2022de hangi ayda tup bebek tedavisine başliyacaksiniz ..buyurun kizlar 😊😊

benim de 2 aydır erteleniyo.geçen ay prolaktin yüksekti.şimdi de progesteron. bakalım bu ay ne olacak
İnşallah hayırlısı ile olur kendinizi rahat bırakın stres yaptıkça hormonlarda değişiklik gösteriyor zaten tedavide kullandığımız ilaçlar da çok ağır Allah yardımcımız olsun

Merhaba benim de adetle birlikte transfere başlayacağım.subat ayına denk geliyor 3. Denemem . Bir hiç neden yok ama extra işlemler yaptıracağım bu sefer kısmet

Merhaba benim 3. Denemem olacak. Pazartesi günü hiperoskopi yaptık. Adet olmayı bekliyorum. Tekrar yeni heyecan ve yeni umutlar . En azından tutmuş bir çocuğunuz var ne güzel.

Kızlar merhaba sebepsiz infertilite de tüp bebek şansı nasıl acaba aramızda sebepsiz infertilite olan var mı
Benim yıllardır doktora giderim sürekli hormon testleri ama hepsi normal geliyor. Kendiliğinden boş kese yaşadım sonra biraz ara verdik. Yıllarca olur diye bekledim dedim hic bir sorunum yok neden tüp bebek aşılama yapayım diye direndim ama olmadı. Hsg çekildim. Genetik testler yaptırdık. Kan testleri hiperoskopi hrsey yolunda ama olmuyor . Hatta sorunum olmadığı için 1 . Deneme de olur diye düşündüm ama şuan 3. Deneme yapacağız. Sebepsiz olması çok zor bir sebep olsaydı da onu çözseydik diyorum .

MRB
İŞLEM DERKEN NE YAPTIRACAKSIN
İşlem derken 2 defa sadece transfer yaptık. Tutmadı. Şimdi pazartesi hiperoskopi oldum rahime çizik atıldı. Transfer sonrası serum olacak bir de embriyo yapıştırma o hangi aşamada bilmiyorum ama bu seferde dedik böyle deneyelim

Hem senin hem de kendi adıma çok üzüldüm şuan bizde öyleyiz 2 senedir sebepsiz yere olmuyor herşey yolunda hatta üst seviyede denilecek kadar iyi ama olmadı olmuyor aşılama yaptrdk bu ay ama regl olcam belli aşılama şartlarını yaptırıp tüp bebeğe geçmek istyrm inşallah o tutar bari

HAYIRLISI OLSUN İNŞ.

Şimdiki aklım olsa aşılamayı hiç yaptırmazdım 2 kez aşılama yaptım Normalde 3 kere yaptırmak gerekiyor tüp bebeğe geçerken ikinci eşim istediği için yaptırdım Bana kalsa direkt tüp bebeğe geçerdim

3 e mi çıktı şimdide daha bu ay 2 defa şart dediler rapor İçin

inşallah. hepimize hayırlı evlatlar nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…