Ne güzel olmuş sizinkisi sizin adınıza çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah her şeyi Allaha bıraktım onun dediği olur o istiyorsa bu bebeğin doğmasını zaten doğacaktır. İkiz olması ne güzel sağlıklo ömürleri olsun çok sevindimO kalp atışı endişesini o kadar çok yaşamıştım ki, o gün ikinci kese ortaya çıkınca kalp atışını unuttum ben şaşkınlıktan. Doktor diyo ikisinin de kalbi atıyor dinleyelim ben olaydan kopmuştumBir değil iki bebeğin kalp atışını dinlemek nasip oldu
Hadi inşallah yaptığın ilk testen yüzün gülsün inşallahhhh5.6.7.8.9.gunler hergun yapacam..testlerin uzerine gunlerini de yazacagim. Sonra 8.gun kan testi veririm..20sinde falan 10.veririm 12.gunde veririm..
Amin inşallahAllah nasip ederse pozitifi görmeyi bu sefer kucağıma almayı da nasip etsin inşallahhepimize
Günaydın canımmm bugün gayet iyiyim kalçamın ağrısı geçti şükür hastalık halimde gitti üzerimden gaz sancıları falan ama aklım Bulanık ya dikkatim dağınık yine ilacı yanlış içtim bu sefer de prognaf ın sabah olanı içtim akşam olanı da atmışım ağzıma baktım o ilaç yok yan yana ya biri akşam biri Sabah anladım ki 2 sinide içmişim Niue böyle yapıyorum ya
sen sabahtan ilaçlarını ayarla tüm gün içeceklerini sırasıyla kutulara koy demek baya kafa gitmiş :)) benim de öyle oldu dün kuaföre uğrayıp işyerine gidecektim evden çıktım bebişe seni gezdircm diyorum yolu yarıladım baktım iş yerine gidiyorum :)) geri dönüp kuaföre gittim :)) dedim beynim yanmışGünaydın canımmm bugün gayet iyiyim kalçamın ağrısı geçti şükür hastalık halimde gitti üzerimden gaz sancıları falan ama aklım Bulanık ya dikkatim dağınık yine ilacı yanlış içtim bu sefer de prognaf ın sabah olanı içtim akşam olanı da atmışım ağzıma baktım o ilaç yok yan yana ya biri akşam biri Sabah anladım ki 2 sinide içmişim Niue böyle yapıyorum ya
ben de şu an kuru erik yiyorum şükür kabızlığım olmadı henüz :)Günaydıııınbenim aşırı gazım var onun dışında bi problem yok bol bol kayısı yiyorum
Bugün sağlık ocağında randevum var soracağım bişey olur mu hemşireye yazmaya korkuyorum dikkatli ol demiştisen sabahtan ilaçlarını ayarla tüm gün içeceklerini sırasıyla kutulara koy demek baya kafa gitmiş :)) benim de öyle oldu dün kuaföre uğrayıp işyerine gidecektim evden çıktım bebişe seni gezdircm diyorum yolu yarıladım baktım iş yerine gidiyorum :)) geri dönüp kuaföre gittim :)) dedim beynim yanmış
ben de şu an kuru erik yiyorum şükür kabızlığım olmadı henüz :)
aman allah korusun :)Bugün sağlık ocağında randevum var soracağım bişey olur mu hemşireye yazmaya korkuyorum dikkatli ol demiştikutulasam iyi olacak çünkü normalde böyle şeylerim olmaz ne zaman dur içiyorum ama transfer den beri bi dikkat dağınıklığım var gerçekten Allah korusun başıma iş gelecek vallahi
Sen nasılsın sancı ağrı belirti bişey varmı bizden az ilaç kullandığın için olan belirtiler ilacın yan etkisi diyemeyizaman allah korusun :)
