- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.061
Hemen kaptım vallaKızlarrrr hepsiburada da bebek kitaplarında inanılma zindirim var. İş bankası kitapları bile düşmüş. Bazıları 2. 5 tl olmuş. Kitap almak isteyen anneler kaçırmasın. Ben takipteyim bu konuda arttırıp indirmemişler
Ben e bebek den aldım canım başından geçirmeliBebişlerinize havlu aldınız mı kızlar, nereden aldınız, içime sinen bir şey bulamadım. Şöyle yumuş yumuş olsun istiyorum
Canım o kadar takma ha m beden olmuşsun ha l beden nolcak güzel giyindin mi temiz oldun mu kilo aşırı olmadığı sürece çok da dikkat çekmez sen hassassın galibaAyy hepinize çabucak cevap yazmak için hızlı hızlı yedim yemeğimi
Sen hiç almamışsın canım ama insan acayip bir psikolojiye giriyor ne deseler fayda etmiyor. Bir de benim vücudum balık etli denen tarzda, çok kolay kilo alıyorum. O yüzden şimdi iyice yuvarlaklaştım. Vücudum yediğimi direkt tutuyor sanki. Moralim çok bozuk.
İnternette çok şey var ama bedenlerinden emin olamadım. Bugün pentiden bir takım aldım, lohusa değil ama göğüs kısmı çok kolay açılıyor. Bir de gecelik alacağım bir kaç tane. Ama şöyle klasik bir iki parça bulmak istiyorum ki dışarıda güzel görüneyim. Sürekli spor giyindiğim için özensiz hissediyorum.
Ne patavatsız ne biçim insanlar var yaa çok sinirleniyorumBir de bir şey farkettim insanlar hamilelere daha bi pervasız düşünmeden konuşuyor, paldır küldür yorumlar yapıyor. Yok kilo aldın yok şöyle giyindin diye, yanlış mı düşünüyorum
Evet canım yaa daha önce de 62 kilo olduğum olmuştu ama hiç böyle yusyuvarlak görünmüyordum. Hormonlardan vücut yağlanıyormuş ya ondan sanırım. Yuvarlana yuvarlana gidiyorum boy da kısa... Gerçekten sadece kilo değil tipim acayip değişti benim de. Yürüyüşlere başladım ama ayak tabanlarım topuklarım çok acıyor hepbu da benim psikolojimi bozdu. Önceden çok sportif çok güçlü biriydim şimdi her yerim ağrıyor yok siyatik yok bel ağrısı yok boyun ağrısı. Sürekli sızlanıyorum sanki 80 yaşındayım
Ben de çok sevindim canımben mi abartıyorum diyordum ama benim gibi psikolojiye giren bi çok kişi varmış aramızda, vücudumuz çok değişiyor adapte olamıyoruz Benim göbüşüm sert değil henüz hem de ikiye katlanıyor oturunca o yüzden rahat edemiyorum belli eden kıyafetlerle kilo gibi duruyor daha çok. Tabii yağ da var öyle sırf bebek değil. Biraz büyüse sertleşse sanırım daha rahat göstereceğim göbeğimi. Bir de göğüslerimin büyümesinden de hiç hoşlanmadım. Vücudumu tanıyamıyorum.
Kızlar ya bugün pentiye girdik annemle bir pijama takımı bakıyoruz. İkimiz aramızda konuşuyorduk. Ben normalde s giyiyorum anneme M deneyeyim dedim. İşte L mi olur M mi öyle konuşuyoruz. Oradaki görevli kadın da taa uzaktan bizi dinliyormuş birden M size olmaz yalnız dedi. Bu arada kilo aldım evet ama eski bedenime hala giriyorum üst olarak. Öyle koskocaman olmadım. Neyse biz ikisini de aldık denedim L çok büyük oldu gerçekten, doğumdan sonra göbek de küçülecek zaten. M aldık. Kasaya gittik yine aynı kadın hmm L büyük mü geldi dedi ama ya anlatamam nasıl garip bi surat ifadesi ve ses tonuyla söylüyor. Annem bile söyledi sonrasında çok acayipti diye. Hassasım diye mi abarttım anlamadım. Ama bana patavatsızlık gibi geliyor, çünkü onun fikrini sormadım yanıma bile çağırmadım.
