2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
mydreams93 Canimm yaa ne guzel haberler almissin bebislerin saglikliii yipratici surec haklisin ama kizlarinin varligi sana güc versin vitaminlerle.enerji dolarsin toplarsin canim inan bana saglikli olduklari haberini aldin en onemlisi o. aglaman iyi olmus arada deşarj olmali insan cok sevindm bebislerine

Kelebegimx canim guzel haberler almana cok sevindim seninde. masallah

kizlar az once kuafore gittim geldim.yurume. yururken rahimin ortasi alt karnimin ortasi adim.atarken agridi oturunca bisi yok. yururken agri yapti hep ya niye oyle oldu doluluk hissi agri oldu yruurken. sizlerde var mi

Kizlar idrar yaparken hafif yanma var sanirim idrar yolu enfeksiyonu var. Dr randevuma da daha 2 hafta var sase alsam tahlil yaptirmadan sacma mi olur? Saglik ocaginda tahlil veriyim desem evime biraz uzak 27 aylik bi cocugum var onunla gitmem imkansiz araba da esimde

Canım sirkeli suyu denedin mi? Her duşta wc de vs sirkeli su o yanmalara iyi geliyormuş. İnternetten de araştırıp bakabilirsin.

Aaaa aynısı bugun bende yaşadım gobek deliğinde ki ağırından uyandim,bende dedim ki acaba gaz mi sıkıştı

Kızlar böğürleri yanlari böbrekleri ağrıyan var mı 1 haftadir ağrıyor benim dun gece uyutmadı şuan da var ağrı ama şiddetli değil yarına bi randevu aldım bakalım ne diyecekler

mydreams93 ne güzel haberler almışsın. Şimdi daha iyi misin?

Kelebegimx sana da hayırlı olsun ohh detaylıdan sonra insan pamuk gibi oluyordur. Bende 4 gözle bekliyorum ama daha 3 hafta var
Teşekkür ederimm oyalanıyorum mesaim bitsin bekliyorum sadece uyumak istiyorum bazı dönemler kaçışımdır yarına toparlarım bişiciğim kalmaz

Kızlar böğürleri yanlari böbrekleri ağrıyan var mı 1 haftadir ağrıyor benim dun gece uyutmadı şuan da var ağrı ama şiddetli değil yarına bi randevu aldım bakalım ne diyecekler
Benım 10 haftalık falanken çok şiddetliydi ağrıdan terledim. Ama enfeksiyon vs çıkmadı çok şükür idrar temizdi bir daha olmayınca da ürolojiye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…