış haftaya doktorum ultrason için çağırdı ama tedirginim sizce yarın kan vermeli miyim korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu kesenin görünmeme olasılığı var mı? Sizce sağlıklı bir artış mı nolur yardımcı olun
Aslında istese benim doktorum da yapar. Ama istemiyor 2 düşüğüm 1 kimyasalım varya o yüzden riskli olduğunu düşünüyor. Bi de ilk denemem bi bakalım şimdi bi tek embriyoyla deneyelim olmazsa ona göre bi yol belirleriz dedi.Bazı yerler kabul etmiyor bahçeci de kabul etmiyor benimki kendi teklif de bulundu ikna etti yoksa benim aklımda çift
Doktorumuz her zaman doğru olanı düşünür inşallah ilk denemeden pozitif gelecektirAslında istese benim doktorum da yapar. Ama istemiyor 2 düşüğüm 1 kimyasalım varya o yüzden riskli olduğunu düşünüyor. Bi de ilk denemem bi bakalım şimdi bi tek embriyoyla deneyelim olmazsa ona göre bi yol belirleriz dedi.
Benimde karnım ağrıyor ya neresi sende tam olarakTransferden sonra karin agrisi tutunma belirtisimi ? 3gun bugun
İnşallah canım inşallahDoktorumuz her zaman doğru olanı düşünür inşallah ilk denemeden pozitif gelecektir
Bakalım 2. Günü de bitirdik teste kaldı 7 güncükİnşallah canım inşallahsizlerden de güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?