Ben terendyoldan baktim sadece 3 tl indirime girmis gorunuyor kiz bebisler icin olani. Biraz bakinayim bakayim bulursaniz kapin vala guzel.Canım magazda da var indirim
Teşekkür ederim ben de canım, aldım bi kaç taneKızlarrrr hepsiburada da bebek kitaplarında inanılma zindirim var. İş bankası kitapları bile düşmüş. Bazıları 2. 5 tl olmuş. Kitap almak isteyen anneler kaçırmasın. Ben takipteyim bu konuda arttırıp indirmemişler
Müzikli kitap var dan brown un onuda alsaydın. Normalde 200 civarıydı 74 e kaptımTeşekkür ederim ben de canım, aldım bi kaç tane
Bakıyorum hemenMüzikli kitap var dan brown un onuda alsaydın
Aaa inanır mısınız hiç bilerek yapmamışım, bulamadım da profilimdeYok yok size yazdım, sizin takviminizde yazıyor. Minyatür yumurtalar diye
Bakın böyle yazıyor yorumlarınızın altındaAaa inanır mısınız hiç bilerek yapmamışım, bulamadım da profilimdeBöyle düşününce bende duygulandım, söylediğinizi anneme de söyleyeceğim torunları taşıma cümlenizi. O da duygulansın.
Kıyamam ya çok kötü bir şeySağol canım Allah razı olsun. Midemde acayip bir baskı var ne yemek görmeye ne koku duymaya tahammülüm var. Virus de olabilir diye düşündüm kızımdan geçmiştir belki diye. Ya da direk hamilelik ile alakalı bilmiyorum canımkıpırdancak halim yok
Aaaa çok hoşmuş ya bende niye çıkmıyor acaba bu?Bakın böyle yazıyor yorumlarınızın altında
Bu açılıyorduAaaa çok hoşmuş ya bende niye çıkmıyor acaba bu?Beni de duygulandırdınız iyice, bu aralar zaten bir duygusallık var bünyemde...
Hayatım yaşarken hiç komik değil... Hahahaphilips avent aldım emzikte biberonda
bi ara midemi sadece sade lays bastırıyodu hergün bir büyük boy gömüyordum
ay kahkaha attım üreme kısmınaben hakkını yiyemem aldıklarını bile görüntülü arayarak bana seçtirtti malum bulantılardan gidemediğim için ama bakma konusunda aynılar merak etme
canım eltim aldı lcw homedan almış kafasından geçirmeli çok hoşuma gitti bakabilirsin
Off evet ya tuhaf tuhaf şeyler var mide ağrısı ayak el üşümesi baş ağrısı bel ağrısı ve güçsüzlük en son koronada böyle olmuştum ama test yaptım değilim. Yarına gitçem doktora geçmezseKıyamam ya çok kötü bir şeyUmarım virüs değildir, bende 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum mide bulantısıyla birleşince tüm gün yatasım geliyor... İnşallah iyi olacağız, bunlar hep bir süreç diye sakinleştiriyorum kendimi.
Jsjsjjjssj ya gerçekten komik anlatmışsınız amaBizimki de 1.5 sene üreyelim diye beynimizi emdi durdu. Siz yapın rızkı Allah verir, doğur sen ben bakarım. Hele bi gelsin her şeyini alırız diye söylenip durdu. Allahtan kendi totomuza güvenip yapmışız. Her iki tarafında ilk torunu, ben tek çocuğum dolayısıyla benim tarafın tek torunu. Annemin evinde abartısız bir oda eşya var şimdiden. Üstelik ürememiz konusunda tek yorum yapmayan, isteğini içinde yaşayan canım anam babamın evi aynı zamanda.Kayınvalidemlerde daha tık yok... Kız bunlar kocamı da evlenin diye 2 sene boyunca her gün aradılar,evlenirken 1 bilezik aldılar onu da kocama ödettiler zaten.
Bunların yarısı hamilelik kaynaklı zaman zaman bende de var ama mide ağrısı biraz gerdi beni. Çok zorda kalırsan parol almayı, ağrın geçmediği takdirde doktora gitmeyi dene istersen. Ayak el üşümesini bebek yapabiliyormuş ama onu da gebeliğin başında oluyor diye biliyorum. Tüm kalbimle yarına kadar hiçbir şeyin kalmamasını diliyorum.Off evet ya tuhaf tuhaf şeyler var mide ağrısı ayak el üşümesi baş ağrısı bel ağrısı ve güçsüzlük en son koronada böyle olmuştum ama test yaptım değilim. Yarına gitçem doktora geçmezse
tamam canim bende oyle sorarm sikinti yokCanım ben parayla aldım. 88 tlydi. Eczaneye girdm hanileyim tetanoz aşısı istiyorum dedm bitane verdiler . Sağlık ocağındaki ebeye gösterdim olur dedi vurdu hemen. Ama adını hatırlamıyorjm inan ki
hahaha kiz sorma fastfood yiyodum ama bunda direndim nedense ama yok iskence boyle canim ne isterse yicemkız 5 ay nasıl durdun tövbe bismillahben haftada bir yiyorum nefsim körelsin diye o da çok canım çekiyo napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?