- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
EvetSite tam düzelmedi sanırım sürekli uyarı veriyor
Ayy o kadar yazdım hiçbiri gitmemiş şokk
Tarihsizdi ama olsundu
Ayrıca bir yılda 365 gün var ama bu ajandadaki sayfalar 365 in yarısıama olsundu, haftalik ve tarihsizdi. Olsundu
D Dream TheaterMikan
Tekrar gir çık, gözükür ins mesaj . Benim de dikkatimi çekti, son sayfanin mesajına bakmıştım, bakıyorum benimki yoktu, tekrar konuya tıklayınca gözükmüstü.Ayy o kadar yazdım hiçbiri gitmemiş şokk
Valla gözükmedi ne yazdığımı da hatırlamıyorum öncekindeTekrar gir çık, gözükür ins mesaj . Benim de dikkatimi çekti, son sayfanin mesajına bakmıştım, bakıyorum benimki yoktu, tekrar konuya tıklayınca gözükmüstü.
Dil öğrenmek, yıl içinde geziye gitmek mesela 3 farklı şehir görmek olabilir yada görmek istediğin bir yer olabilir. Nefes egzersizi, kurs, eğitim olabilir. Kendine katmak istediğin yada merak ettiğin.nelluniverso selam,ilk sayfada ilk mesajımda yeni hedefler yazmaya başladım, yeni yıl için .senin farklı aklına gelen var mı ?
Teşekkür ederim,Ajandan çok güzel rosecuğumm ben çok beğendim bujoyu andırıyor, ben olsam renkli kalemlerle yazardım
Boşver o kadar verdin, sağlık olsunValla gözükmedi ne yazdığımı da hatırlamıyorum öncekinde
SağolDil öğrenmek, yıl içinde geziye gitmek mesela 3 farklı şehir görmek olabilir yada görmek istediğin bir yer olabilir. Nefes egzersizi, kurs, eğitim olabilir. Kendine katmak istediğin yada merak ettiğin.
Ruhsal olarak dinlemek için neler yapmayı istiyorsun? Günlük olarak kendine dinlenme süresi mutlaka ayırmalisin. 5dk bile yapınca ruhunu dinlendiren birsey. Sessiz sakin kahve içmek, sevdiğin bir müziği açıp uzanmak, boyama yapmak vs. Mutlaka bunu eklemelisin.(çoluk çocuk eş anne baba hiçbiri dahil olmayacak, yanında da olmayacaklar. tek başına olman lazım)
Yok canım hiç saçma değil, asıl bunu yapmazsan zamanla kendini unutmaya başlar sadece anne ve eş rolünü yaşarsın. Mutsuz olduğunda nedenini anlamazsın. Küçük Rose ve Büyük Rose mutlu olmalı, değer görmeli, sesleri duyulmali ki yaşamaya hevesleri olsun :)Sağolbiliyor musun kahve olayını da ekleyecektim hedefime.hatta kendim için bir şeyler yapmak yazacaktım, vazgeçtim, dedim saçma gelebilir, aynı şeyi düşünmüsuz
Seviyorum seniYok canım hiç saçma değil, asıl bunu yapmazsan zamanla kendini unutmaya başlar sadece anne ve eş rolünü yaşarsın. Mutsuz olduğunda nedenini anlamazsın. Küçük Rose ve Büyük Rose mutlu olmalı, değer görmeli, sesleri duyulmali ki yaşamaya hevesleri olsun :)
Ben de seni seviyorumSeviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?