2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla inşallah ikizin olur diye dua etmeyi biliyodu alır şimdi şaka bi yana Allah razı olsun hevesli bitane torunu var zaten
Bizimki de 1.5 sene üreyelim diye beynimizi emdi durdu. Siz yapın rızkı Allah verir, doğur sen ben bakarım. Hele bi gelsin her şeyini alırız diye söylenip durdu. Allahtan kendi totomuza güvenip yapmışız. Her iki tarafında ilk torunu, ben tek çocuğum dolayısıyla benim tarafın tek torunu. Annemin evinde abartısız bir oda eşya var şimdiden. Üstelik ürememiz konusunda tek yorum yapmayan, isteğini içinde yaşayan canım anam babamın evi aynı zamanda. Kayınvalidemlerde daha tık yok... Kız bunlar kocamı da evlenin diye 2 sene boyunca her gün aradılar,evlenirken 1 bilezik aldılar onu da kocama ödettiler zaten.

Tuğçe Geçmiş olsun, 14.hafta civarı bulantılarım geçmişti ve gece 2 tane içtiğim ilacı kesmiştim. Son 4 gündür ilaca tekrar başlamış durumdayım geceleri 1 tane içiyorum. Ben de anlamadım 18+5teyim. Sanmıyorum yediğin bir şeyin dokunduğunu, umarım kısa sürelik bir durumdur.

Yaa sizin şu alttaki yazı beni çok duygulandırdı sanırım ağlayacağım. Bebeğiniz kız mı? Minyatür yumurta hücreleri oluşmuş ya. Torunlarınız bile içinizde şuan yaaaa

Kizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o 5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
ohoooo neler yiyorum neler, zaten orda burda kalmaktan yeme düzenim de zortingen oldu:) Ama sigarayı yeniden bıraktım kızlarrrrrrr

Yaa sizin şu alttaki yazı beni çok duygulandırdı sanırım ağlayacağım. Bebeğiniz kız mı? Minyatür yumurta hücreleri oluşmuş ya. Torunlarınız bile içinizde şuan yaaaa
Benim bebeğim kız Fakat siz baharrr34 a yazdınız sanırım.

Kizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o 5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz

Dün doktor bana simit boyoz poğaça bunları tadımlık ye, yağlı baharatlı yemeklerden tatlıdan uzak dur derken benim son 5 günde yediklerim kahvaltıda 3 boyoz, çiğ köfte, acılı adana, kısır, çikolatalı kek

ohoooo neler yiyorum neler, zaten orda burda kalmaktan yeme düzenim de zortingen oldu:) Ama sigarayı yeniden bıraktım kızlarrrrrrr
Iyi yapmissin canim.bidaha baslamazsn canin cekmez hicc insallah ya cidden 9 ay saglikli beslenmek cok zor insan zararli seyler istiyor yani illaki iradesini tutan varsa helal olsun

Ben yararlı bişey yemiyorum

Kiz bende hamileligin basindan beri abartmiyorum kısırı haftada 1 gun yiyorum. Asiri canim cekiyor.nar ekşisi koymuyorum. Yesillik bol limon. Cinsiyettenmidir nedir eksi eksi yiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…