- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
enerjimi kaldı acaba
SelamMerhaba RoseBen mattnotebooktan aldım çok güzel cicili bicili ajandalar vardı ama ben sade tercih ettim. İstersen kendi bulduklarını kararsız kaldıklarını buraya atabilirsin merak ettim
BekliyorumSelamben de o markaya karar verdim gibi ama modelde kararsızım. Bu sefer sade etmiyorum tercih dediğim gibi. geçen ki klasik siyah e ile başlayan markaydı. Atayım ama sonunda beğendiklerimden de gönlüm geçti .bu akşam ya da yarın atayım
Matta cidden öyle gördüm ben de. Geçen yıl hem birer sayfa dediğim gibi klasikti, benim aklima yazacak şey gelmiyordu .Matta haftalık gördüm hatta, küçük küçük ayrılmış, bana sanki o cazip geliyor, en onemlisi dış görünüşü benim için , dizaynı da evet ama kapağı konuşsun istiyorum.BekliyorumEğer ajandanı günlük gibi kullanacaksan her güne tam 1 sayfa ayrılmış olan ajandalardan almanı öneririm. Ben koca 1 hafta için 2 sayfayı 7 güne bölen ajandaları hiç sevmiyorum çok sıkışıyor. Matt ajandalarında bazıları öyleydi dikkatimi çekti. İçlerini mutlaka incele bol satır olması önemli değil diyorsan da o ajandalar daha ince taşınabilir oluyor o açıdan daha iyi tabi
Ben sınavlara çalıştığım için genelde ders planıyla doluyorMatta cidden öyle gördüm ben de. Geçen yıl hem birer sayfa dediğim gibi klasikti, benim aklima yazacak şey gelmiyordu .Matta haftalık gördüm hatta, küçük küçük ayrılmış, bana sanki o cazip geliyor, en onemlisi dış görünüşü benim için , dizaynı da evet ama kapağı konuşsun istiyorum.Çok inceleyemem ki netten alıcam maalesef, uzağız merkeze. Şimdi sana bi takım sorular sorucam 1) sence olan biten, iyi kötü her şeyi yazayım mi ama yazamam hayır vazgeçtim.gec bu soruyu. Kısa kısa bugün şu oldu ,bu oldu dicem sanırım.hic farklı diil ki günlerim sen nasıl yapican?
Evet iyi fikirler , Elhamdülillah Müslüman'ımBen sınavlara çalıştığım için genelde ders planıyla doluyorama onun dışında sürekli olmasa da aklıma geldikçe kaç L su içtiğimi not ediyorum (benim 0.5L'lik bir bardağım var kolayca hesaplıyorum sjdjs) ,
Kitap gazete dergi vs. okurken güzel bir yazıyla karşılaştıysan onu not edebilirsin. Ben ajandama pek bu tarz şeyler yazmıyorum okuma günlüğüme yazıyorum. Çok ucuza almıştım geçen sene hala satılıyor mudur bilmiyorum istersen özelden atabilirim. Okudugum kitaplardaki alıntıları arada açıp açıp okumak mutlu ediyorAlmak istemezsen de ajandana alıntıları yazabilirsin.
İnternetten dizi/ film izliyorsan ne izlediğini kaçıncı bölümde kaldığını falan yazabilirsin.
Dini inancın ne bilmiyorum ama ibadetinle ilgili program yapabilirsin. Mesela günlük bir Esma belirleyip x100 tane çekmek gibi falan.
Bunların hiçbirini yazmasam bile mutlaka o gün neye ne kadar harcama yaptıysam gün sonu en alta yazıyorum. Hem bu şekilde gereksiz harcamalarımı görünce kendimi frenlemiş oluyorum
Benim hep ders ve meslekle ilgili şeyleri not etmekle dolduğu için ekstra aklıma bunlar geldi başka ne yazılır bilemiyorum
Slm ben de diyorum niye yazmıyorslm millet napıyonuz internetim yoktu bugun bir kaç saat delirdim evde olunca int olmadan zaman geçmiyor :)
önümde engeller vardi ondan yazamadim fatmazelle instagramda arkadaş olduk senle de olalimmi istermisinSlm ben de diyorum niye yazmıyorinternet paketimin yenilenmesine 2 saat kala bile ek paket alabilirim
Yok sağol canım,bı program için actim, video çeviriyorum oranın vasıtasıyla. Yoksa bir kişi bile ekli diil Instagram'daönümde engeller vardi ondan yazamadim fatmazelle instagramda arkadaş olduk senle de olalimmi istermisin
Burada az kişi var zaten,kim ses vereceksustunuz kızlar ses verin:)
az once konusanlar ses verse yeterBurada az kişi var zaten,kim ses verecek
Yarın cidden alıcam, acayip gına geldiRose al şu ajandayı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?