- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.041
Ay evet içerden anne bi dal versene diye çıkmasınlar daazmış be ceri senin fırttan birşey olmaz
Napalım bizim oğluşlara da sigara içen analar denk geldi
Yok Ceri inan olsun herşeyi araştıran ben sigara ile ilgili hiçbirşey okumadım, okumamda. Üzerime çekmek istemiyorum negatiflikleri. Birde detaylıyı görsem de içim iyice rahatlasa ciğerler fln önemli yaniAy evet içerden anne bi dal versene diye çıkmasınlar daşaka bi yana inşallah bi sorun çıkmaz da vicdan azabından kıvranmayız
Ben de hiç okumadım,okumam daYok Ceri inan olsun herşeyi araştıran ben sigara ile ilgili hiçbirşey okumadım, okumamda. Üzerime çekmek istemiyorum negatiflikleri. Birde detaylıyı görsem de içim iyice rahatlasa ciğerler fln önemli yani
Evet evet işim gelmeyen hiçbirşeye bakmıyorum. Ayyy şuan hareket ediyor ayyy fındığım benim ya.Ben de hiç okumadım,okumam danegatif basmak istemiyorum hiiiiççç .canım inşallah görürsün kötü düşünme hiç
Aynen canım sabaha kadar geçmezse gitçem kesin, üşüme de var ayaklarım donuyor vücut sıcaklığım 37,2 olmuş, sağol canımCanim yarina gecmesse bence bi görünmelisin. Virussede gebelikte uygun ilac illaki bulunuyor. Cok gecmis olsun
Nerede indirim var ? Bende avent kullandim gece emzigi. Tavsiyemdir. Yatakta agzindan dusunce elle nerede bu emzikkkk diye aramaya son. Indirim varsa kapayimTamam canım indirim var emziklerde zaten bende alayım dedim indirim varken
philips avent aldım emzikte biberondaKızlar biberon alanlar hangisini aldınız?
bi ara midemi sadece sade lays bastırıyodu hergün bir büyük boy gömüyordumKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
ay kahkaha attım üreme kısmınaBizimki de 1.5 sene üreyelim diye beynimizi emdi durdu. Siz yapın rızkı Allah verir, doğur sen ben bakarım. Hele bi gelsin her şeyini alırız diye söylenip durdu. Allahtan kendi totomuza güvenip yapmışız. Her iki tarafında ilk torunu, ben tek çocuğum dolayısıyla benim tarafın tek torunu. Annemin evinde abartısız bir oda eşya var şimdiden. Üstelik ürememiz konusunda tek yorum yapmayan, isteğini içinde yaşayan canım anam babamın evi aynı zamanda.Kayınvalidemlerde daha tık yok... Kız bunlar kocamı da evlenin diye 2 sene boyunca her gün aradılar,evlenirken 1 bilezik aldılar onu da kocama ödettiler zaten.
canım eltim aldı lcw homedan almış kafasından geçirmeli çok hoşuma gitti bakabilirsinBebişlerinize havlu aldınız mı kızlar, nereden aldınız, içime sinen bir şey bulamadım. Şöyle yumuş yumuş olsun istiyorum
Ben bira anladim birakmadigini. Emoji olarakta kullaniyorsun. Hahah vala itirafsa maalesefli baslayarak bende itiraf edeyim. Maalesef tabiki hamile degilmiscesine degil ama arada gidiyor. Kahveden tiksinmistim ohh dedim eslikcisi gitti. Ama caya dadandim olmasa bile evden calisiyorum elim ariyor. Sabah 12 de falan uyansam belki gunu ole bole geciririm ama cocuktu okula gonderdi derken 7.30 da gun basliyor ve unutamiyorum. Allahtan kahvaltimi ettim is arasinda vs derken saat 11 leri buluyor sonrasinda gidiyor isteAy madem konusu açıldı itiraf zamanıben sigarayı tamamen bırakamadım ya. Hamilelikten önce hep bırakmam lazım bir ömür onun vicdan azabını çekmek istemiyorum derdim. Büyük mü konuştum naptım yok olmuyor, olmadı.
Canım ben parayla aldım. 88 tlydi. Eczaneye girdm hanileyim tetanoz aşısı istiyorum dedm bitane verdiler . Sağlık ocağındaki ebeye gösterdim olur dedi vurdu hemen. Ama adını hatırlamıyorjm inan kiparayla tetanoz asisi alan arkadas kimdi ? ismi neydi aşının doz miktari sabit mi kafama gore almayayim kime sorup alabilirim?
