O kalp atışı endişesini o kadar çok yaşamıştım ki, o gün ikinci kese ortaya çıkınca kalp atışını unuttum ben şaşkınlıktan. Doktor diyo ikisinin de kalbi atıyor dinleyelim ben olaydan kopmuştuminşallah canım kanama falan yok şükür şimdilik keseyi görene kadar heyecan devam ediyor sonra kalp sesi endişemiz hiç bitmiyor
Irem anlatti bana cok tatli bi hemsire .. bana hep yatin ilk 5 gun cok onemli dedi.. isini yap hemen tekrar yat bol su ic dedi.. esimde haftayada ise gitme diyor kendim araba kullanmadan esim goturerek gidecem..haftaya pazartesi 4-5 gunluk olmus olacak bebik olursa az cok biseyler anlarim ona gore daha fazla dikkat ederim..ama o gune kadarda cok yavas hareket ediyorum.. yatarken kalkarken destek aliyorum..Bende de oldu ilk gün böyle farklı sanki bi ağırlık varmış gibi hissediyor sun demi, korkma buse zaten anlatmıştır gündelik hayatın önemini
Bana da buse sürekli yatma dedi kalk hareket et cam silme ev süpürme ani hareket etme uzanma kalkma ama sürekli de yatma demiştiIrem anlatti bana cok tatli bi hemsire .. bana hep yatin ilk 5 gun cok onemli dedi.. isini yap hemen tekrar yat bol su ic dedi.. esimde haftayada ise gitme diyor kendim araba kullanmadan esim goturerek gidecem..haftaya pazartesi 4-5 gunluk olmus olacak bebik olursa az cok biseyler anlarim ona gore daha fazla dikkat ederim..ama o gune kadarda cok yavas hareket ediyorum.. yatarken kalkarken destek aliyorum..
Sendede gaz varmiydi ilk gun ya bune patlayacam gazdan.. noldu da degisti boyle hemen vucut anatomisi.. gaz agri kanimda boyle bi sanci gibi vs kasikalrda biseyelr..Bende de oldu ilk gün böyle farklı sanki bi ağırlık varmış gibi hissediyor sun demi, korkma buse zaten anlatmıştır gündelik hayatın önemini
Yolunda şuanda şükür. Umarim tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin. Âmin hepimizin tutunsun guzel haberler vereceğizkızlar nasıl gidiyor, taze transferli anneler herşey yolunda dimi
ben bugün doktorumla konuşmaya gittim, 5 yumurta toplanmış, 2 si döllenmiş, orta kalitede olmuş, 2 ay dinlensin rahmin sonra gene başlarız diye konuştuk, ben bun dinlenme sürecinde mfk eş paketi aldım bir kendimiz deneyecez, olmadı temmuzda bir daha başlayacaz, Allah hepimizi mutlu etsin inşallah, hepimzin kucakları dolsun, ayyy ara ara bakıyorum neler oluyor diye kızlar dua ediyorum yeni transfer olanların tutsun diye, sıkı sıkı tutun bebelerinizi :)
Ilk gunler gaz oluyor. Ayaklarını üşütmeki dahada artmasin.Sendede gaz varmiydi ilk gun ya bune patlayacam gazdan.. noldu da degisti boyle hemen vucut anatomisi.. gaz agri kanimda boyle bi sanci gibi vs kasikalrda biseyelr..
Gaz canısı olmaz olur mu ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım yürüyorum arada ilk gün yoktu ama dün başladı bende şuan da kötü, şerbet falan içtim ama yok geçmiyorSendede gaz varmiydi ilk gun ya bune patlayacam gazdan.. noldu da degisti boyle hemen vucut anatomisi.. gaz agri kanimda boyle bi sanci gibi vs kasikalrda biseyelr..
