2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben pek inanmazdım aşermelere ama o değişik birşey. Devamlı burnunda kokuyor böyle bildiğin istiyorsun. Ben şimdi söylemiyim canı çeken olabilir ama kocam beyi baya yordum
Aşerme öyle bir şey mi bilmiyorum ama geçen akşam avmde bi tane küçük çocugun elinde çikolata soslu ucuz fast food dondurmaları varya onlardan gördüm az daha çocugun elinden alcaktım sırayı o kdr zor bekledim ki anlatamam sonra hemen bitirdim ama bu aşerme mi bilmiyorum

Kızlar hastane çantasına bebek maması koyacak mısın :) ki umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz sütümüz gelir hemen ama şimdi trendyolda gezerken mamalar çıktı karşıma bir sormak istedim

Kızlar hastane çantasına bebek maması koyacak mısın :) ki umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz sütümüz gelir hemen ama şimdi trendyolda gezerken mamalar çıktı karşıma bir sormak istedim
Ben sezeryan olmuştum, ilk gün süt gelmemişti hastane kendini verdi mama çok az çay kaşığı ile vermiştik

Kizlarr ben az once zararli bisi yedim hani bu paketli olandan patateslisi soganlisi peynirlisi varya o 5 aydir yemiyodum.orta boy paketi bitirdim benim kiz oynamaya basladi vicdanim sizliyo zararli bsii yesem. sizde arada yiyomusunuz
Valla bravo 5 ay durmuş olmana inanamadım. Ben hergün illa ki çikolata/kek pasta gömüyorum haftada bir iki paket cips, bir paket bisküvi, hafta da bir iki cola zero ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yedim. Doktor beni sadece kahve için uyarmıştı, onu da günde bir fincana indirdim

Bende cikolata kola fast food yedimde cips 5 ay yememistim bi onda tuttum kendimi amaaan can bogazdan gelir dedm en son dayanamadm

Bu kadarı normal mi cnm qcabq sinizut mü var

Günaydın kızlar
Dün biraz temizlik yapayım dedim ayakta kaldım uzun süre sonra yetmedi balkonda oturdum esmesine rağmen. Akşam kasık ağrım başladı şimdi de hem kasık hem belim ağrıyor. İdrar yolu enf. falan mı oldum acaba ya moralim bozuldu dra da yeni gitmiştim biraz moral verin lütfen

Ya kıyamam, hemen sirkeli suyla duşta yıka bence birde ayaklarını sıcak tut bugünde dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…