- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.081
Valla ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuna hâlâ alışamadım, kibarlaştırılmış şekilde ne zaman üreyeceniz, hangi günler sevişiyosunuz sorusu gibi geliyor bana. O yüzden öylece yazıverdim, hâlâ sinirim tazeyse demek kiJsjsjjjssj ya gerçekten komik anlatmışsınız ama
benimkide surekli bir taneyle kalacak degilseniz ya deyip duruyor. Beni fitik ediyorValla ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuna hâlâ alışamadım, kibarlaştırılmış şekilde ne zaman üreyeceniz, hangi günler sevişiyosunuz sorusu gibi geliyor bana. O yüzden öylece yazıverdim, hâlâ sinirim tazeyse demek kiHamileyim dediğimde de isteyerek mi yaptınız diye sormuştu zaten, KIZ BAHÇE HORTUMU MU BU ÜSTÜNE DÜŞEYİM diyemedim tabii, hanımefendilik, sustum, sustum....
Hsjsjjshshshhshdjdkkdldldodkmdmsjsjjsj allahım yarabbimValla ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuna hâlâ alışamadım, kibarlaştırılmış şekilde ne zaman üreyeceniz, hangi günler sevişiyosunuz sorusu gibi geliyor bana. O yüzden öylece yazıverdim, hâlâ sinirim tazeyse demek kiHamileyim dediğimde de isteyerek mi yaptınız diye sormuştu zaten, KIZ BAHÇE HORTUMU MU BU ÜSTÜNE DÜŞEYİM diyemedim tabii, hanımefendilik, sustum, sustum....
Jsjsjjs anne torun bakmaya bu kadar istekli olduğunu bilmiyordum sen yeterki bak biz yaparız de bak bakayım birdaha gık diyor mubenimkide surekli bir taneyle kalacak degilseniz ya deyip duruyor. Beni fitik ediyor
Okurken o kadar sinirlendim ki bebeğim tekmeledi...benimkide surekli bir taneyle kalacak degilseniz ya deyip duruyor. Beni fitik ediyor
Bende bekliyorum Rambo Okan gibi adeta. Tek yumrukta evine yollayacağım hepsini.Hsjsjjshshshhshdjdkkdldldodkmdmsjsjjsj allahım yarabbim
Bende hiç doğru bulmuyorum ya bu soruları çok sınır ihlali. Şimdi bebek doğunca da sütün yetiyor mu deme gafletinde bulunacak avlarımı bekliyorum
Ay sen benim ruh eşim misin yaBende bekliyorum Rambo Okan gibi adeta. Tek yumrukta evine yollayacağım hepsini.
Ya çok tatlısın.Ay sen benim ruh eşim misin ya
kesinlikle. bende boyle dusunuyorum. Esimde basta cocuk 2 3 isterdi ama hamilelikte olan masraflari gorunce dogum sonrasini tahmin ettikce bu ekonomik duzende oda tek cocuk dusunuyor simdi. Allah saglikli sihhatli once dogurmayi nasip etsinde. cidden boyle konulara karisilmasi benimde sinirimi bozuyor.Okurken o kadar sinirlendim ki bebeğim tekmeledi...Valla ben bir çocuğa yeterli bakım ve ilgiyi veremedikten sonra, geleceği için şu anki şartlarda ev ya da araba bırakamasak da en azından iyi eğitim için gereken özeni ve birikimi sağlayamadıktan sonra fare gibi eniklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Keza kendi ailemin tek çocukta kalmasının en net sebebi bu saydıklarım. Keşke kardeşim olsaydı diye çok üzülmüşümdür, ama iyi ki olmamış dediğim de çok fazladır. Çünkü maddi manevi annemle babam bir çocuk daha büyütmeye hazır değillerdi. Maddi açıdan da bir kenarda durursak, kendi bebeğime karşı en gerçekçi tutumum, ona kendi küçüklüğümde ihtiyacım olduğu gibi bir ebeveyn olmak ve iyileşmek zorunda kalmayacağı bir hayat hediye etmek.
diyeyim bidakine derseJsjsjjs anne torun bakmaya bu kadar istekli olduğunu bilmiyordum sen yeterki bak biz yaparız de bak bakayım birdaha gık diyor mu
Ksjsjjs nerdesin Bursa de lütfenYa çok tatlısın.Hemen bi çay içmeliyiz.
Bendeee isteriimBu açılıyordu @pozitifbiri yazabilir misin? Fıstıklıhanım da açsın
Sende de bu yazıyorBendeee isteriimyapamadm bende, benide etiketlermisinizz bulduğunuzda yapaym bende
Bende bunu aldım canumm gece parlıor bebek biraz büyüdüğünde yatakta kendi bulur emziğini die düşünmüştümEki Görüntüle 3218997
Bende bunu alıcam galiba canım favorilemiştim
Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibiBende bunu aldım canumm gece parlıor bebek biraz büyüdüğünde yatakta kendi bulur emziğini die düşünmüştüm
Kız daha dün doritos yedm , bide yanına yogurtlu naneli kekikli sos yaptım bana bana yedim bi orta boyyKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Aaaa ben şoookSende de bu yazıyor
Çok geçmiş olsun canım benimOff evet ya tuhaf tuhaf şeyler var mide ağrısı ayak el üşümesi baş ağrısı bel ağrısı ve güçsüzlük en son koronada böyle olmuştum ama test yaptım değilim. Yarına gitçem doktora geçmezse
Sen görmeyi aktif etmemişsin dur onu da bakıyorum bulursam yollicam. Tarihi doğru olsun ordan güncelleAaaa ben şoookbende gözükmüyor acaba ayarlardan bi yerden bi tek kendim göremeyim mi yaptım yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?