- 18 Ağustos 2022
- 3.645
- 12.316
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.961
Sipariş verdim canım bakalım göreceğimKikelom ondan bişey olmaz daha fazla detay vermicem sen incia yı bi dene içimiz rahat etsin
Hadi bakalım beğenecek misin sendeSipariş verdim canım bakalım göreceğim
Ayyy inşallahBen sapsarı kıvırcık saçlı, renkli gözlü, gıdıklı göbüşlü bir kız istiyorum
Inşallah yaaaYaa ne heyecan verici bir bekleyishem esmer hem maviş olduğunu düşünsene insallah rabbim nasip etsin
Canım sirkeli suyu denedin mi? Her duşta wc de vs sirkeli su o yanmalara iyi geliyormuş. İnternetten de araştırıp bakabilirsin.Kizlar idrar yaparken hafif yanma var sanirim idrar yolu enfeksiyonu var. Dr randevuma da daha 2 hafta var sase alsam tahlil yaptirmadan sacma mi olur? Saglik ocaginda tahlil veriyim desem evime biraz uzak 27 aylik bi cocugum var onunla gitmem imkansiz araba da esimde
Aaaa aynısı bugun bende yaşadım gobek deliğinde ki ağırından uyandim,bende dedim ki acaba gaz mi sıkıştıŞu an bildiğin acı çektriyor. Nereme vuruyorsa çok acıyor. Gece de göbek deliğimin yan tarafının agrısına uyandım. Orası sertti. Geçen yine aynısı olmuştu şekil değiştirince geçmişti...
Denemedim bi deneyim tesekkur ederimCanım sirkeli suyu denedin mi? Her duşta wc de vs sirkeli su o yanmalara iyi geliyormuş. İnternetten de araştırıp bakabilirsin.
Ben öyle kurtuldum hala da yapıyorum her duşta önlem olarakDenemedim bi deneyim tesekkur ederim
Teşekkür ederimm oyalanıyorum mesaim bitsin bekliyorum sadece uyumak istiyorum bazı dönemler kaçışımdır yarına toparlarım bişiciğim kalmazmydreams93 ne güzel haberler almışsın. Şimdi daha iyi misin?
Kelebegimx sana da hayırlı olsun ohh detaylıdan sonra insan pamuk gibi oluyordur. Bende 4 gözle bekliyorum ama daha 3 hafta var
Oh ne güzel. Zaten bişeyin yok bence duygusal kelebek moduna girmişsin kızları görünce belli kiTeşekkür ederimm oyalanıyorum mesaim bitsin bekliyorum sadece uyumak istiyorum bazı dönemler kaçışımdır yarına toparlarım bişiciğim kalmaz
Onlar doğunca gircem ben bi modaOh ne güzel. Zaten bişeyin yok bence duygusal kelebek moduna girmişsin kızları görünce belli ki
Ya arada goygoy da çevirince bende çok keyif alıyorumOnlar doğunca gircem ben bi modayok yok çok şükür iyiki varsınız hepiniz kimseyle paylaşamadıklarımı sizle paylaşıyorum
Benım 10 haftalık falanken çok şiddetliydi ağrıdan terledim. Ama enfeksiyon vs çıkmadı çok şükür idrar temizdi bir daha olmayınca da ürolojiye gitmedimKızlar böğürleri yanlari böbrekleri ağrıyan var mı 1 haftadir ağrıyor benim dun gece uyutmadı şuan da var ağrı ama şiddetli değil yarına bi randevu aldım bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?