2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Aaaa süper tam gününde sormuşum, bugün de heyecan duycağımız bişey varmış İnşallah her şey yolundadır sağlıkla analarını bekliyolardır Erkekler hemen gösteriyor da bakalım haberler nasıl gelcek

Pıhtılaşma sorunu mu var sende de yoksa tüp bebek yapanlara genel olarak veriliyor mu?
Bununla ilgili bişey demediler verdiğim test henüz çıkmadı 2 buçuk ay sonra demişti sonuç çıkacak sanırım genel olarak veriyorlar, ne zaman a kadar kullanacağımı sorduğum da hemşire şöyle açıkladı 20. Haftaya kadar kullanırsın ama zayıf olduğun için kalp atışından sonra bi gün arayla devam ederiz periferik kan analizinde pıhtılaşma genin çıkarsa da doğuma kadar devam dedi

Hmmm anladım canım

Yakıcı bir iğne inşallah doğuma kadar devam etmez
İnşallah canım ya ben de 6 7 aydır coraspin kullanıyorum. Pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuç olarak pıhtılaşmam yok. Ama doktor yine de kullan demişti. O yüzden muhtemelen aynı iğneden bana da yazar o zaman

Pozitif olsunda yeterki annemler falan kan sulandırıcı kullanmamdan kaynaklı çok tedirgin ama onlara göre bebeğin düşmesine sebep olacak gibi geliyor anlatamıyorum

Pozitif olsunda yeterki annemler falan kan sulandırıcı kullanmamdan kaynaklı çok tedirgin ama onlara göre bebeğin düşmesine sebep olacak gibi geliyor anlatamıyorum
Dr ne derse onu yap . Anneni veya başkasıni ilaclarin konusunda bilgilendirme . Aserince soyle onlara kafi

Yakıcı bir iğne inşallah doğuma kadar devam etmez
Insallah. Benim doguma kadar hergun hatta dogumdan sonra 1 ay daha kullaniliyor. Hatta hastahanede bir kadinla tanistim pihtilasma varmis doğumdan sonra beynine pihti atmış yogun bakimda kalmis bayagi. Şükürki iyileşmiş cocuguna bagialamis rabbim. Benimdw dusuklerim oldugu icin genetikte bakilmisti. Simdi kullaniyorum insallah çocuklarımı kucagima alirimda o zaman acisu gecer oksaparin.

Ayyyy Allah korusun valla vurulmaya razıyım yeterki sağlık olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…