Vallahi ben calismayi ozledim, ort 11 yildir durmadan calisiyorum,bir senedir calismiyorum,su cocuk isine yogunlasayim hem de civki cikmisti is yerimin,surekli mesaiAminnnnn evet ya bu dönem iş olmasaydi iyi olurduda işte dogurana kadar calisicam sonrasi allah kerim
Embiryolar bozulmaz. Teknoloji cok ilerledi. Bende opudan sonra 2 ay beklefim. Adette baslandi rahme hazirlamaya 3 defa gittim. 18 gunu transfer yapildi. Transfer cok basit bir islem uyanikken yapiliyor. Hayırlı olsunMerhaba kizlar 2 ay önce yumurta toplama işlemi yapildi oppo hastasimi ne oldum 7 gun hastanede yattım neyse 2 aydir bi sekilde transfer islemine gelemedim bayram tatili diyip yolladi doktor adete cok az kaldi bu ay transfer olcak inşallah bi aksilik olmazsa yanlız doktor bana 15 20 gun sürüyor haftada bir gün geliceksin ilacla rahimini hazirlicaz adetliyken baslicaz dedi baskalarina soruyorum adeti beklememisler ne biliyim 15 gunden kısa sürmüş sizin nasildi transfer süresi dondurdukdan sonra ? Bide bozulma ihtimali var mı cok korkuyorum bu sefer yumurta toplama işleminde korkun yoktu ilk kez tup bebek yaptiricaz.
Kullanmayin diyor doktorlar folarisini bozuyormuş.Kızlar intim yıkama jeli kullanmak zararlı olurmu bu süreçte?
Hııı tamamKullanmayin diyor doktorlar folarisini bozuyormuş.
Evet canim hamile olunca sikinti oluyor isyerlerinde. Benim ne olacak cikaracaklar gibi. 12 yildir calistigim yer. Hayirlisi bakalimVallahi ben calismayi ozledim, ort 11 yildir durmadan calisiyorum,bir senedir calismiyorum,su cocuk isine yogunlasayim hem de civki cikmisti is yerimin,surekli mesaiissizligim de bitti,her iste bir hayir vardir,en az bir 9 ay daha evdeyim,hamile kimse ise almaz heralde sağlikla dunyaya gelsin de iş te olur her sey olur
Cok tesekkur ederiz. Aminnn sira sende konvoya takil sende bekliyoruzKendim transfer olmuş kadar heyecanlandımdilerim pozitifi görür ,sağlıkla da kucağınıza alırsınız. Bekleyen tüm arkadaşlarım için aynı zamanda bu dileğim tabii
Yürüyüş yormadan kendini 15 dk dan fazla yapma bence. Ben 9 unda transfer test tarihi 24 mayis cok uzun ama beklicem.Ayyy bende yapmaya calistim yuruyus ama okadar cok soguk gitti ki havalar transfer oncesi hastalanmayim diye cogu zaman cikmadim.. haftasonu bende yavas yavas baslayacagim.. yuruyus gercekten cok onemli..haftasonu test yapacakmisin..senin 6.gunun olacak pazar gunu..
Sağlikla bebişler dünyaya gelsin de,herseyin çözümü bulunurEvet canim hamile olunca sikinti oluyor isyerlerinde. Benim ne olacak cikaracaklar gibi. 12 yildir calistigim yer. Hayirlisi bakalim
Kullanma canım az yada çok kimyasal hiçbir şey. Hatta hemşire yeni çamaşır suyu yada deterjan ile temizlenmiş tuvalete bile oturmamaya çalış demişti. Siz de dikkat edin, 10gün-12gün dikkatli olmaktan hiçbir şey olmazKızlar intim yıkama jeli kullanmak zararlı olurmu bu süreçte?
Ona dikkat edeyim iyi oldu uyardığın, biz tüp bebek yaptıranlar a Allah sabır versin gerçekten hassas mı hassas miniklere sahibizKullanma canım az yada çok kimyasal hiçbir şey. Hatta hemşire yeni çamaşır suyu yada deterjan ile temizlenmiş tuvalete bile oturmamaya çalış demişti. Siz de dikkat edin, 10gün-12gün dikkatli olmaktan hiçbir şey olmaz
Sağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim de başlarına kakarız asilik yaptıklarında bunlarıOna dikkat edeyim iyi oldu uyardığın, biz tüp bebek yaptıranlar a Allah sabır versin gerçekten hassas mı hassas miniklere sahibiz
Bu cümleleri kurmayı sonuna kadar hak ediyoruzzzzzzSağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim de başlarına kakarız asilik yaptıklarında bunlarıben sizi doğurmak için diye başlayan sonu gelmez cümleler kurarız
Hamile kaldığımda yani ilk tüp bebek tedavimde benimde aşırı gazım olmuştu.Olumsuz olanlarda olmadı ama.Gözün aydın olsun diyeyim ben şimdiden:)Günaydıııınbenim aşırı gazım var onun dışında bi problem yok bol bol kayısı yiyorum
Hayırlısı olsun canımYok daha 2 yıl dolmadı ama saçmasapan bi not var sadece elimde. Cumartesi yeniden çekilecek inşallah
Ne zaman kontrolün? Senden de bi cinsiyet tahmini, olasılığı gelsinSağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim de başlarına kakarız asilik yaptıklarında bunlarıben sizi doğurmak için diye başlayan sonu gelmez cümleler kurarız
Kesinlikle katiliyorum.Sağlikla bebişler dünyaya gelsin de,herseyin çözümü bulunur
Saat 4te doktor kontrolüNe zaman kontrolün? Senden de bi cinsiyet tahmini, olasılığı gelsin
Bu gercek mi...Hamile kaldığımda yani ilk tüp bebek tedavimde benimde aşırı gazım olmuştu.Olumsuz olanlarda olmadı ama.Gözün aydın olsun diyeyim ben şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?