2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Of çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suu ateş çok hafif gelip gelip gidiyo canım hatrı sayılmaz. baharrr34 yarına daha iyi olurum umarım
Canim ben o dedigini hamilelikten 1 ay once yasadim esimle ayni anda olduk. Kusma ishal karin krampi ve tansiyon dusuklugu. Bagirsak virusu olabilir. Reflörle iyilesmistik. Gecmesse muhakkak git cunku ishalle vucutta sivi kaybin olur bol su ic canim

Aynen canım yanımda su arada yudum yudum içmeye çalışıyorum , yarın gitmek en iyisi

Burnum iki gündür mükemmel tıkalı yine.Beynim akıyor başka bi açıklaması olamaz bunun bence çok yoruldum vallahi beni en çok burnum yordu bu hamilelikte.Of ya.kabuk kabuk soyulmuş kırmızı burun kenarlarımla çok tatlı görünüyorum bence

Neymiiisss ya o yeni keeşif tatlı olan herseye varım

Ben pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordum
Ya ben hiç yoramadım ya kıııaz of çoçukim içeride hareketlenmese hamile olduğumu bile unutcam

Neymiiisss ya o yeni keeşif tatlı olan herseye varım
Ya belki cok bilindik bisiydir brn yeni yemisimdir ama dadandim resmen. Carte dor limonlu cheesecake tadinda olana bayildim. Hem serin hem fresh. Tabi katki maddelidir ama yapcak bisi yok kacamagim o

Eşimle ben elektronik sigaraya geçmiştik hamileliği öğrenmeden önce kokusundan midem bulandı bıraktım sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten eşimede bıraktırdım normal sigara aldı sonra bir iki kez canım çekti o içerken nefsim körelsin diye çektim şuan artık kokusuna bile dayanamıyorum tiksinme geldi umarım sanada tiksinme gelir canım

Of çok teşekkür ederim canım benim bir de ishal oldum şimdi su gibi suu ateş çok hafif gelip gelip gidiyo canım hatrı sayılmaz. baharrr34 yarına daha iyi olurum umarım
Canımmm İshale ateşe dikkat et, bol su ve haşlanmış patates ye. Baharın da dediği gibi parol iyi geliyor ama kontrolü bırakma. Vücudumuzun ateşi yükseldikçe bebeğimize çok sıcak bir ortam oluştuğu için sıkıntı oluyormuş diye duymuştum bir doktordan. İyi olacaksın Allah'ın izniyle.

Kimsenin haddine değil linç etmek bu konuda senin bebeğini senden daha iyi kimse düşünemez canım sen kendini stresten uzak tutmaya çalış sadece

Ya demiyim demiyim diyorum da ben ağustos gelsin miniğime sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kavuşayım istiyorum. Ben hamileliği sevmedim ya ruhuma ağır geliyor
Bende oyleee bide çok zorladı şimdi kas ağrılarım basladı her ay bi güncelleme geliyor esime bende diyorum dayanaaaamııcımm hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…