- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.101
Sağol canım benim uğraştırdım seniideSen görmeyi aktif etmemişsin dur onu da bakıyorum bulursam yollicam. Tarihi doğru olsun ordan güncelle
Canım bu bireysel birşey ama kişiden kişiye göre değişir ki. Doktorun ne diyorKızlar selam ben 19 haftalık hamileyim. Beş kilo aldım toplamda. Sizde durum nedir? Biraz hızlı mı gidiyorum
Kardesinin ameliyatinin guzel gecmesine sevindim caniiim. Ohh yarasiiin sefan olsun,Kız daha dün doritos yedm , bide yanına yogurtlu naneli kekikli sos yaptım bana bana yedim bi orta boyybişi olmaz yaa bütün gün sağlıklı şeler yiyom arada bi anasıda mutlu olmasınmı
Ben 20 haftaya girdim 2 kilo aldim canim ama ben kilolu hamile kaldm 78dim 80 olmusum. Cok dikkat etmiyorum ama genede temkinliyimKızlar selam ben 19 haftalık hamileyim. Beş kilo aldım toplamda. Sizde durum nedir? Biraz hızlı mı gidiyorum
Sağol canım benim, hep böyle güzel şeyler olsun hayatlarımızda inşallahKardesinin ameliyatinin guzel gecmesine sevindim caniiim. Ohh yarasiiin sefan olsun,
Canım bende 19 haftadaym 4 kilo aldım. Bence iyiKızlar selam ben 19 haftalık hamileyim. Beş kilo aldım toplamda. Sizde durum nedir? Biraz hızlı mı gidiyorum
18+1 haftaligim 5 kilo verdim geri 2 kilo almışımKızlar selam ben 19 haftalık hamileyim. Beş kilo aldım toplamda. Sizde durum nedir? Biraz hızlı mı gidiyorum
Anlarsın o normal bir isteme gihi değil.Sağol canım benim, hep böyle güzel şeyler olsun hayatlarımızda inşallah
Evet valla sefamız olsuunnnyaz gelsede dondurmaya gömülsem diyorum şimdi hasta olurum die korkuyorm
Bide kızlar hiç aşerdiniz mii yaben hiç aşermedim aşersem anlarmıyum onu bile bilmiyorm gerçi
Ben oldum olası kalabalık aile severim, tek çocuğu hep eşim isterdi. Nitekim mevcut ekonomik düzende bende şu an ikinci bir yavruyu düşünemiyorum. Yine de Rabbim ne derse o.kesinlikle. bende boyle dusunuyorum. Esimde basta cocuk 2 3 isterdi ama hamilelikte olan masraflari gorunce dogum sonrasini tahmin ettikce bu ekonomik duzende oda tek cocuk dusunuyor simdi. Allah saglikli sihhatli once dogurmayi nasip etsinde. cidden boyle konulara karisilmasi benimde sinirimi bozuyor.
diyeyim bidakine derse
Ben de 5 aldım canımKızlar selam ben 19 haftalık hamileyim. Beş kilo aldım toplamda. Sizde durum nedir? Biraz hızlı mı gidiyorum
ManisaKsjsjjs nerdesin Bursa de lütfenoo lohusalıkta varya sağlı sollu herkesi elden geçiririz senle biz
Bazen sırf kıllığına bişiler istiyim eşimdem diyorum ama sonra içime sinmiyorAnlarsın o normal bir isteme gihi değil.
Ben pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordumBazen sırf kıllığına bişiler istiyim eşimdem diyorum ama sonra içime sinmiyorsadece canım tatlı istiyor, spesifik bi tatlı değil ama işte genel hani ne olsa yerim gibi bi istemek
Ben indir bindir yiyorum vala dondurma. Hatta yani cani ceken olcak diye soleyemedim simdi ama hazirlarin icinde benim yeni kesfettigim bisi var devamli yiyorumSağol canım benim, hep böyle güzel şeyler olsun hayatlarımızda inşallah
Evet valla sefamız olsuunnnyaz gelsede dondurmaya gömülsem diyorum şimdi hasta olurum die korkuyorm
Bide kızlar hiç aşerdiniz mii yaben hiç aşermedim aşersem anlarmıyum onu bile bilmiyorm gerçi
Çoook güzel haberlerle gel inşallahhh doktoruna da için ısınmış olsunYarin sabah görüş günüm teyzeleriHayirli haberler veririrm size insallah. Doktorum istifa ettigi icin ilk defa bu doktora gidecegim insallah iyi bir dr cikar sansima kiziminda guzel haberlerini alirim insallah
Of çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suuBunların yarısı hamilelik kaynaklı zaman zaman bende de var ama mide ağrısı biraz gerdi beni. Çok zorda kalırsan parol almayı, ağrın geçmediği takdirde doktora gitmeyi dene istersen. Ayak el üşümesini bebek yapabiliyormuş ama onu da gebeliğin başında oluyor diye biliyorum. Tüm kalbimle yarına kadar hiçbir şeyin kalmamasını diliyorum.
İnşallah canım sağlıklı haberle al gelYarin sabah görüş günüm teyzeleriHayirli haberler veririrm size insallah. Doktorum istifa ettigi icin ilk defa bu doktora gidecegim insallah iyi bir dr cikar sansima kiziminda guzel haberlerini alirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?