AminÇıkmaz allahın izninle ya şafa isminle şifa versın rabbim hepmize Rabbim insallah bebişini kucagına almayı nasıp eder isteyen herkese rabbim çiftter çifter nasıp etsın insallah
inşallah canım, sizide takip etmeye devam etcem :) sevinçlere ortak olcam :)Yolunda şuanda şükür. Umarim tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin. Âmin hepimizin tutunsun guzel haberler vereceğiz
İnşallah pozitif olurda şu konuştuklaeımız geri de kalırEvet evet paketli gida yeme dedi sebze ye dedi..ama ekmek seker yeme demedi.. kabizlik olursa duphalak ic dedi..bol su iç dedi ama uzerine basarak bebegin tutmasi icin ihtiyac var dedi.. ayakta cok kalma dedi..
Insallahİnşallah pozitif olurda şu konuştuklaeımız geri de kalır
Kaçıncı gün yapıcan ilk testiniInsallahamin canim..
Amin inşallah Allah razı olsunRabb'im inşallah sağlıkla ilerletsin bi bilgim yok benim ama inşallah güzelce ilerler gelişimi
Çıkmax ki Hemencik kendini stres e sokma boşuna
Helal olsun iyi sabırlısın vallaÇıkmax ki Hemencik kendini stres e sokma boşuna5. Günden sonra yapmaya başla bari ben yapmaya cesaret edemiyorum Zaten az kaldı kanda öğrenicem
Sabırdan demeyelim de yemiyor test yapmakHelal olsun iyi sabırlısın valla
Benim arkadaşım da transfer oldu ondan 7.günde istemiş kanı doktoru. Erken değil mi dedim yok 5. Gün embriyosu 5+7=12 gün oluyo işte doktorum böyle söyledi dedi. Ben de yanlış anladın herhalde vs dedim. Neyse 7.gün kan testi verdi sonucunu doktoruna bildirdi hiç erken yapmışsın falan dememiş demek ki doğru anlamış arkadaşım. Bayram sonrası gel nasıl bi yol izleyeceğimize bakalım demiş hatta. Bi kaç gün sonra tekrar kan ver vs dememişSabırdan demeyelim de yemiyor test yapmakçıkmazsa üzülürüm çünkü belki var ama çıkmadı belki de yok ve çıkmadı erkenden strese girmek istemiyorum zaten doktor 12. Gün değil 10. Gün ü istedi kanı o yüzden o zaman yapmak daha iyi
İlk defa duydum bende 7. Gün isteyeni ama erkenden kan vermenin de bş anlamı olmuyor ki değer az çıkıyor ee kese görmek için yine beklemek zorunda kalıyor insan bize her türlü beklemek düşeceği içinBenim arkadaşım da transfer oldu ondan 7.günde istemiş kanı doktoru. Erken değil mi dedim yok 5. Gün embriyosu 5+7=12 gün oluyo işte doktorum böyle söyledi dedi. Ben de yanlış anladın herhalde vs dedim. Neyse 7.gün kan testi verdi sonucunu doktoruna bildirdi hiç erken yapmışsın falan dememiş demek ki doğru anlamış arkadaşım. Bayram sonrası gel nasıl bi yol izleyeceğimize bakalım demiş hatta. Bi kaç gün sonra tekrar kan ver vs dememiş
Çok haklısın canım onun stresi de çok ayrı bilmez miyim gününde yap tabi sen bana bakma takılıyorum ben öyleİlk defa duydum bende 7. Gün isteyeni ama erkenden kan vermenin de bş anlamı olmuyor ki değer az çıkıyor ee kese görmek için yine beklemek zorunda kalıyor insan bize her türlü beklemek düşeceği için
Rabb'im yüzlerimizi güldürüp pozitif i göstersin de hangi gün yapıldığı ne kadar beklediğimiz önemini yitiriyor heyecandan sevinçtenÇok haklısın canım onun stresi de çok ayrı bilmez miyim gününde yap tabi sen bana bakma takılıyorum ben öyledoktorun 5.gün embriyosundan dolayı 5 günü ordan eklemesine ben de şaşırdım ilk defa duydum
Allah nasip ederse pozitifi görmeyi bu sefer kucağıma almayı da nasip etsin inşallahRabb'im yüzlerimizi güldürüp pozitif i göstersin de hangi gün yapıldığı ne kadar beklediğimiz önemini yitiriyor heyecandan sevinçten
Aminnn o daha ağır bişey zaten pozitif i görüp devamının gelmemesi ben bir kere yaşadım onu sonra bş daha da hiç pozitif görmedimAllah nasip ederse pozitifi görmeyi bu sefer kucağıma almayı da nasip etsin inşallahhepimize
Aaa öyle mi bilmiyodumAminnn o daha ağır bişey zaten pozitif i görüp devamının gelmemesi ben bir kere yaşadım onu sonra bş daha da hiç pozitif görmedim
Yeni evliydim o zamanlar 8 haftalığa girmek üzereydik hafif lekenmem oldu korktum bende acile gittim alttan muayene etti kanamam yok dedğ gönderdi devletti pek ilgilenmedi ertesi gün kanama kanama nasıl kötüyüm akşamına düştü zatenAaa öyle mi bilmiyodumkimyasal mı düşük mü?
5.6.7.8.9.gunler hergun yapacam..testlerin uzerine gunlerini de yazacagim. Sonra 8.gun kan testi veririm..20sinde falan 10.veririm 12.gunde veririm..Kaçıncı gün yapıcan ilk testini
Yok daha 2 yıl dolmadı ama saçmasapan bi not var sadece elimde. Cumartesi yeniden çekilecek inşallahEvet normalde bile doktor çok önemli senin açında daha da önemli Allah kolaylık versin canım
Çektirelim 2 yılı geçmediyse vermek zorunda sana hastane CD için bilmiyorum ama raporu vermek zorunda yasal hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?