- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.001
Tamam canım sağol peki emzik olarak ne almalıyım sen deneyimli annesin
evet canım buBu mu canım seninki
Tamam canım indirim var emziklerde zaten bende alayım dedim indirim varkenCanım ikisinde de Chicco aldım ama zorla tutturdum. Biri hiç tutmadı ne yaptıysam. Bunda Avent düşünüyorum.
Vallah yaOy maşallahaşı resmen senin kısmetinmiş
Bizimki de 1.5 sene üreyelim diye beynimizi emdi durdu. Siz yapın rızkı Allah verir, doğur sen ben bakarım. Hele bi gelsin her şeyini alırız diye söylenip durdu. Allahtan kendi totomuza güvenip yapmışız. Her iki tarafında ilk torunu, ben tek çocuğum dolayısıyla benim tarafın tek torunu. Annemin evinde abartısız bir oda eşya var şimdiden. Üstelik ürememiz konusunda tek yorum yapmayan, isteğini içinde yaşayan canım anam babamın evi aynı zamanda.Valla inşallah ikizin olur diye dua etmeyi biliyodu alır şimdişaka bi yana Allah razı olsun hevesli bitane torunu var zaten
TuğçeSaat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustumbu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim
Yiyorum sefam olsunKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Yaa sizin şu alttaki yazı beni çok duygulandırdı sanırım ağlayacağım. Bebeğiniz kız mı? Minyatür yumurta hücreleri oluşmuş ya. Torunlarınız bile içinizde şuan yaaaaTuğçeGeçmiş olsun, 14.hafta civarı bulantılarım geçmişti ve gece 2 tane içtiğim ilacı kesmiştim. Son 4 gündür ilaca tekrar başlamış durumdayım geceleri 1 tane içiyorum. Ben de anlamadım 18+5teyim. Sanmıyorum yediğin bir şeyin dokunduğunu, umarım kısa sürelik bir durumdur.
ohoooo neler yiyorum neler, zaten orda burda kalmaktan yeme düzenim de zortingen oldu:) Ama sigarayı yeniden bıraktım kızlarrrrrrrKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Kızlar biberon alanlar hangisini aldınız?
Benim bebeğim kızYaa sizin şu alttaki yazı beni çok duygulandırdı sanırım ağlayacağım. Bebeğiniz kız mı? Minyatür yumurta hücreleri oluşmuş ya. Torunlarınız bile içinizde şuan yaaaa
Kizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Yok yok size yazdım, sizin takviminizde yazıyor. Minyatür yumurtalar diye
Iyi yapmissin canim.bidaha baslamazsn canin cekmez hicc insallahohoooo neler yiyorum neler, zaten orda burda kalmaktan yeme düzenim de zortingen oldu:) Ama sigarayı yeniden bıraktım kızlarrrrrrr
Ben yararlı bişey yemiyorumKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Kiz bende hamileligin basindan beri abartmiyorum kısırı haftada 1 gun yiyorum. Asiri canim cekiyor.nar ekşisi koymuyorum. Yesillik bol limon. Cinsiyettenmidir nedir eksi eksi yiyorum hepDün doktor bana simit boyoz poğaça bunları tadımlık ye, yağlı baharatlı yemeklerden tatlıdan uzak dur derken benim son 5 günde yediklerim kahvaltıda 3 boyoz, çiğ köfte, acılı adana, kısır, çikolatalı kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?