2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız daha dün doritos yedm , bide yanına yogurtlu naneli kekikli sos yaptım bana bana yedim bi orta boyy bişi olmaz yaa bütün gün sağlıklı şeler yiyom arada bi anasıda mutlu olmasınmı
Kardesinin ameliyatinin guzel gecmesine sevindim caniiim. Ohh yarasiiin sefan olsun,

Kardesinin ameliyatinin guzel gecmesine sevindim caniiim. Ohh yarasiiin sefan olsun,
Sağol canım benim, hep böyle güzel şeyler olsun hayatlarımızda inşallah
Evet valla sefamız olsuunnn yaz gelsede dondurmaya gömülsem diyorum şimdi hasta olurum die korkuyorm
Bide kızlar hiç aşerdiniz mii ya ben hiç aşermedim aşersem anlarmıyum onu bile bilmiyorm gerçi

Anlarsın o normal bir isteme gihi değil.

Ben oldum olası kalabalık aile severim, tek çocuğu hep eşim isterdi. Nitekim mevcut ekonomik düzende bende şu an ikinci bir yavruyu düşünemiyorum. Yine de Rabbim ne derse o.

Bazen sırf kıllığına bişiler istiyim eşimdem diyorum ama sonra içime sinmiyor sadece canım tatlı istiyor, spesifik bi tatlı değil ama işte genel hani ne olsa yerim gibi bi istemek
Ben pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordum

Ben indir bindir yiyorum vala dondurma. Hatta yani cani ceken olcak diye soleyemedim simdi ama hazirlarin icinde benim yeni kesfettigim bisi var devamli yiyorum hazirda olsa normal dondurmacidan da olsa hepsini ama hepsini. Ama antalyadayim belki sebep budur

Yarin sabah görüş günüm teyzeleri Hayirli haberler veririrm size insallah. Doktorum istifa ettigi icin ilk defa bu doktora gidecegim insallah iyi bir dr cikar sansima kiziminda guzel haberlerini alirim insallah
Çoook güzel haberlerle gel inşallahhh doktoruna da için ısınmış olsun

Of çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suu ateş çok hafif gelip gelip gidiyo canım hatrı sayılmaz. baharrr34 yarına daha iyi olurum umarım

Yarin sabah görüş günüm teyzeleri Hayirli haberler veririrm size insallah. Doktorum istifa ettigi icin ilk defa bu doktora gidecegim insallah iyi bir dr cikar sansima kiziminda guzel haberlerini alirim insallah
İnşallah canım sağlıklı haberle al gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…