2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Arkadaslar ben yazdıklarınız okuyorum ama alıyamıyorum galıba heycan yaptım bende adetın ikincı 1 günü 3 adet igne basladık karından yapılan yarın kontrole gitcem ne olacak bilmiyorum ilk gittiyım gün arabayı vurdum yarın ne olur bılmıyorum heycan yapmıyorum dıyoruma ama yapıyorum galıba burda sızlerın pozıtıflerı görunce cok sevınıyorum sanki ben görmüşüm pozıtıfı gibi gelıyor Yumurta toplatan arkadaslar nasıl hissettınız agrı kanama oldumu bilgilendirme yapa bilirmi

Biraz lekelenme ve biraz da adet ağrısına benzer bi ağrı yaşadım ben ama çok kısa sürdü. Endişelenecek korkacak hiç bi şey yok. Hatta sana tavsiye uykusuz git öyle güzel uyunuyor ki 9 da girdim işleme 20 25 dk falan sürmüş. Ben gözümü açtığımda saat 12 ydi

Tavsıyenızı dinlicem o gün geldıyınde herhalde bi sorun cıkmazsa bu 10 de olur diye dusunuyorum peki sizin sonuc bellımı

Yarın daha da iyi olursun inşallah evet biraz yorucu oluyor gerçekten çok şükür hamilelikle ilgili bir sıkıntım yok ama yorgunluk uykusuzluk sürekli enerjik olmak zorunda olmak biraz yoruyor Buna da şükür tabi sağlıklı olsun da bebek bu kadarına razıyız

Maaşallah ne güzel Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin Ama doktor hızın yavaş olmasının normal olduğunu söylemiştir
Artmazsa sıkıntı demişti yüksek ihtimalle artar demişti ama işte o stres bana yetmişti şu an çok saçma gelse de o zaman çok büyük bir problemdi inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Neyse ki az kaldı sayılır okulların kapanmasına biraz rahat edersin o dönemde, en güzeli sağlıkla ilerlemesi Zaten senin sağlığın bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra

7 7thstreet çok çok geçmiş olsun hayretler içinde okudum hiç akla gelmeyen şeyler neyse ki sorun olmamış bebeğin de sen de gayet sağlıklısın inşallah başka bir sorun yaşamazsın

Canım bugün veremedim hiç vaktim olmadı cumartesi vericem inşallah çok tedirginim sen de ne var yok
Ben de 2. Kanı verdim katlanmış şükür. 2 hafta sonra randevu dedi. O zamana da kadar yine sabır Bence kanama vs yoksa tedirgin olma, keyfini çıkar inşallah sağlıkla geliyordur.

Ben de 2. Kanı verdim katlanmış şükür. 2 hafta sonra randevu dedi. O zamana da kadar yine sabır Bence kanama vs yoksa tedirgin olma, keyfini çıkar inşallah sağlıkla geliyordur.
inşallah canım kanama falan yok şükür şimdilik keseyi görene kadar heyecan devam ediyor sonra kalp sesi endişemiz hiç bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…