2022 ye enerjik girmek isteyenlerin alanı 💕💕

Son düzenleyen: Moderatör:
nelluniverso selam,ilk sayfada ilk mesajımda yeni hedefler yazmaya başladım, yeni yıl için .senin farklı aklına gelen var mı ?
Dil öğrenmek, yıl içinde geziye gitmek mesela 3 farklı şehir görmek olabilir yada görmek istediğin bir yer olabilir. Nefes egzersizi, kurs, eğitim olabilir. Kendine katmak istediğin yada merak ettiğin.
Ruhsal olarak dinlemek için neler yapmayı istiyorsun? Günlük olarak kendine dinlenme süresi mutlaka ayırmalisin. 5dk bile yapınca ruhunu dinlendiren birsey. Sessiz sakin kahve içmek, sevdiğin bir müziği açıp uzanmak, boyama yapmak vs. Mutlaka bunu eklemelisin.(çoluk çocuk eş anne baba hiçbiri dahil olmayacak, yanında da olmayacaklar. tek başına olman lazım)

Sağol biliyor musun kahve olayını da ekleyecektim hedefime.hatta kendim için bir şeyler yapmak yazacaktım, vazgeçtim, dedim saçma gelebilir, aynı şeyi düşünmüsuz

Sağol biliyor musun kahve olayını da ekleyecektim hedefime.hatta kendim için bir şeyler yapmak yazacaktım, vazgeçtim, dedim saçma gelebilir, aynı şeyi düşünmüsuz
Yok canım hiç saçma değil, asıl bunu yapmazsan zamanla kendini unutmaya başlar sadece anne ve eş rolünü yaşarsın. Mutsuz olduğunda nedenini anlamazsın. Küçük Rose ve Büyük Rose mutlu olmalı, değer görmeli, sesleri duyulmali ki yaşamaya hevesleri olsun :)

Seviyorum seni

Mikan günaydın, parfüm yorumlarına baktım da, hatta bu parfümün değerlendirmesinde, arama butonuna "kalıcı" yazdım, kalıcı değil diyen de çok. Kokusu kesin güzel bence de. Bir de 100 ml yi kaça alıyorsun sen. Google Alışverişte 1.000 yazıyordu şaşırdım,h.burada da 590 mı ne . Hiç öyle para vernedim, 100 falan veriyorum ama tabi kalıcı ve değerse alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…