Rabb'im inşallah sağlıkla ilerletsin bi bilgim yok benim ama inşallah güzelce ilerler gelişimiMerhaba hanımlar ben 4 nisanda 2 adet 5. Gün pgtli embriyo transferi oldum sonuç pozitif de 1 tane kese göründü herşey normal 2 hafta sonra yani 10 Mayıs salı günü kalp atışı için gittik 7+4 olmam gelirken bebek oluşmuş fakat 6+3 görünüyor yavaş gelişmiş dediler. Kalp atışıda yok. Cuma günü tekrar çağırdılar böyle olup normale dönen kalp atışını duyan var mı aranızda bu benim 5. Denemem daha önce de 3 düşüğüm var
Amin canımArtmazsa sıkıntı demişti yüksek ihtimalle artar demişti ama işte o stres bana yetmişti şu an çok saçma gelse de o zaman çok büyük bir problemdiinşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
22 si test gunun dedi. 10 gun sonra dedi ama ben erken yapabilirmiyim dedim yap cikar ama hcg dusuk cikarsa uzulme git gide artiyor dedi.. dedim sen merak etme o iş bende.. 6.gunden itibaren baslayacam ciktigi gibi size haber veririm dedim..tamam dedi.. 10.gun sonucunu bize bildir dedi..Bana da buse sürekli yatma dedi kalk hareket et cam silme ev süpürme ani hareket etme uzanma kalkma ama sürekli de yatma demiştibende 2 gündür yatıyorum o ayrı ne zaman a dedi test gününü
Tatlı konusunda seni de uyardımı ben vallahi çayı şekersiz içemiyorum kahvaltıda çaysız kahvaltı da yapamıyorum 2 bardak içiyorum sabahları ekmekten ve şekerden tatlı şeyler den uzak dur dedi bana22 si test gunun dedi. 10 gun sonra dedi ama ben erken yapabilirmiyim dedim yap cikar ama hcg dusuk cikarsa uzulme git gide artiyor dedi.. dedim sen merak etme o iş bende.. 6.gunden itibaren baslayacam ciktigi gibi size haber veririm dedim..tamam dedi.. 10.gun sonucunu bize bildir dedi..
Valla bende caysiz yapamiyorum. 3 bardak içiyorum gun içinde. Doktorum 10 bardak icme ama az icebilirsin demisti.Tatlı konusunda seni de uyardımı ben vallahi çayı şekersiz içemiyorum kahvaltıda çaysız kahvaltı da yapamıyorum 2 bardak içiyorum sabahları ekmekten ve şekerden tatlı şeyler den uzak dur dedi banabizimle birlikte 20 sinde yaparsın testini
Yoooo hic oyle seyler soylemedi bana 2 dk dediklerimi anlatti.. yat dinlen guzel haberlerini bekliyoruz dedi..buseyi hic gormedim tam oglene cikmadan transfer oldum.. 2bucukta hastaneden ciktim kjmse yoktu.. 1i ceyrek gece transfer oldum 20 gece falan yataga geldim 1 saat yattim wc gittim kalktim eve geldik..Tatlı konusunda seni de uyardımı ben vallahi çayı şekersiz içemiyorum kahvaltıda çaysız kahvaltı da yapamıyorum 2 bardak içiyorum sabahları ekmekten ve şekerden tatlı şeyler den uzak dur dedi banabizimle birlikte 20 sinde yaparsın testini
Ufacik embriyo neler yapiyor kiz aman birakmasin bizide biz cekeriz bunlari..Gaz canısı olmaz olur mu ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım yürüyorum arada ilk gün yoktu ama dün başladı bende şuan da kötü, şerbet falan içtim ama yok geçmiyor
Karbonhidrat lardan uzak dur protein ağırlıklı ve yeşil yapraklı sebzeler den ye hergün yumurta ye dedi şekerden uzak duruyorsun ekmeği azalt kabızlığa dikkat et dedi paketli gıdalar yasak dediYoooo hic oyle seyler soylemedi bana 2 dk dediklerimi anlatti.. yat dinlen guzel haberlerini bekliyoruz dedi..buseyi hic gormedim tam oglene cikmadan transfer oldum.. 2bucukta hastaneden ciktim kjmse yoktu.. 1i ceyrek gece transfer oldum 20 gece falan yataga geldim 1 saat yattim wc gittim kalktim eve geldik..
Henüz kabız olmadım o yüzden almadım şurubu da gaz sancısı da normalmiş ya forumları okudum da çoğu kişi de oluyor, sorma bit kadarlar ama şimdiden başladılarUfacik embriyo neler yapiyor kiz aman birakmasin bizide biz cekeriz bunlari..bende duphalak falan icicem kabiz olmayim diye..
Evet evet paketli gida yeme dedi sebze ye dedi..ama ekmek seker yeme demedi.. kabizlik olursa duphalak ic dedi..bol su iç dedi ama uzerine basarak bebegin tutmasi icin ihtiyac var dedi.. ayakta cok kalma dedi..Karbonhidrat lardan uzak dur protein ağırlıklı ve yeşil yapraklı sebzeler den ye hergün yumurta ye dedi şekerden uzak duruyorsun ekmeği azalt kabızlığa dikkat et dedi paketli gıdalar yasak dedi
Çıkmaz allahın izninle ya şafa isminle şifa versın rabbim hepmize Rabbim insallah bebişini kucagına almayı nasıp eder isteyen herkese rabbim çiftter çifter nasıp etsın insallahBi aksilik çıkmazsa haftaya transferim olacak beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?