Yeni başladım o emojiye de heran sigara döndüğü için beynimdeBen bira anladim birakmadigini. Emoji olarakta kullaniyorsun. Hahah vala itirafsa maalesefli baslayarak bende itiraf edeyim. Maalesef tabiki hamile degilmiscesine degil ama arada gidiyor. Kahveden tiksinmistim ohh dedim eslikcisi gitti. Ama caya dadandim olmasa bile evden calisiyorum elim ariyor. Sabah 12 de falan uyansam belki gunu ole bole geciririm ama cocuktu okula gonderdi derken 7.30 da gun basliyor ve unutamiyorum. Allahtan kahvaltimi ettim is arasinda vs derken saat 11 leri buluyor sonrasinda gidiyor iste
Maalesef bir bagimlilik bu. Birakan cat diye birakiyor. Babam mesela. Icmicem diyor birakiyor aradan 3 5 yil geciyor basliyor. Ama 3 5 yil icmemis oluyor. Bari bende kendime diyorum 9 ay icmemis olma iradesi oluverseydi. Oglumda da bu son sigaram diyip tahlil sonucu beklerken icmistim. O son hic gelmedi. Dogduktan sonra icmek daha zor. Az sonra emzirmek icin kucagina alacagini bilirken kokusunun gelecegini biliyosun ve uzuluyosun. Kanli canli kucaginda cunku. Bi baskasi sigara icip dokunsa kizarsin biliyosun icten ice ama kendim yapmaya devam ediyodum. Ama her sigara sonrasi bildigin dusa girdim falan kendime de zahmet olunca amaaan simdi dusa giremem icmicem diyip arayi acmis oluyodum saat olarak. Simdi de oksijeninden caliyoruzYeni başladım o emojiye de heran sigara döndüğü için beynimde
Ne desem bilmiyorum bırakmak lazım biliyorum ama olmuyor bir yandan da. Stresli ve yoğun bir işim var zaten işyerinde başladım sigaraya. Öncesi keyfiydi. Ama paket taşımam işimin 6. Ayına denk geliyor sinirden birilerini paralayacaktım yaktım bi tane yakış o yakış. Hala da böyle stres günlerimde abanıyorum. Bakalım nerede sonlanacak
Nerede indirim var ? Bende avent kullandim gece emzigi. Tavsiyemdir. Yatakta agzindan dusunce elle nerede bu emzikkkk diye aramaya son. Indirim varsa kapayim
Nice anneler var içmiyor ağzına sürmemiş çocuğu astım nice anneler var fösür fösür içmiş hiçbişey yok. Tabiki riski arttırıyor mu evet ama olacakla öleceğe de pek çare yok bu hayatta. Kendime yüklenmiyorum sende yüklenme. Bırakamadım ama çok azalttım. Bak bugün en son 09.00 da içtim o saatten beri içmiyorum. Uzun aralar koydum. Böyle böyle bitircem inşallah. Ama evden çalışıyorum bugün ve evde yok sigara içinde çıkamam kendimi o kadar iyi hissetmyilrum dolasıyla sigarasız kalıp dayanıyorum. Bunu yapmaya başladıktan sonra canım eskisi kadar çekmemeye başladı benim.Maalesef bir bagimlilik bu. Birakan cat diye birakiyor. Babam mesela. Icmicem diyor birakiyor aradan 3 5 yil geciyor basliyor. Ama 3 5 yil icmemis oluyor. Bari bende kendime diyorum 9 ay icmemis olma iradesi oluverseydi. Oglumda da bu son sigaram diyip tahlil sonucu beklerken icmistim. O son hic gelmedi. Dogduktan sonra icmek daha zor. Az sonra emzirmek icin kucagina alacagini bilirken kokusunun gelecegini biliyosun ve uzuluyosun. Kanli canli kucaginda cunku. Bi baskasi sigara icip dokunsa kizarsin biliyosun icten ice ama kendim yapmaya devam ediyodum. Ama her sigara sonrasi bildigin dusa girdim falan kendime de zahmet olunca amaaan simdi dusa giremem icmicem diyip arayi acmis oluyodum saat olarak. Simdi de oksijeninden caliyoruzumarim bi anda bi huzur gelir unutturur sunu..
tahlil yaptırmadan alma bence canım belki doktor başka birşey önerecek, bol su iç en az 3 litre idrarını tutma sık sık tuvalete çık limonlu su da iyi geliyor c vitaminiKizlar idrar yaparken hafif yanma var sanirim idrar yolu enfeksiyonu var. Dr randevuma da daha 2 hafta var sase alsam tahlil yaptirmadan sacma mi olur? Saglik ocaginda tahlil veriyim desem evime biraz uzak 27 aylik bi cocugum var onunla gitmem imkansiz araba da esimde
ay bu çok tatlı ya R rosemoon17 tavsiyesiyle ben de eklemiştim favoriye pembişini :) indirim sadece nette mi geçerli acabaEki Görüntüle 3218997
Bende bunu alıcam galiba canım favorilemiştim
Canım magazda da var indirimay bu çok tatlı ya R rosemoon17 tavsiyesiyle ben de eklemiştim favoriye pembişini :) indirim sadece nette mi geçerli acaba
kız 5 ay nasıl durdun tövbe bismillahKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Ama canım iki e bebek magazasına girdim birinde vardı emzik de indirm şuan girdiğimde yok Belkı daha etiket değişmedileray bu çok tatlı ya R rosemoon17 tavsiyesiyle ben de eklemiştim favoriye pembişini :) indirim sadece nette mi geçerli acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?