2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Aminnnnn evet ya bu dönem iş olmasaydi iyi olurduda işte dogurana kadar calisicam sonrasi allah kerim
Vallahi ben calismayi ozledim, ort 11 yildir durmadan calisiyorum,bir senedir calismiyorum,su cocuk isine yogunlasayim hem de civki cikmisti is yerimin,surekli mesaiissizligim de bitti,her iste bir hayir vardir,en az bir 9 ay daha evdeyim,hamile kimse ise almaz heraldesağlikla dunyaya gelsin de iş te olur her sey olur

Kızlar intim yıkama jeli kullanmak zararlı olurmu bu süreçte?

Embiryolar bozulmaz. Teknoloji cok ilerledi. Bende opudan sonra 2 ay beklefim. Adette baslandi rahme hazirlamaya 3 defa gittim. 18 gunu transfer yapildi. Transfer cok basit bir islem uyanikken yapiliyor. Hayırlı olsun

Evet canim hamile olunca sikinti oluyor isyerlerinde. Benim ne olacak cikaracaklar gibi. 12 yildir calistigim yer. Hayirlisi bakalim

Yürüyüş yormadan kendini 15 dk dan fazla yapma bence. Ben 9 unda transfer test tarihi 24 mayis cok uzun ama beklicem.

Kızlar intim yıkama jeli kullanmak zararlı olurmu bu süreçte?
Kullanma canım az yada çok kimyasal hiçbir şey. Hatta hemşire yeni çamaşır suyu yada deterjan ile temizlenmiş tuvalete bile oturmamaya çalış demişti. Siz de dikkat edin, 10gün-12gün dikkatli olmaktan hiçbir şey olmaz

Ona dikkat edeyim iyi oldu uyardığın, biz tüp bebek yaptıranlar a Allah sabır versin gerçekten hassas mı hassas miniklere sahibiz

Ona dikkat edeyim iyi oldu uyardığın, biz tüp bebek yaptıranlar a Allah sabır versin gerçekten hassas mı hassas miniklere sahibiz
Sağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim de başlarına kakarız asilik yaptıklarında bunları ben sizi doğurmak için diye başlayan sonu gelmez cümleler kurarız

Ne zaman kontrolün? Senden de bi cinsiyet tahmini, olasılığı gelsin
Saat 4te doktor kontrolüönce fetal DNA için kan vericem sonra da çociklerimi görücem inşallah. Çok oldu merak içindeyim, inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar önce dualarınızda olalım, sonrada artık kıyıdan köşeden bişiler öğrenelim neymişler neciymişler di mi ikizlerde bir ben kaldım herhalde tahmini de olsa öğrenmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…