- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.141
Yiiaaa seni öppeceğimProfil resiminden hesabınız yazan yerde forum seçeneklerinden aktif oluyormuş canım bende şimdi baktım
Yiiaaa seni öppeceğimevet oldu çok teşekkür ederim canım
Canım bunun linkini atar mısın ben bu fiyata bulamadım bitti mi acaba indirimEki Görüntüle 3218997
Bende bunu alıcam galiba canım favorilemiştim
Aşerme öyle bir şey mi bilmiyorum ama geçen akşam avmde bi tane küçük çocugun elinde çikolata soslu ucuz fast food dondurmaları varya onlardan gördüm az daha çocugun elinden alcaktımBen pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordum
Ben koymayacağım ama ben eds alacağımKızlar hastane çantasına bebek maması koyacak mısın :) ki umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz sütümüz gelir hemen ama şimdi trendyolda gezerken mamalar çıktı karşıma bir sormak istedim
Canım ben uygulamadan favoriledim link atamıyorum ama hala indirimde ürün kodunu girerek arayabilirsin bak bide bu model varCanım bunun linkini atar mısın ben bu fiyata bulamadım bitti mi acaba indirim
Ben sezeryan olmuştum, ilk gün süt gelmemişti hastane kendini verdi mama çok az çay kaşığı ile vermiştikKızlar hastane çantasına bebek maması koyacak mısın :) ki umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz sütümüz gelir hemen ama şimdi trendyolda gezerken mamalar çıktı karşıma bir sormak istedim
Canım bunun linkini atar mısın ben bu fiyata bulamadım bitti mi acaba indirim
Kuzum bu 6-18 ay alırlen dikkat etPhilips Avent 2'li Ultra Air Night Karanlıkta Parlayan Erkek Bebek Emzik 6-18 Ay - ebebek
Philips Avent 2'li Ultra Air Night Karanlıkta Parlayan Erkek Bebek Emzik 6-18 Ay uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Paylas varmış link yeni gördüm
Philips Avent 2'li Ultra Air Night Karanlıkta Parlayan Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay - ebebekKuzum bu 6-18 ay alırlen dikkat et
Valla bravo 5 ay durmuş olmana inanamadım. Ben hergün illa ki çikolata/kek pasta gömüyorumKizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Bende cikolata kola fast food yedimde cips 5 ay yememistim bi onda tuttum kendimi amaaan can bogazdan gelir dedm en son dayanamadmValla bravo 5 ay durmuş olmana inanamadım. Ben hergün illa ki çikolata/kek pasta gömüyorumhaftada bir iki paket cips, bir paket bisküvi, hafta da bir iki cola zero ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yedim. Doktor beni sadece kahve için uyarmıştı, onu da günde bir fincana indirdim
Bu kadarı normal mi cnm qcabq sinizut mü varBurnum iki gündür mükemmel tıkalı yine.Beynim akıyor başka bi açıklaması olamaz bunun benceçok yoruldum vallahi beni en çok burnum yordu bu hamilelikte.Of ya.kabuk kabuk soyulmuş kırmızı burun kenarlarımla çok tatlı görünüyorum bence
Damaklı mı canım buCanım ben uygulamadan favoriledim link atamıyorum ama hala indirimde ürün kodunu girerek arayabilirsin bak bide bu model varEki Görüntüle 3219177
Damaklı değil canım ama kullananlar memnunDamaklı mı canım bu
Ya kıyamam, hemen sirkeli suyla duşta yıka bence birde ayaklarını sıcak tut bugünde dinlen canımGünaydın kızlar
Dün biraz temizlik yapayım dedim ayakta kaldım uzun süre sonra yetmedi balkonda oturdum esmesine rağmen. Akşam kasık ağrım başladı şimdi de hem kasık hem belim ağrıyor. İdrar yolu enf. falan mı oldum acaba ya moralim bozuldu dra da yeni gitmiştimbiraz moral verin lütfen
Canım ilk sayfada tablonun altında varArkadaşlar yenidoğan için alınacak listesi var mı neler almak lazımdı . Ay 2. Çocuğum ama her şeyi unuttum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?