P Papatya321fBenimde karnım ağrıyor ya neresi sende tam olarak
Gobek cevresi benim senin neresi ?Benimde karnım ağrıyor ya neresi sende tam olarak
Resmen aynı yer ağrıyor göbek değilimin aşağısına doğru hafif böyle sağlı solluGobek cevresi benim senin neresi ?
1 hafta kaldı cuma gününe zaten bekleyelim bakalım biraz daha 2. Gün bugünP Papatya321fRyamm son güne kadar beklemeyin bi kaç gün kala yapın test silik de olsa çıkar seviniriz bizlerde
Aynen ayni yerler. Tutunsunlarda.Resmen aynı yer ağrıyor göbek değilimin aşağısına doğru hafif böyle sağlı sollu
Biraz lekelenme ve biraz da adet ağrısına benzer bi ağrı yaşadım ben ama çok kısa sürdü. Endişelenecek korkacak hiç bi şey yok. Hatta sana tavsiye uykusuz git öyle güzel uyunuyor ki 9 da girdim işleme 20 25 dk falan sürmüş. Ben gözümü açtığımda saat 12 ydiArkadaslar ben yazdıklarınız okuyorum ama alıyamıyorum galıbaheycan yaptım bende adetın ikincı 1 günü 3 adet igne basladık karından yapılan yarın kontrole gitcem ne olacak bilmiyorum ilk gittiyım gün arabayı vurdum yarın ne olur bılmıyorum heycan yapmıyorum dıyoruma ama yapıyorum galıba burda sızlerın pozıtıflerı görunce cok sevınıyorum sanki ben görmüşüm pozıtıfı gibi gelıyor Yumurta toplatan arkadaslar nasıl hissettınız agrı kanama oldumu bilgilendirme yapa bilirmi
Ay inşallah tutunma belirtisi dir buAynen ayni yerler. Tutunsunlarda.
Canım bugün veremedim hiç vaktim olmadı cumartesi vericem inşallah çok tedirginim sen de ne var yokVerdin mi kan, durumlar nasıl, sen nasılsın
Tavsıyenızı dinlicem o gün geldıyınde herhalde bi sorun cıkmazsa bu 10 de olur diye dusunuyorumBiraz lekelenme ve biraz da adet ağrısına benzer bi ağrı yaşadım ben ama çok kısa sürdü. Endişelenecek korkacak hiç bi şey yok. Hatta sana tavsiye uykusuz git öyle güzel uyunuyor ki 9 da girdim işleme 20 25 dk falan sürmüş. Ben gözümü açtığımda saat 12 ydi
Kizlar bebikimi aldim eve gidiyorum..❤
Yarın daha da iyi olursun inşallah evet biraz yorucu oluyor gerçekten çok şükür hamilelikle ilgili bir sıkıntım yok ama yorgunluk uykusuzluk sürekli enerjik olmak zorunda olmak biraz yoruyorYazmadım hasta oldum diye bugün bşrwz daha iyiyim ama gaz sancısı mıdır hareketsizlik ten bş nedir karın bölgemde ağrı var biraz bakalım bu gece nasıl geçecek, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik öğretmen olunca zor tabikii işiniz diğerlerine göre aktif bide nöbet yazıyorlardır kesin yine
Bi aksilik çıkmazsa haftaya transferim olacak beklemedeyimTavsıyenızı dinlicem o gün geldıyınde herhalde bi sorun cıkmazsa bu 10 de olur diye dusunuyorumpeki sizin sonuc bellımı
Artmazsa sıkıntı demişti yüksek ihtimalle artar demişti ama işte o stres bana yetmişti şu an çok saçma gelse de o zaman çok büyük bir problemdiMaaşallah ne güzel Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinAma doktor hızın yavaş olmasının normal olduğunu söylemiştir
Neyse ki az kaldı sayılır okulların kapanmasına biraz rahat edersin o dönemde, en güzeli sağlıkla ilerlemesi Zaten senin sağlığın bebeğin sağlığı iyi olduktan sonraYarın daha da iyi olursun inşallah evet biraz yorucu oluyor gerçekten çok şükür hamilelikle ilgili bir sıkıntım yok ama yorgunluk uykusuzluk sürekli enerjik olmak zorunda olmak biraz yoruyorBuna da şükür tabi sağlıklı olsun da bebek bu kadarına razıyız
Ben de 2. Kanı verdim katlanmış şükür. 2 hafta sonra randevu dedi. O zamana da kadar yine sabırCanım bugün veremedim hiç vaktim olmadı cumartesi vericem inşallah çok tedirginim sen de ne var yok
inşallah canım kanama falan yok şükür şimdilik keseyi görene kadar heyecan devam ediyor sonra kalp sesi endişemiz hiç bitmiyorBen de 2. Kanı verdim katlanmış şükür. 2 hafta sonra randevu dedi. O zamana da kadar yine sabırBence kanama vs yoksa tedirgin olma, keyfini çıkar inşallah sağlıkla geliyordur.
Belki gittiğinde kalp atışını da görürsünüzinşallah canım kanama falan yok şükür şimdilik keseyi görene kadar heyecan devam ediyor sonra kalp sesi endişemiz hiç bitmiyor
Ağzın bal yesin canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşurBelki gittiğinde kalp atışını da görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?