Aaaa süper tam gününde sormuşum, bugün de heyecan duycağımız bişey varmışSaat 4te doktor kontrolüönce fetal DNA için kan vericem sonra da çociklerimi görücem inşallah. Çok oldu merak içindeyim, inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar önce dualarınızda olalım, sonrada artık kıyıdan köşeden bişiler öğrenelim neymişler neciymişler di mi ikizlerde bir ben kaldım herhalde tahmini de olsa öğrenmeyen
Yüz temizleme jeli güneş kremi vs bunları sordun mu doktoruna canım?Hııı tamam
Kan sulandırıcı iğne mi?Gunaydinakil bulanikligi bendede var. Kan sulandiricidan sanirim
O bişey demedi bunları sormakta benim aklıma gelmedi açıkçasıYüz temizleme jeli güneş kremi vs bunları sordun mu doktoruna canım?
Evet pihtilasma oldugu icin hergun kullaniyorum.Kan sulandırıcı iğne mi?
Evet hem coraspirin içiyorum günde bi hemde oksapar vuruluyorumRyamm sen de kullanıyor musun pıhtılaşma için iğne?
Pıhtılaşma sorunu mu var sende de yoksa tüp bebek yapanlara genel olarak veriliyor mu?Evet hem coraspirin içiyorum günde bi hemde oksapar vuruluyorum
Bununla ilgili bişey demediler verdiğim test henüz çıkmadı 2 buçuk ay sonra demişti sonuç çıkacak sanırım genel olarak veriyorlar, ne zaman a kadar kullanacağımı sorduğum da hemşire şöyle açıkladı 20. Haftaya kadar kullanırsın ama zayıf olduğun için kalp atışından sonra bi gün arayla devam ederiz periferik kan analizinde pıhtılaşma genin çıkarsa da doğuma kadar devam dediPıhtılaşma sorunu mu var sende de yoksa tüp bebek yapanlara genel olarak veriliyor mu?
Hamile kaldığımda yani ilk tüp bebek tedavimde benimde aşırı gazım olmuştu.Olumsuz olanlarda olmadı ama.Gözün aydın olsun diyeyim ben şimdiden:)
Hmmm anladım canımBununla ilgili bişey demediler verdiğim test henüz çıkmadı 2 buçuk ay sonra demişti sonuç çıkacak sanırım genel olarak veriyorlar, ne zaman a kadar kullanacağımı sorduğum da hemşire şöyle açıkladı 20. Haftaya kadar kullanırsın ama zayıf olduğun için kalp atışından sonra bi gün arayla devam ederiz periferik kan analizinde pıhtılaşma genin çıkarsa da doğuma kadar devam dedi
Yakıcı bir iğne inşallah doğuma kadar devam etmezHmmm anladım canım
Senin de mi gaz varBu gercek mi...olumsuz bi durum degil yani dimi vucut bebegi red ettigi icin falan degil... insallahhh yarabbim
İnşallah canım yaYakıcı bir iğne inşallah doğuma kadar devam etmez
Pozitif olsunda yeterkiİnşallah canım yaben de 6 7 aydır coraspin kullanıyorum. Pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuç olarak pıhtılaşmam yok. Ama doktor yine de kullan demişti. O yüzden muhtemelen aynı iğneden bana da yazar o zaman
Dr ne derse onu yap . Anneni veya başkasıni ilaclarin konusunda bilgilendirme . Aserince soylePozitif olsunda yeterkiannemler falan kan sulandırıcı kullanmamdan kaynaklı çok tedirgin ama onlara göre bebeğin düşmesine sebep olacak gibi geliyor anlatamıyorum
Insallah. Benim doguma kadar hergun hatta dogumdan sonra 1 ay daha kullaniliyor. Hatta hastahanede bir kadinla tanistim pihtilasma varmis doğumdan sonra beynine pihti atmış yogun bakimda kalmis bayagi. Şükürki iyileşmiş cocuguna bagialamis rabbim. Benimdw dusuklerim oldugu icin genetikte bakilmisti. Simdi kullaniyorum insallah çocuklarımı kucagima alirimda o zaman acisu gecer oksaparin.Yakıcı bir iğne inşallah doğuma kadar devam etmez
Öyle yapıyoruz mecburDr ne derse onu yap . Anneni veya başkasıni ilaclarin konusunda bilgilendirme . Aserince soyleonlara kafi
Ayyyy Allah korusun valla vurulmaya razıyım yeterki sağlık olsunnInsallah. Benim doguma kadar hergun hatta dogumdan sonra 1 ay daha kullaniliyor. Hatta hastahanede bir kadinla tanistim pihtilasma varmis doğumdan sonra beynine pihti atmış yogun bakimda kalmis bayagi. Şükürki iyileşmiş cocuguna bagialamis rabbim. Benimdw dusuklerim oldugu icin genetikte bakilmisti. Simdi kullaniyorum insallah çocuklarımı kucagima alirimda o zaman acisu gecer oksaparin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?