Çok iyi yapmışsın ilaçlar da hep tanıdık
Ben de kullanıyorum oksapar biraz yakıyor ama çok değil bence uzun süre devam etcezEvet pihtilasma oldugu icin hergun kullaniyorum.
hepimizin midesinden geçiyor sonuçta tanıdık gelir tabiÇok iyi yapmışsın ilaçlar da hep tanıdık
Vururken bş yakıyor ya o da dayanamacak kadar değil sonrasında geçiyor hemen, geçici şeyler beni yıkamıyor ama Depot yerle bir ediyorBen de kullanıyorum oksapar biraz yakıyor ama çok değil bence uzun süre devam etcez
Gece olan hangi ilaç çözemedim, ilk açınca hamam böceği gibi gördüm
Onu da akşam içiyorum omepa yer kalmayıncaya oraya koydumGece olan hangi ilaç çözemedim, ilk açınca hamam böceği gibi gördüm
Devam evet . Valla acısından aaaaaa diyorum yavas igneyi yapiyor esim bitince bende bitmis oluyorum. 3 dk kolumu tutuyorum ağrısından. Neyse aksam gec gelcek esim bikac saat kazandim igne olmamak içinBen de kullanıyorum oksapar biraz yakıyor ama çok değil bence uzun süre devam etcez
Göbekten olmuyo mu?Devam evet . Valla acısından aaaaaa diyorum yavas igneyi yapiyor esim bitince bende bitmis oluyorum. 3 dk kolumu tutuyorum ağrısından. Neyse aksam gec gelcek esim bikac saat kazandim igne olmamak için
Aman depot uzak olsun o zamanVururken bş yakıyor ya o da dayanamacak kadar değil sonrasında geçiyor hemen, geçici şeyler beni yıkamıyor ama Depot yerle bir ediyor
Gobektende oluyor ama yeni tranafer oldugu icin kendimi kasarım zarar vermim diye koldan devamGöbekten olmuyo mu?
Benim hemşirem göbek kol bacak fark etmez kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dedi ben kullanmaya başladığımdan beri kolumdan yaptırıyorum hiç morarma da olmadı bugüne kadar hem biraz yanıp geçiyorGobektende oluyor ama yeni tranafer oldugu icin kendimi kasarım zarar vermim diye koldan devam
Zaten pozitif i görürsem bende göbekten ver dicem yok illede bu derse yapacak bişey yok başımzıa gelen çekilir diyip vurulucamAman depot uzak olsun o zamanprogestan dex kullaniyirum gobekten cok konforlu
Gunes kremi kullanilmasi gerekiyor,yüz yikama jeli de bence skinti yaratmaz.hormanlardan dolayi lekeye ekstra duyarli olunuyormus,ben de zaten lekeler vardi,sürmeden kesinlikle cikmiyorum,hatta solan..te preg..na çok iyiymiş,ben su an baska kullaniyorum ama bitince onu alacagimYüz temizleme jeli güneş kremi vs bunları sordun mu doktoruna canım?
Benimde daha morarma olmadi. En iyisi simdilik kol. Pozitifi görünce sorarsin ozellikle doktorunaBenim hemşirem göbek kol bacak fark etmez kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dedi ben kullanmaya başladığımdan beri kolumdan yaptırıyorum hiç morarma da olmadı bugüne kadar hem biraz yanıp geçiyor
Zaten pozitif i görürsem bende göbekten ver dicem yok illede bu derse yapacak bişey yok başımzıa gelen çekilir diyip vurulucam
Bugün de bitti sayılır kaldı 6 gün benim içinBenimde daha morarma olmadi. En iyisi simdilik kol. Pozitifi görünce sorarsin ozellikle doktorunacok mutluyum ama ya bebislerim benimle insallah super yuksek beta hcgler gorecegiz yakında
depot kullanmıyorum ben kişiden kişiye tedavi değişiyor sanırım ben fitil Protestan ve duphaston kullanıyorum progesteron içinVururken bş yakıyor ya o da dayanamacak kadar değil sonrasında geçiyor hemen, geçici şeyler beni yıkamıyor ama Depot yerle bir ediyor
saatlerine dikkat et canım ben hiç atlamıyorum hep saati saatine kullanıyorum saat kuruyorum kendin göbekten yapabilirsinDevam evet . Valla acısından aaaaaa diyorum yavas igneyi yapiyor esim bitince bende bitmis oluyorum. 3 dk kolumu tutuyorum ağrısından. Neyse aksam gec gelcek esim bikac saat kazandim igne olmamak için
Duphaston ve fitil bende de var , doktorların ilaç tercihleri farklı olabiliyor hepsi şifa olsun inşallahdepot kullanmıyorum ben kişiden kişiye tedavi değişiyor sanırım ben fitil Protestan ve duphaston kullanıyorum progesteron için
Vallahi de billahi de bende öyle oldu.Bu gercek mi...olumsuz bi durum degil yani dimi vucut bebegi red ettigi icin falan degil... insallahhh yarabbim
Ben sabahtan patik giydim Ayagima herhalde usuttum.. halen ayagimda ve uzerimde uzun kisdan kalma kalin bi tshirt.. gaz ve ayakta cok kalinca karinda sislik agri yapiyor yumurtalik ve rahmimde yara gibi hissediyorum.. bana ters etki yapti sanki..insallah yarin gecer artik bu durum..Senin de mi gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?