2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kiz bende hamileligin basindan beri abartmiyorum kısırı haftada 1 gun yiyorum. Asiri canim cekiyor.nar ekşisi koymuyorum. Yesillik bol limon. Cinsiyettenmidir nedir eksi eksi yiyorum hep
seninki kız değil mi canım, benim de hep ekşi tuzlu çekiyor ama erkek ilk haftalarda iki kavanoz turşu yiyordum

Canim hic kullanmadgm icin bilemiyorum nasil birakilamadgni. Sende isteyerek icmiuosundur tabi ama keske birakabilsenn tiksinsen soylee

Sağol canım Allah razı olsun. Midemde acayip bir baskı var ne yemek görmeye ne koku duymaya tahammülüm var. Virus de olabilir diye düşündüm kızımdan geçmiştir belki diye. Ya da direk hamilelik ile alakalı bilmiyorum canım kıpırdancak halim yok

Canim hic kullanmadgm icin bilemiyorum nasil birakilamadgni. Sende isteyerek icmiuosundur tabi ama keske birakabilsenn tiksinsen soylee
Tiksindim zaten ama yine de içesim geliyor keşke içmesem ama içiyorum. Çok az 3-4 tane. Eskiden 1.5 paketi geçerdi günde. Bakalım ne olacak dua edin bana

Canim yarina gecmesse bence bi görünmelisin. Virussede gebelikte uygun ilac illaki bulunuyor. Cok gecmis olsun

Bende içiyorum tek tük.bi fırt ,5fırt felan.ama gündüz hiç İçmiyorum sadece akşam çay kahve modunda ,arkadaşlarla dışarda da içiyorum utanmadan hiç

Harfi harfine uydun ve uyguladın doktorun dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…