- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.021
Hahahaha cerito kahkaha attiiim kizzzBen yararlı bişey yemiyorum
seninki kız değil mi canım, benim de hep ekşi tuzlu çekiyor ama erkekKiz bende hamileligin basindan beri abartmiyorum kısırı haftada 1 gun yiyorum. Asiri canim cekiyor.nar ekşisi koymuyorum. Yesillik bol limon. Cinsiyettenmidir nedir eksi eksi yiyorum hep
kikelomo canım bu ağrıya göre sabah aksam kullanabilirsin ağrı azsa sadece aksam tok karna iç rahat uyursun dediEki Görüntüle 3218922
Ben havlu almayacağım, müslin ile devam edeceğim. Hızlı ve narin kurular diye düşünüyorumBebişlerinize havlu aldınız mı kızlar, nereden aldınız, içime sinen bir şey bulamadım. Şöyle yumuş yumuş olsun istiyorum
Kiz aynen canim demekki cinsiyetle alakasi yokseninki kız değil mi canım, benim de hep ekşi tuzlu çekiyor ama erkekilk haftalarda iki kavanoz turşu yiyordum
Müslin iyi emiyor mu canım suyu, hiç kullanmadım müslin kumaşBen havlu almayacağım, müslin ile devam edeceğim. Hızlı ve narin kurular diye düşünüyorum
yaa evet özdilek iyidir bir bakayım ona sağol canımKiz aynen canim demekki cinsiyetle alakasi yokhavlu ozdilekten almayi dusunuyorum bulursam. Ozdilegin havlu kalitesini begeniyorum
Evet canım güzel çekiyorMüslin iyi emiyor mu canım suyu, hiç kullanmadım müslin kumaş
Canim hic kullanmadgm icin bilemiyorum nasil birakilamadgni. Sende isteyerek icmiuosundur tabi ama keske birakabilsenn tiksinsen soyleeAy madem konusu açıldı itiraf zamanıben sigarayı tamamen bırakamadım ya. Hamilelikten önce hep bırakmam lazım bir ömür onun vicdan azabını çekmek istemiyorum derdim. Büyük mü konuştum naptım yok olmuyor, olmadı.
Sağol canım Allah razı olsun. Midemde acayip bir baskı var ne yemek görmeye ne koku duymaya tahammülüm var. Virus de olabilir diye düşündüm kızımdan geçmiştir belki diye. Ya da direk hamilelik ile alakalı bilmiyorum canımTuğçeGeçmiş olsun, 14.hafta civarı bulantılarım geçmişti ve gece 2 tane içtiğim ilacı kesmiştim. Son 4 gündür ilaca tekrar başlamış durumdayım geceleri 1 tane içiyorum. Ben de anlamadım 18+5teyim. Sanmıyorum yediğin bir şeyin dokunduğunu, umarım kısa sürelik bir durumdur.
Tiksindim zaten ama yine de içesim geliyorCanim hic kullanmadgm icin bilemiyorum nasil birakilamadgni. Sende isteyerek icmiuosundur tabi ama keske birakabilsenn tiksinsen soylee
Canim yarina gecmesse bence bi görünmelisin. Virussede gebelikte uygun ilac illaki bulunuyor. Cok gecmis olsunSağol canım Allah razı olsun. Midemde acayip bir baskı var ne yemek görmeye ne koku duymaya tahammülüm var. Virus de olabilir diye düşündüm kızımdan geçmiştir belki diye. Ya da direk hamilelik ile alakalı bilmiyorum canımkıpırdancak halim yok
Chakradqn çok memnunum ben başka yerden iki alacağıma chakradan bir alıyorumyaa evet özdilek iyidir bir bakayım ona sağol canım
BendeAy madem konusu açıldı itiraf zamanıben sigarayı tamamen bırakamadım ya. Hamilelikten önce hep bırakmam lazım bir ömür onun vicdan azabını çekmek istemiyorum derdim. Büyük mü konuştum naptım yok olmuyor, olmadı.
Bendeiçiyorum tek tük.bi fırt ,5fırt felan.ama gündüz hiç İçmiyorum sadece akşam çay kahve modunda ,arkadaşlarla dışarda da içiyorum utanmadan hiç
Harfi harfine uydun ve uyguladın doktorun dediğiniDün doktor bana simit boyoz poğaça bunları tadımlık ye, yağlı baharatlı yemeklerden tatlıdan uzak dur derken benim son 5 günde yediklerim kahvaltıda 3 boyoz, çiğ köfte, acılı adana, kısır, çikolatalı kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?