2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jsjsjjjssj ya gerçekten komik anlatmışsınız ama
Valla ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuna hâlâ alışamadım, kibarlaştırılmış şekilde ne zaman üreyeceniz, hangi günler sevişiyosunuz sorusu gibi geliyor bana. O yüzden öylece yazıverdim, hâlâ sinirim tazeyse demek ki Hamileyim dediğimde de isteyerek mi yaptınız diye sormuştu zaten, KIZ BAHÇE HORTUMU MU BU ÜSTÜNE DÜŞEYİM diyemedim tabii, hanımefendilik, sustum, sustum....

benimkide surekli bir taneyle kalacak degilseniz ya deyip duruyor. Beni fitik ediyor

Hsjsjjshshshhshdjdkkdldldodkmdmsjsjjsj allahım yarabbim

Bende hiç doğru bulmuyorum ya bu soruları çok sınır ihlali. Şimdi bebek doğunca da sütün yetiyor mu deme gafletinde bulunacak avlarımı bekliyorum

benimkide surekli bir taneyle kalacak degilseniz ya deyip duruyor. Beni fitik ediyor
Okurken o kadar sinirlendim ki bebeğim tekmeledi... Valla ben bir çocuğa yeterli bakım ve ilgiyi veremedikten sonra, geleceği için şu anki şartlarda ev ya da araba bırakamasak da en azından iyi eğitim için gereken özeni ve birikimi sağlayamadıktan sonra fare gibi eniklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Keza kendi ailemin tek çocukta kalmasının en net sebebi bu saydıklarım. Keşke kardeşim olsaydı diye çok üzülmüşümdür, ama iyi ki olmamış dediğim de çok fazladır. Çünkü maddi manevi annemle babam bir çocuk daha büyütmeye hazır değillerdi. Maddi açıdan da bir kenarda durursak, kendi bebeğime karşı en gerçekçi tutumum, ona kendi küçüklüğümde ihtiyacım olduğu gibi bir ebeveyn olmak ve iyileşmek zorunda kalmayacağı bir hayat hediye etmek.

Hsjsjjshshshhshdjdkkdldldodkmdmsjsjjsj allahım yarabbim

Bende hiç doğru bulmuyorum ya bu soruları çok sınır ihlali. Şimdi bebek doğunca da sütün yetiyor mu deme gafletinde bulunacak avlarımı bekliyorum
Bende bekliyorum Rambo Okan gibi adeta. Tek yumrukta evine yollayacağım hepsini.

kesinlikle. bende boyle dusunuyorum. Esimde basta cocuk 2 3 isterdi ama hamilelikte olan masraflari gorunce dogum sonrasini tahmin ettikce bu ekonomik duzende oda tek cocuk dusunuyor simdi. Allah saglikli sihhatli once dogurmayi nasip etsinde. cidden boyle konulara karisilmasi benimde sinirimi bozuyor.
Jsjsjjs anne torun bakmaya bu kadar istekli olduğunu bilmiyordum sen yeterki bak biz yaparız de bak bakayım birdaha gık diyor mu
diyeyim bidakine derse

Kizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o 5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Kız daha dün doritos yedm , bide yanına yogurtlu naneli kekikli sos yaptım bana bana yedim bi orta boyy bişi olmaz yaa bütün gün sağlıklı şeler yiyom arada bi anasıda mutlu olmasınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…