2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hemen kaptım valla kızımın ilk kitaplarını almış oldum inşallah duygulandım teşekkürler canım

Canım o kadar takma ha m beden olmuşsun ha l beden nolcak güzel giyindin mi temiz oldun mu kilo aşırı olmadığı sürece çok da dikkat çekmez sen hassassın galiba

Sigara konusu geçmiş valla basından beri bırakmaya çalışıyorum ama asla olmuyor zaten genel olarak stresli biriyim daha çok strese sokuyor belli linç edileceğim ama bazen günde 3 bazen 5 o arada içtiği oluyor bir paket ortalama 1 hafta gidiyor .. bazı doktorlar izin veriyormuş 7 taneye kadar

Teşekkür ederim ben de canım, aldım bi kaç tane

Yok yok size yazdım, sizin takviminizde yazıyor. Minyatür yumurtalar diye
Aaa inanır mısınız hiç bilerek yapmamışım, bulamadım da profilimde Böyle düşününce bende duygulandım, söylediğinizi anneme de söyleyeceğim torunları taşıma cümlenizi. O da duygulansın.

Bakın böyle yazıyor yorumlarınızın altında

Eklentiler

• 70F42966-A6F0-4B81-BAF6-B1192E05854B.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar tam şu an kitapta denk geldim içmek evet zararlı ama direnmekte zararlıymış kendinizi strese sokmadan deneyin ben 2 yıl önce bir günde bırakmıştım ama içmediğim halde 2 hafta önce canım çok çekti bir tane içtim

Eklentiler

• C8B2A87B-EC32-480D-8CC0-A270DA36FC63.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 77
Kıyamam ya çok kötü bir şey Umarım virüs değildir, bende 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum mide bulantısıyla birleşince tüm gün yatasım geliyor... İnşallah iyi olacağız, bunlar hep bir süreç diye sakinleştiriyorum kendimi.

Yav biz çocumuza isim bulamadık hâlâ. Firuzeye çok ısınmıştık, Sezen Aksu şarkısı dolayısıyla fakat isimler artık çabuk eskiyor. Şimdiki zamanda bile Firuze biraz eski bir isim, okul çağında zorbalığa uğrar mı diye düşünüyoruz. Selam verdiğimiz herkes de ismi ne neden bize söylemiyorsunuz diyip duruyor zaten. Bir gün ısıracağım birini kırt diye

Hayatım yaşarken hiç komik değil... Hahaha

Off evet ya tuhaf tuhaf şeyler var mide ağrısı ayak el üşümesi baş ağrısı bel ağrısı ve güçsüzlük en son koronada böyle olmuştum ama test yaptım değilim. Yarına gitçem doktora geçmezse

Jsjsjjjssj ya gerçekten komik anlatmışsınız ama

Bunların yarısı hamilelik kaynaklı zaman zaman bende de var ama mide ağrısı biraz gerdi beni. Çok zorda kalırsan parol almayı, ağrın geçmediği takdirde doktora gitmeyi dene istersen. Ayak el üşümesini bebek yapabiliyormuş ama onu da gebeliğin başında oluyor diye biliyorum. Tüm kalbimle yarına kadar hiçbir şeyin kalmamasını diliyorum.

Canım ben parayla aldım. 88 tlydi. Eczaneye girdm hanileyim tetanoz aşısı istiyorum dedm bitane verdiler . Sağlık ocağındaki ebeye gösterdim olur dedi vurdu hemen. Ama adını hatırlamıyorjm inan ki
tamam canim bende oyle sorarm sikinti yok
kız 5 ay nasıl durdun tövbe bismillah ben haftada bir yiyorum nefsim körelsin diye o da çok canım çekiyo napiyim
hahaha kiz sorma fastfood yiyodum ama bunda direndim nedense ama yok iskence boyle canim ne isterse yicem saglikli beslenmeye gectgmden beri hastaliktan kurtulmuyorum. hayatta olmadgm kdr grip bogaz iltihabi faranjit oldm 5 aylik surecte bundan sonra yiyeceeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…