Kiz allah iyiligini versin emi..bende prografin uzerinde sabah aksam yaziyor sandim.. gittim kosarak baktim yanlis mi iciyordum diye.. sabah aksam sen ilaclari biyere mi koyuyorsun ben sabah icecegimi bi ufak sos kasesine koyuyorum yada farketmez bi cay tabagina koyuyorum yavas yavas iciyorum.. aksamda ayni sekilde oglen zaren bi tek duphaston var..artik alistim o sekilde tam uyuyorum..gaz yapiyor halen dun gece cok kotuydum..bugun iki yumurtaligimda cok agriyor oturunca ve ayakta durunca daha cok agriyor bugun ise gitmeyi planliyordum ama gercekten kotuyum sanki amliyat olmusumda orda yara varmis gibi bide ayaklarim buz gibi hiç isinmiyor..ellerim yaniyor... yani suan vucudum bi savas veriyor sanki..Günaydın canımmm bugün gayet iyiyim kalçamın ağrısı geçti şükür hastalık halimde gitti üzerimden gaz sancıları falan ama aklım Bulanık ya dikkatim dağınık yine ilacı yanlış içtim bu sefer de prognaf ın sabah olanı içtim akşam olanı da atmışım ağzıma baktım o ilaç yok yan yana ya biri akşam biri Sabah anladım ki 2 sinide içmişim Niue böyle yapıyorum ya
benim çok nadiren rahmimde bir noktada sızlama gibi bir ağrı oluyor. dün gece kasıklarım biraz ağrıdı bir de ara ara üşüme geliyor. onun dışında stabil :)Sen nasılsın sancı ağrı belirti bişey varmı bizden az ilaç kullandığın için olan belirtiler ilacın yan etkisi diyemeyiz
Hepsi masanın üzerinde kutu hâlinde içiyorum çizelgeye + işareti koyuyorum bunu da aldım elime içeyim diye bi tane içmişim sonra yandakini de çıkarıp içmişimKiz allah iyiligini versin emi..bende prografin uzerinde sabah aksam yaziyor sandim.. gittim kosarak baktim yanlis mi iciyordum diye.. sabah aksam sen ilaclari biyere mi koyuyorsun ben sabah icecegimi bi ufak sos kasesine koyuyorum yada farketmez bi cay tabagina koyuyorum yavas yavas iciyorum.. aksamda ayni sekilde oglen zaren bi tek duphaston var..artik alistim o sekilde tam uyuyorum..gaz yapiyor halen dun gece cok kotuydum..bugun iki yumurtaligimda cok agriyor oturunca ve ayakta durunca daha cok agriyor bugun ise gitmeyi planliyordum ama gercekten kotuyum sanki amliyat olmusumda orda yara varmis gibi bide ayaklarim buz gibi hiç isinmiyor..ellerim yaniyor... yani suan vucudum bi savas veriyor sanki..
Ay inşallah yaşadığımız tüm bu şeyler tutunma belirtisi dir yaaaabenim çok nadiren rahmimde bir noktada sızlama gibi bir ağrı oluyor. dün gece kasıklarım biraz ağrıdı bir de ara ara üşüme geliyor. onun dışında stabil :)
Simdi diyecektim bu yaz gunu ayaklarim buz tuttu patik giyiyorum diye..evet 2 gun o emli sanirim vucut alisiyor yada alisamiyor.. 3.gunun bugun senin dimi gectimi gaz siskinlik ve agri vs seyler..Hepsi masanın üzerinde kutu hâlinde içiyorum çizelgeye + işareti koyuyorum bunu da aldım elime içeyim diye bi tane içmişim sonra yandakini de çıkarıp içmişimyeminle kötü olduğum gece bende aynı şeui düşündüm vücudum sanki savaş veriyormuş gibi hissettim patik git ayaklarına sıcak su torbası falanda al dinlen dinlen gitme işe sakın bende bugün toparladım bak demekki oluyor böyle ilk 2 gün
Geçti hepsi bugün daha iyi hissediyorum kendimi şükür ama karnımda hafiften yine de böyle ağrı gibi demiyimde var işte birşeylerSimdi diyecektim bu yaz gunu ayaklarim buz tuttu patik giyiyorum diye..evet 2 gun o emli sanirim vucut alisiyor yada alisamiyor.. 3.gunun bugun senin dimi gectimi gaz siskinlik ve agri vs seyler..
Gunaydinlar gece agri oldu ama simdi iyiyim. Uyumadan siskinlik icin cig ispanak yedim baya iyi geliyor bagirsaklarima. Zorlanmadim ikinmadim. Sen nasilsin bakalim?
Aman cok sukur yarina tum bu etkilerin bitecegini bilmek iyi geldi.. yada oyle motive edeyim kendimi.."yarina gececek"..Geçti hepsi bugün daha iyi hissediyorum kendimi şükür ama karnımda hafiften yine de böyle ağrı gibi demiyimde var işte birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?