- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.121
Canim ben o dedigini hamilelikten 1 ay once yasadim esimle ayni anda olduk. Kusma ishal karin krampi ve tansiyon dusuklugu. Bagirsak virusu olabilir. Reflörle iyilesmistik. Gecmesse muhakkak git cunku ishalle vucutta sivi kaybin olur bol su ic canimOf çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suuateş çok hafif gelip gelip gidiyo canım hatrı sayılmaz. baharrr34 yarına daha iyi olurum umarım
Aynen canım yanımda su arada yudum yudum içmeye çalışıyorum , yarın gitmek en iyisiCanim ben o dedigini hamilelikten 1 ay once yasadim esimle ayni anda olduk. Kusma ishal karin krampi ve tansiyon dusuklugu. Bagirsak virusu olabilir. Reflörle iyilesmistik. Gecmesse muhakkak git cunku ishalle vucutta sivi kaybin olur bol su ic canim
Çok teşekkür ederim canımK kb123456 canım bu ağrı çoksa sabah aksam eger az isie aksam tok karna rahat uyumanı sağlar dedi doktor Eki Görüntüle 3218928
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Neymiiisss ya o yeni keeşifBen indir bindir yiyorum vala dondurma. Hatta yani cani ceken olcak diye soleyemedim simdi ama hazirlarin icinde benim yeni kesfettigim bisi var devamli yiyorumhazirda olsa normal dondurmacidan da olsa hepsini ama hepsini. Ama antalyadayim belki sebep budur
Çok geçmiş olsunn tatlım, Allah tez zamanda şifasını versin inşallahÇok sağol canım
Ya ben hiç yoramadım ya kıııaz ofBen pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordum
Ya belki cok bilindik bisiydir brn yeni yemisimdir ama dadandim resmen. Carte dor limonlu cheesecake tadinda olana bayildim. Hem serin hem fresh. Tabi katki maddelidir ama yapcak bisi yok kacamagim oNeymiiisss ya o yeni keeşiftatlı olan herseye varım
Ooo deneeeenirrrYa belki cok bilindik bisiydir brn yeni yemisimdir ama dadandim resmen. Carte dor limonlu cheesecake tadinda olana bayildim. Hem serin hem fresh. Tabi katki maddelidir ama yapcak bisi yok kacamagim o
Insallah begenirsiniz ama hakkaten cok iyi. Hem pasta hemde dondurma ihtiyacini kesiyor dikkatli olunmasi gereken nokta kutuyu bitirmemekOoo deneeeenirrryememiştim hiç, bi bakmakk lazm. Sadece meraktannn
CanımmmOf çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suuateş çok hafif gelip gelip gidiyo canım hatrı sayılmaz. baharrr34 yarına daha iyi olurum umarım
İnşallah kolaylıkla veririz yaBen de 5 aldım canım
Ben de 72 kilo hamile kaldımBen 20 haftaya girdim 2 kilo aldim canim ama ben kilolu hamile kaldm 78dim 80 olmusum. Cok dikkat etmiyorum ama genede temkinliyim
Doktorum ilk beş ay hiç kilo alma mümkünse dediCanım bu bireysel birşey ama kişiden kişiye göre değişir ki. Doktorun ne diyor
Kimsenin haddine değil linç etmek bu konuda senin bebeğini senden daha iyi kimse düşünemez canım sen kendini stresten uzak tutmaya çalış sadeceSigara konusu geçmiş valla basından beri bırakmaya çalışıyorum ama asla olmuyor zaten genel olarak stresli biriyim daha çok strese sokuyor belli linç edileceğim ama bazen günde 3 bazen 5 o arada içtiği oluyor bir paket ortalama 1 hafta gidiyor .. bazı doktorlar izin veriyormuş 7 taneye kadar
Profil resiminden hesabınız yazan yerde forum seçeneklerinden aktif oluyormuş canım bende şimdi baktımSağol canım benim uğraştırdım seniidemaşallah hızır gibiisin
Bende oyleee bide çok zorladı şimdi kas ağrılarım basladı her ay bi güncelleme geliyor esime bende diyorum dayanaaaamııcımm hahahahYa demiyim demiyim diyorum da ben ağustos gelsin miniğime sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kavuşayım istiyorum. Ben hamileliği sevmedim ya ruhuma ağır geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?