- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Selam, olsun, hedef koymamamak ve akışına bırakmak da bir hedefSelamlar
Bakıyorum da 2021 yılı için koyduğum hedeflerin hiçbirini gerçekleştirememişim. O yüzden 2022 için hedefim yok
Gelsinn hayat bildiği gibi gelsiiinn
gözümüz aydin cümleten:))Ooh yaa aldim ajandayıçok şükür
Foto isterizOoh yaa aldim ajandayıçok şükür
Haftasonu pineklemecesitünaydınlar napiyorsunuz
aynen bir kac saat sonra çıkıcam arkadaş çağırdı hediye alacakmış yardım edicem ondan sonra okçuluk antremanim var oraya gidicem yoğunum bugün baya:)Haftasonu pineklemecesi
Ooo okçuluk ilginç bir spor dalı seçmişsinaynen bir kac saat sonra çıkıcam arkadaş çağırdı hediye alacakmış yardım edicem ondan sonra okçuluk antremanim var oraya gidicem yoğunum bugün baya:)
Ooo okçuluk ilginç bir spor dalı seçmişsin
Arkadaşlar yemeğe çağırdı beni de ama çıkasım yok kolum kalkmıyor
Pazartesi tüp bebek transferşm olacak Allah nasip ederse yeni yılda anne olacağımYeni yıl hedeflerimizi yazalım mı?
Yeni yılda kilo vereceğim , en bilineni sanırım
Hemen yan apartmanın altında okçuluk kursu var ama sadece çocuklar gidiyorsüper birşey tavsiye ederim cnm:)
belediyeye sor cnm belki büyüklere de açılmış olan vardır büyüksehirdemisin senHemen yan apartmanın altında okçuluk kursu var ama sadece çocuklar gidiyor
Maalesef küçük bir ilçedeyim, olsa haberim olurdu mutlakabelediyeye sor cnm belki büyüklere de açılmış olan vardır büyüksehirdemisin sen
Sağolgözümüz aydin cümleten:))
TamamFoto isteriz
Acayip yoğundumtünaydınlar napiyorsunuz
Ay inşaallahPazartesi tüp bebek transferşm olacak Allah nasip ederse yeni yılda anne olacağımşimdilik dileğim diyeyim
Ben yeni bir çanta istiyorum mesela sen de yeni bir çanta alabilirsin.D Dream Theater nasılsın? Yoğundum bugün, foto aticam aklımdabaksana kupa da aldım mesela, yeni kupamla yeni yıl başka ne alabilirim kendime özel,iyice düşünür müsün? Beynim çatladı haftalardır
Bugün biraz modum düşüktü ama duş aldım şu an daha iyiyimD Dream Theater nasılsın? Yoğundum bugün, foto aticam aklımdabaksana kupa da aldım mesela, yeni kupamla yeni yıl başka ne alabilirim kendime özel,iyice düşünür müsün? Beynim çatladı haftalardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?