- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.981
Lansinoh aldım benKızlar biberon alanlar hangisini aldınız?
Bende lansinoh aldımLansinoh aldım ben
Canım Bn smdı doktorda cktm bana magnezyum verdi benmde agrım coktu istersen atabilirm sana foto almak istersenKızlar bu arada bel ağrılarımdan duramıyorum ya doktor istediğin bi magnezyum alabilirsin dedi ama var mı aranızda kullanan hangi marka kullanıyorsunuz
Bana ocean extramag ı önerdi doktor, onu kullanıyorum canım yeni başladımKızlar bu arada bel ağrılarımdan duramıyorum ya doktor istediğin bi magnezyum alabilirsin dedi ama var mı aranızda kullanan hangi marka kullanıyorsunuz
Çok sevinirim canımCanım Bn smdı doktorda cktm bana magnezyum verdi benmde agrım coktu istersen atabilirm sana foto almak istersen
İkli yi mi aldın canımLansinoh
Tamam canım arabaya gecicem birazdan atayım sanaÇok sevinirim canım
Çok şükürler birtanem amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşallahmydreams93 Kelebegimx tebrik ederim kizlar herşey yolunda olmasına cok sevindim,sağlıkla gelsin bebisler
Normal gebe polikiliğine aldım benBenım 10 haftalık falanken çok şiddetliydi ağrıdan terledim. Ama enfeksiyon vs çıkmadı çok şükür idrar temizdi bir daha olmayınca da ürolojiye gitmedim
Oy maşallahKızlarrrr haa gayret1000ci sayfaya ulaştık
Bu arada ben saglik ocağa gittim bugün ilac yazdırmaya gitmişken da ebeye uğradım tetanoz aşıyı sormak için ,iyiki gitmişimelinde bir tane varmış 2 gündür başka bir hastayi bekliyordu,o gelmeyince bana vurdu ilk dozumu,(asi parayla bile bulunmuyor şu an )1ay sonra ikinci doz dedi kızımın kalbini dinleti ama hic yerinde durmadı,hep hareket halindeydi minoşum yarin sabah çağırdı kan tahlilleri için,öğleden sonra da özelde detaylı ultrasonumuz var
Allah razı olsun kuuzm Rabbime şükürler olsunmydreams93 Canimm yaa ne guzel haberler almissin bebislerin saglikliii yipratici surec haklisin ama kizlarinin varligi sana güc versin vitaminlerle.enerji dolarsin toplarsin canim inan bana saglikli olduklari haberini aldin en onemlisi o. aglaman iyi olmus arada deşarj olmali insan cok sevindm bebislerine
Kelebegimx canim guzel haberler almana cok sevindim seninde. masallah
Bu mu canım seninkiBana ocean extramag ı önerdi doktor, onu kullanıyorum canım yeni başladım
İkli yi mi aldın canım
Hemde nasıl kuzum sende insalllah hayirli güzel haberler alalım canım benimmydreams93 ne güzel haberler almışsın. Şimdi daha iyi misin?
Kelebegimx sana da hayırlı olsun ohh detaylıdan sonra insan pamuk gibi oluyordur. Bende 4 gözle bekliyorum ama daha 3 hafta var
Tamam canım sağol peki emzik olarak ne almalıyım sen deneyimli annesinYok tekli aldım heralde canım yedek şişe aldım bir de saklama kabı gibi olandan.
Kızlar bu arada bel ağrılarımdan duramıyorum ya doktor istediğin bi magnezyum alabilirsin dedi ama var mı aranızda kullanan hangi marka kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?