- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.941
ciddi misin canım yaa ben niye bişi hissetmiyorumDoktora gitçek halim yoktu canım, şimdi biraz gözüm açıldı ama gidemem doktora da eşim işe gitmesi lazım. Kalayım falan dedi yok git dedim. Zencefil çayı içtim yarım bardak kuru ekmek azcık peynir yedim bi de elma azcık daha iyiyim. Midem de rahatsız bir durum var amaakşama kadar geçer inşallah yarın da olursa gitçem doktora.
Bu arada bişey sorcam size kızlar bebeğin hareketlerini 17+4lerden sonra çok sert hisseden var mı? Ben baya baya sert hissediyorum pıt pıt tan çıktı yani tekme şeklide sertçe. Normal mi ki
Başlar canım senin de 1 hafta içindeciddi misin canım yaa ben niye bişi hissetmiyorumbi hareketlilik var ama hep gaz olarak yorumluyorum keşke ben de emin olsam artık bu bebişimin hareketi diye
İnşallah canım yaaBaşlar canım senin de 1 hafta içindenasıl birden bu kadar güçlendi ben de anlamadım
tansiyon düşünce ter boşalması titreme bulantı falan oluyormuş zaten direk dr söylemişti bana artık çok aç kalmamaya çalışıyorum bulantı kusma en nefret ettiğim şey. benim düşük gidiyor sanki tansiyon dra sordum ama yükselmesi tehlikeli bizim için korkma demiştiO kustuğum esnada kesin benim de tansiyonuma bişey oldu zatenama öncesinde bişey olmadı yatıyodum öyle mide bulantısı ya da başka bişe olmadı birden geldi zor attım kendimi kusmaya
Tekme miBu arada bişey sorcam size kızlar bebeğin hareketlerini 17+4lerden sonra çok sert hisseden var mı? Ben baya baya sert hissediyorum pıt pıt tan çıktı yani tekme şeklide sertçe. Normal mi ki
Başlar canım senin de 1 hafta içindenasıl birden bu kadar güçlendi ben de anlamadım
Anladım canım benim de normaldi hep ama bilemedim. Benim sıkıntım da o zaten belki de ben de hiç aç kalmıyorum mübarek ağzım hiç boş durmuyor ama dün yemedim saat 4ten sonra bişey. Normalde yerdim gece de.tansiyon düşünce ter boşalması titreme bulantı falan oluyormuş zaten direk dr söylemişti bana artık çok aç kalmamaya çalışıyorum bulantı kusma en nefret ettiğim şey. benim düşük gidiyor sanki tansiyon dra sordum ama yükselmesi tehlikeli bizim için korkma demişti
Teşekkür ederim canımİnşallah canım yaabu arada çok geçmiş olsun kuzum
Evet valla çok ilginç benim de daha 4-5 gün evvel minik minik tık tıklar pıt pıtlardı şimdi içerden dayak yiyozBana da en garip gelen şey o bir anda kuvvetlendi. 2 hafta once belli belirsizdi. 3 cm lik üst bacağın nasıl oluyor da böyle acı veriyor diyorum Güneş kızıma
İlk bebişte benim de öyleydi canım, bu bi değişikTekme mibizim pıt pıtlar daha iki gün önce anca başladı 18+4üz bu gidişle tekme atamadan doğacak benim tembel sıpa masallah senin prensese güçlü kuvvetli demek
İlk bebişte benim de öyleydi canım, bu bi değişikbayaa güçlü daha hala kızım diyemiyorum bi netleşseydi iyiydi
Atar annesi merak etme 20lerden itibaren artık baya sertleşir
aynen valla o gün aynısını ben de yapmıştım akşam çok az yemiştim bide saat de erkendi o da bana ders oldu bidaha o kadar aç yatmıycamAnladım canım benim de normaldi hep ama bilemedim. Benim sıkıntım da o zaten belki de ben de hiç aç kalmıyorum mübarek ağzım hiç boş durmuyor ama dün yemedim saat 4ten sonra bişey. Normalde yerdim gece de.
Bende bilemiyorum canım, kil maskesi hiç kullanmadım ama doğumdan sonra denerim kesin, çünkü oldum olalı cekiyorum yağlı cilttenCanım ben hamile kalmadan önce kil maskesi yapıyodum çok iyi geliyodu onu bırakınca siyah noktalar falan da geri döndü. Şimdi zararı olur diye korkudan kil maskesi kullanamıyorum. La roche ürünleri çok güzel ben de severek kullanıyorum ama içeriği temiz kil maskesi var mı bilmiyorum benimkinin arkasını bi çevirdim orhun kitabeleri gibi kimyasal listesi
Aaa ben niye prenses dedim ki simdi o zamanİlk bebişte benim de öyleydi canım, bu bi değişikbayaa güçlü daha hala kızım diyemiyorum bi netleşseydi iyiydi
Atar annesi merak etme 20lerden itibaren artık baya sertleşir
Bende bu kadar tekme boyutunda hissetmiyorum.kıpırdanıyor evet bazen daha çok oluyor ama pata küte hissedemedim daha.plesentam ön duvardaymış,o yüzden bebek hareketlerini dışardan görmem ve net hissetmem daha geç olabilirmişciddi misin canım yaa ben niye bişi hissetmiyorumbi hareketlilik var ama hep gaz olarak yorumluyorum keşke ben de emin olsam artık bu bebişimin hareketi diye
Sağol canım belki benimki de öyledirBende bu kadar tekme boyutunda hissetmiyorum.kıpırdanıyor evet bazen daha çok oluyor ama pata küte hissedemedim daha.plesentam ön duvardaymış,o yüzden bebek hareketlerini dışardan görmem ve net hissetmem daha geç olabilirmişdetaylı ultrasonda söylediler bu bilgiyi de
Kikelom ondan bişey olmaz daha fazla detay vermicem sen incia yı bi dene içimiz rahat etsinBen her şeyi yanlış yapıyorum galiba festi yaa, parfümümü de kulak arkası ve bileğe sıkıyorum... Bir de baya dikkat ediyorum sanıyordum, deodorant güneş kremi parfüm hepsinden elendim
6 nisanda 21+0 da tamNE zaman kontrolun canım ?
Evet canım sen hep kız demiştinAaa ben niye prenses dedim ki simdi o zamanilk günden beri hep kız hissediyordum senin bebisi ondan galiba insallah gönlüne gore olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?