2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok Ceri inan olsun herşeyi araştıran ben sigara ile ilgili hiçbirşey okumadım, okumamda. Üzerime çekmek istemiyorum negatiflikleri. Birde detaylıyı görsem de içim iyice rahatlasa ciğerler fln önemli yani
Detaylıda oglum sapasağlam çıktı ama 1.5 yaşında 3 gece hastanede yattık. Sebebi Alerjik bronşitti. Hala da çekeriz buharlar antibiyotikler... Bunda katkım var mıdır bilmiyorum belki var belki yok, Ama bu illetin de nasıl bir şey oldugunu bildiğmden sadece bırakamasanız da çok çok azaltın , çünkü vicdan azabı çok yaşıyor insan... Eğer onları yaşamasaydım, belki şu an bu kdr rahat bırakamazdım yeniden...

Ben de dün gece rüyamda sigara içiyordum, arka arkaya 3 tane içmişim tam 4.yü içecekken hamile olduğum aklıma geliyor hemen söndürüyorum, sonra da çok üzülüyorum nasıl yaptım diye
Ben ilk oğlumda çat diye kesmiştim de her ay bir rüya görürdüm önce 3 fırt sonra 5 fırt birinde de tam içiyordum. Kendi kendime sen de iyice abarttın diyordum rüyamda

Aaaa çok hoşmuş ya bende niye çıkmıyor acaba bu? Beni de duygulandırdınız iyice, bu aralar zaten bir duygusallık var bünyemde...
Profil resmine tıkla sol üstteki, sonra forum seçeneklerine tıkla , içerik seçeneklerini bul
  • Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle

kısmını tikle.kaydet tamamdır.

buna çok güldüm

Kızlarr iki gündür prilam içmiyorum bulantım kusmam yok çok şükür inş geri gelmez tabiii :) yanma cayır cayır boğazıma kadar tabi
Yaa bende de yanma çok fazla oluyor özellikle akşamları...

Doktorum ilk beş ay hiç kilo alma mümkünse dedi
Seni Şakacı seniiii deseydin

festicim indirim için hangi kategoriyi seçtin ben göremiyorum acaba indirimi kaçırdım mı

Ahhaabizdede tam ters esim esmer,kara kas kara göz,ben mavi gozlu acik kumralbizde hep konuşuyoruz acaba nasil bisey çıkacak bizim kız
Ben de açık tenli yeşil gözlüyüm kızımda bilerek aynaya cok baktım gözleri benzesin diye ikiside goz konusunda babaya çekti kahve tonlarında gözleri ama kizin yüzünü bana benzetiyorlar hele küçüklügumle bire bir bir . Dr umda dedi sana benziyor diye bida bana benzesin hocam dedim öteki büyük ayni babası

Kizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi

Kizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi
Canım ben hamilelikte yaşamadım ama normalde de stresten dolayı saç diplerimde problem yaşıyordum. Sabah duş alayım akşama kabarırdı bak ben şunla çözdüm. Kepek içinde iyi geliyormuş. 2 tane bundan aldım bununla yıkıyorum. Uzun zamandır o problemlerim olmuyor. Bence çok faydalı birde uyardığı için dipleri saçlar sağlıklı uzuyor. Kesinlikle öneriirm. Alışınca bırakılmıyor

Eklentiler

• 8DC54EB3-A351-410C-8CEA-2A85D3B46712.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…