2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ben de kullanıyorum oksapar biraz yakıyor ama çok değil bence uzun süre devam etcez
Devam evet . Valla acısından aaaaaa diyorum yavas igneyi yapiyor esim bitince bende bitmis oluyorum. 3 dk kolumu tutuyorum ağrısından. Neyse aksam gec gelcek esim bikac saat kazandim igne olmamak için

Gobektende oluyor ama yeni tranafer oldugu icin kendimi kasarım zarar vermim diye koldan devam
Benim hemşirem göbek kol bacak fark etmez kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dedi ben kullanmaya başladığımdan beri kolumdan yaptırıyorum hiç morarma da olmadı bugüne kadar hem biraz yanıp geçiyor

Aman depot uzak olsun o zaman progestan dex kullaniyirum gobekten cok konforlu
Zaten pozitif i görürsem bende göbekten ver dicem yok illede bu derse yapacak bişey yok başımzıa gelen çekilir diyip vurulucam

Gunes
Yüz temizleme jeli güneş kremi vs bunları sordun mu doktoruna canım?
Gunes kremi kullanilmasi gerekiyor,yüz yikama jeli de bence skinti yaratmaz.hormanlardan dolayi lekeye ekstra duyarli olunuyormus,ben de zaten lekeler vardi,sürmeden kesinlikle cikmiyorum,hatta solan..te preg..na çok iyiymiş,ben su an baska kullaniyorum ama bitince onu alacagim

Benimde daha morarma olmadi. En iyisi simdilik kol. Pozitifi görünce sorarsin ozellikle doktoruna cok mutluyum ama ya bebislerim benimle insallah super yuksek beta hcgler gorecegiz yakında

Vururken bş yakıyor ya o da dayanamacak kadar değil sonrasında geçiyor hemen, geçici şeyler beni yıkamıyor ama Depot yerle bir ediyor
depot kullanmıyorum ben kişiden kişiye tedavi değişiyor sanırım ben fitil Protestan ve duphaston kullanıyorum progesteron için

Devam evet . Valla acısından aaaaaa diyorum yavas igneyi yapiyor esim bitince bende bitmis oluyorum. 3 dk kolumu tutuyorum ağrısından. Neyse aksam gec gelcek esim bikac saat kazandim igne olmamak için
saatlerine dikkat et canım ben hiç atlamıyorum hep saati saatine kullanıyorum saat kuruyorum kendin göbekten yapabilirsin

Senin de mi gaz var
Ben sabahtan patik giydim Ayagima herhalde usuttum.. halen ayagimda ve uzerimde uzun kisdan kalma kalin bi tshirt.. gaz ve ayakta cok kalinca karinda sislik agri yapiyor yumurtalik ve rahmimde yara gibi hissediyorum.. bana ters etki yapti sanki..insallah yarin gecer artik bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…