2022 ye enerjik girmek isteyenlerin alanı 💕💕

Sağol

Tamam

Acayip yoğundum

Ay inşaallah ben de yılın son ayı doğum yaptım 2019 dan 2020 ye geçtik inşaallah transfer tutar ve sağlıkla hamile olarak yeni yıla girersin
Ağzınızdan bal damlıyor resmen Mevlam razı olsun inşallah

Ha bile kumbara alabilirsin yeni bir parfüm vs
Ooo güzel fikir kumbara. Çok fazla atmayiz yani.Baslangic için kumbara güzel valla, yetiştirmem lazım yeni yıla.parfum önerin var mı kalıcı ama şekerli sevmem,çok ağır da diil. Okyanus kokusu gibi olabilir,ya da çiçek

Aaa bak spor olsun diye atlamak için ip alabilirsin benim aldım ama evin her yanı avize olunca atlayamadım
Markette de gördüm ama işte ,,, daha çoksarkar diye yapamam. Holipop gelmişti geçen bak aklıma unuttum. Kızım da bakar ben çevirirken ama o da yapmak ister,ay uf boşver

İyi ya duş alınca iyi gelmiştir.ben de kötü olduğumda kendimi duşa atıyorum,yani ekstradan, çıkinca yenileniyo insan. Sen de sağol.kalem de iyiymiş of,pahalandi demişken B ... M deki kitabin fiyatı artmış kitabı da aldım ve ilk kargoya verilen o oldu en ucuzu alamadım,çünkü kitabı ucuz yapıp yanına alacağın şeyden hırslarıni alıyorlar, kitaptan kâr edeyim derken kitap dediğim gibi daha pahalıya gelecekti.

Sağlık olsun kitap fiyatları Ocakta daha da artacakmış yine daha uyguna almışsındır emin ol

Cacharel noa kullanıyorum memnunum. Bitince biraz daha temizlik kokan bir koku istiyorum ama var mı önerisi olan?

Hedef fikirleri (18 Aralık'ta yazıyorum bunları)

1)Dİni görevlerimi daha iyi tamamlamak ve mutlaka her gün notlamak (namaZ,tesbih,vb)

2) Yeni yıldan önce kumbara almak. Sonuçta bu Kumbarayi yılbaşından beri kullanıyorum diyeceğim

3) parfüm almak,hem ne kadar zamanda kaç tane harcadığimi anlamak hem de daha iyi parfümler kullanmak için kendimi motive etmek

4)her gün yaptığım sporları yazmak (adım, yürüyüş dakikası vb)

5)kaç kiloyla giriyorum bakicam yeni yıla, diyet yapmasam da takip edicem

6)bugün sipariş verdiğim ajandayı düzenli kullanmak

7)aaa makyaj malzemesi de alirim belki

İlk sayfada,ilk mesajımda yazıyor kızlar.yok mu arttıran

Günlük su tüketimini not edebilirsinn
Günlük okuduğun sayfa sayısı
Çocuklarınla geçirdiğin kaliteli vakit miktarı
Haftada 1 yeni tarif deneme
Arada challenge yaparsın mesela ben 1 aylığına ekmeksiz besleniyordum
Sonra 1 ay spor
1 ay 2 litre su vs. Aslında her ay için odaklanacak 1 hedef belirleyeceğim.
Geçen sene de yapmıştım ama çoğuna uyamadım. Bu sene tekrar belirleyeceğim

Sağol, Su akşam aklıma geldi, unuttum bak, yazıyorum hemen.digerleri için de sağol. Bu sene inşaallah yapabilirsin

Biliyorum çok var, geyik muhabbet konusu.
Olsun, yeni yıla giricez, heyecanlıyım,bu da benim topiğim olsun
Şimdiden mutlu yıllar

1)Dİni görevlerimi daha iyi tamamlamak ve mutlaka her gün notlamak (namaZ,tesbih,vb)

2) Yeni yıldan önce kumbara almak. Sonuçta bu Kumbarayi yılbaşından beri kullanıyorum diyeceğim

3) parfüm almak,hem ne kadar zamanda kaç tane harcadığimi anlamak hem de daha iyi parfümler kullanmak için kendimi motive etmek

7) günlük en az 2 litre içerek notlamak

E tabiki de çok düzenli olamam, öyle bı dünya yok ama çoğunlukla uymak istiyorum ve yeni yıldan itibaren şunu yapmışim, şuna başlamışım diycem ya,en güzel yönlerinden biri. Sonra niye yapamadı demeyin de 18 Aralık bugün bak

Güncelleme

Biliyorum çok var, geyik muhabbet konusu.
Olsun, yeni yıla giricez, heyecanlıyım,bu da benim topiğim olsun
Şimdiden mutlu yıllar

7) günlük en az 2 litre içerek notlamak

8) günlük harcama/birikimi notlamak

9) eskisi kadar insanların dediklerini takmamak ama imkansıza yakın bu

E tabiki de çok düzenli olamam, öyle bı dünya yok ama çoğunlukla uymak istiyorum ve yeni yıldan itibaren şunu yapmışim, şuna başlamışım diycem ya,en güzel yönlerinden biri. Sonra niye yapamadı demeyin de 18 Aralık bugün bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…