GunaydinGünaydın canımmm bugün gayet iyiyim kalçamın ağrısı geçti şükür hastalık halimde gitti üzerimden gaz sancıları falan ama aklım Bulanık ya dikkatim dağınık yine ilacı yanlış içtim bu sefer de prognaf ın sabah olanı içtim akşam olanı da atmışım ağzıma baktım o ilaç yok yan yana ya biri akşam biri Sabah anladım ki 2 sinide içmişim Niue böyle yapıyorum ya
Geçiyor geçiyor nasıl hastaydım bdn bak bugün geçti şükürAman cok sukur yarina tum bu etkilerin bitecegini bilmek iyi geldi.. yada oyle motive edeyim kendimi.."yarina gececek"..
Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdiGunaydinakil bulanikligi bendede var. Kan sulandiricidan sanirim
Ciğ ispanak herhangi zarar vermesin de.. detoksta kullaniliyor genellikle..maydonoz ispanak vs.. cok fazla tuketme yinede.. bende dun disarda yedim korktum kabizlik vs olursa diye ama cok sukur bi sorun yasamadim bugunluk.. dupalac elimin altinda hemen sarilacam oyle bisey oldugunda..Gunaydinlar gece agri oldu ama simdi iyiyim. Uyumadan siskinlik icin cig ispanak yedim baya iyi geliyor bagirsaklarima. Zorlanmadim ikinmadim. Sen nasilsin bakalim?
İnşallah canım az kalmış kontrol gününe içini ferah tut zor şeyler ama içinde minicik bir can var hala annesi onun için iyi olmaya çalışKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.19 mayısta kontrolüm var inşallah bebeğim iyidir
Kesinlikle dikkatli olmaliyiz canim bide ben pazartesi ise baslicam aptal ordek gibiYalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdiama dikkat etmem lazım ilaçlara bende artıracağım küçük kutulara sabahtan yoksa olmaz böyle başka şeylerde de dikkatli olmak lazım Allah korusun iyi bişey değil yaşadığımız etki
Ayy çalışanlarınnnn hepsine Allah kolaylık versin diyorummmmm ya ben evde oturmaya çok alıştım hele şu süreçte katlanamazdım herhalde Allah hepinize bol bol enerjl versinnnKesinlikle dikkatli olmaliyiz canim bide ben pazartesi ise baslicam aptal ordek gibi
Kesinlikle dikkatli olmaliyiz canim bide ben pazartesi ise baslicam aptal ordek gibiYalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdiama dikkat etmem lazım ilaçlara bende artıracağım küçük kutulara sabahtan yoksa olmaz böyle başka şeylerde de dikkatli olmak lazım Allah korusun iyi bişey değil yaşadığımız etki
Maydonoz icin yiyebilirsin demisti doktor ama ispanagi sormadim. Haklisin bir sorayim ben. Kabiz olmamamiz lazim zaten şişiz ustune kabizlik zorlar gercekten. Birde transferden onceki 2 ay hergun 2 saat yürüdüm cok iyi geldi kilo verdimde.Ciğ ispanak herhangi zarar vermesin de.. detoksta kullaniliyor genellikle..maydonoz ispanak vs.. cok fazla tuketme yinede.. bende dun disarda yedim korktum kabizlik vs olursa diye ama cok sukur bi sorun yasamadim bugunluk.. dupalac elimin altinda hemen sarilacam oyle bisey oldugunda..
Maydonoz icin yiyebilirsin demisti doktor ama ispanagi sormadim. Haklisin bir sorayim ben. Kabiz olmamamiz lazim zaten şişiz ustune kabizlik zorlar gercekten. Birde transferden onceki 2 ay hergun 2 saat yürüdüm cok iyi geldi kilo verdimde.Ciğ ispanak herhangi zarar vermesin de.. detoksta kullaniliyor genellikle..maydonoz ispanak vs.. cok fazla tuketme yinede.. bende dun disarda yedim korktum kabizlik vs olursa diye ama cok sukur bi sorun yasamadim bugunluk.. dupalac elimin altinda hemen sarilacam oyle bisey oldugunda..
ben de çok belirti ağrı sızı yok takılıyorum öyle :) daha. 3 gün olmuş ç.ok var testeGunaydinlar gece agri oldu ama simdi iyiyim. Uyumadan siskinlik icin cig ispanak yedim baya iyi geliyor bagirsaklarima. Zorlanmadim ikinmadim. Sen nasilsin bakalim?
Maydonoz,dereotu,adacayi kan sulandirici ve sokturucu ozellikleri var papatya da,kullanmayin sakin,ispanak da bence çiğ tuketilmemeli,pisince bisy olacagini sanmiyorum ama.Ciğ ispanak herhangi zarar vermesin de.. detoksta kullaniliyor genellikle..maydonoz ispanak vs.. cok fazla tuketme yinede.. bende dun disarda yedim korktum kabizlik vs olursa diye ama cok sukur bi sorun yasamadim bugunluk.. dupalac elimin altinda hemen sarilacam oyle bisey oldugunda..
Merhaba benim de histeroskopi yapıldı bu ay. Çizik te atıldı. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi doktorum transfer için. Sizin de 2 adet beklenmiş, doğru anladım değil mi?Benim histereskopide cizik atildi. 2 ay once simdi trasferimin 3 günündeyim
Merhaba evet 2 adetten sonra transfer oldu. Simdi sonuc bekleme zamaniMerhaba benim de histeroskopi yapıldı bu ay. Çizik te atıldı. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi doktorum transfer için. Sizin de 2 adet beklenmiş, doğru anladım değil mi?
Ispanak yedim sadece ama onuda yemicem cig olarak haklisinMaydonoz,dereotu,adacayi kan sulandirici ve sokturucu ozellikleri var papatya da,kullanmayin sakin,ispanak da bence çiğ tuketilmemeli,pisince bisy olacagini sanmiyorum ama.
Hicmi bir yerin agrimiyorben de çok belirti ağrı sızı yok takılıyorum öyle :) daha. 3 gün olmuş ç.ok var teste
Aminnnnn evet ya bu dönem iş olmasaydi iyi olurduda işte dogurana kadar calisicam sonrasi allah kerimAyy çalışanlarınnnn hepsine Allah kolaylık versin diyorummmmm ya ben evde oturmaya çok alıştım hele şu süreçte katlanamazdım herhalde Allah hepinize bol bol enerjl versinnn
Ayyy bende yapmaya calistim yuruyus ama okadar cok soguk gitti ki havalar transfer oncesi hastalanmayim diye cogu zaman cikmadim.. haftasonu bende yavas yavas baslayacagim.. yuruyus gercekten cok onemli..haftasonu test yapacakmisinKesinlikle dikkatli olmaliyiz canim bide ben pazartesi ise baslicam aptal ordek gibi
Maydonoz icin yiyebilirsin demisti doktor ama ispanagi sormadim. Haklisin bir sorayim ben. Kabiz olmamamiz lazim zaten şişiz ustune kabizlik zorlar gercekten. Birde transferden onceki 2 ay hergun 2 saat yürüdüm cok iyi geldi kilo verdimde.
Kendim transfer olmuş kadar heyecanlandımMerhaba evet 2 adetten sonra transfer oldu. Simdi sonuc bekleme zamani
Adetim 28 şubatta başlamıştı, 22 martta transfer oldum döngümün 23.günüydüRyamm döngünün kaçıncı günü transfer oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?