- 29 Mayıs 2020
- 322
- 807
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.161
Sağol canımYa kıyamam, hemen sirkeli suyla duşta yıka bence birde ayaklarını sıcak tut bugünde dinlen canım
Ay madem konusu açıldı itiraf zamanıben sigarayı tamamen bırakamadım ya. Hamilelikten önce hep bırakmam lazım bir ömür onun vicdan azabını çekmek istemiyorum derdim. Büyük mü konuştum naptım yok olmuyor, olmadı.
Detaylıda oglum sapasağlam çıktı ama 1.5 yaşında 3 gece hastanede yattık. Sebebi Alerjik bronşitti. Hala da çekeriz buharlar antibiyotikler... Bunda katkım var mıdır bilmiyorum belki var belki yok, Ama bu illetin de nasıl bir şey oldugunu bildiğmden sadece bırakamasanız da çok çok azaltın , çünkü vicdan azabı çok yaşıyor insan... Eğer onları yaşamasaydım, belki şu an bu kdr rahat bırakamazdım yeniden...Yok Ceri inan olsun herşeyi araştıran ben sigara ile ilgili hiçbirşey okumadım, okumamda. Üzerime çekmek istemiyorum negatiflikleri. Birde detaylıyı görsem de içim iyice rahatlasa ciğerler fln önemli yani
Ben ilk oğlumda çat diye kesmiştim de her ay bir rüya görürdüm önce 3 fırt sonra 5 fırt birinde de tam içiyordum. Kendi kendime sen de iyice abarttın diyordum rüyamdaBen de dün gece rüyamda sigara içiyordum, arka arkaya 3 tane içmişim tam 4.yü içecekken hamile olduğum aklıma geliyor hemen söndürüyorum, sonra da çok üzülüyorum nasıl yaptım diye
Yok yok korkulacak birşey olmamıştır da hassasız sonuçta artık etkiliyor hemen herşeySağol canımyatcam tüm gün korktum
Yaa iyi ki varsın içime su serptinYok yok korkulacak birşey olmamıştır da hassasız sonuçta artık etkiliyor hemen herşey
Önlemini alırsan hiçbirşeycik olmazbaktın artıyor hiç düzelmiyor o zaman gidersin ama şimdi stres olma
Profil resmine tıkla sol üstteki, sonra forum seçeneklerine tıkla , içerik seçeneklerini bulAaaa çok hoşmuş ya bende niye çıkmıyor acaba bu?Beni de duygulandırdınız iyice, bu aralar zaten bir duygusallık var bünyemde...
buna çok güldümValla ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuna hâlâ alışamadım, kibarlaştırılmış şekilde ne zaman üreyeceniz, hangi günler sevişiyosunuz sorusu gibi geliyor bana. O yüzden öylece yazıverdim, hâlâ sinirim tazeyse demek kiHamileyim dediğimde de isteyerek mi yaptınız diye sormuştu zaten, KIZ BAHÇE HORTUMU MU BU ÜSTÜNE DÜŞEYİM diyemedim tabii, hanımefendilik, sustum, sustum....
Yaa bende de yanma çok fazla oluyor özellikle akşamları...Kızlarr iki gündür prilam içmiyorum bulantım kusmam yok çok şükür inş geri gelmez tabiii :) yanma cayır cayır boğazıma kadar tabi
Seni Şakacı seniiii deseydinDoktorum ilk beş ay hiç kilo alma mümkünse dedi
festicim indirim için hangi kategoriyi seçtin ben göremiyorum acaba indirimi kaçırdım mıKızlarrrr hepsiburada da bebek kitaplarında inanılma zindirim var. İş bankası kitapları bile düşmüş. Bazıları 2. 5 tl olmuş. Kitap almak isteyen anneler kaçırmasın. Ben takipteyim bu konuda arttırıp indirmemişler
Kızlar ilk bebekleriniz galiba ultra airi her bebek kullanamıyor ultra soft olanı hemen hemen kullanmayan bebek yok bilginiz olsun ben pişman olmuştum ultra air aldigimaPhilips Avent 2'li Ultra Air Night Karanlıkta Parlayan Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay - ebebek
Evet sana atarken farkettim bende
Aldıktan sonra mı yapılır bu yorumKızlar ilk bebekleriniz galiba ultra airi her bebek kullanamıyor ultra soft olanı hemen hemen kullanmayan bebek yok bilginiz olsun ben pişman olmuştum ultra air aldigima
festicim indirim için hangi kategoriyi seçtin ben göremiyorum acaba indirimi kaçırdım mı
Seni alıntılamamışım canım. Link paylaştımYok canım devam ediyor. Bir tanesini linkini atıyorum altında benzerleri çıkıyor ordan ilerlersin
Hayvanlar Senfonisi - Dan Brown
Yeni okuyunca yorum yapayım dedim inan canım yaaa vala görmedim mesajlarıAldıktan sonra mı yapılır bu yorum
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-2-urun-surpriz-indirimfesticim indirim için hangi kategoriyi seçtin ben göremiyorum acaba indirimi kaçırdım mı
Teşekkür ederimCanım ilk sayfada tablonun altında var
Geçmiş olsun canım nasıl oldun biraz daha iyimisinÇok sağol canım
Ben de açık tenli yeşil gözlüyüm kızımda bilerek aynaya cok baktım gözleri benzesin diyeAhhaabizdede tam ters esim esmer,kara kas kara göz,ben mavi gozlu acik kumral bizde hep konuşuyoruz acaba nasil bisey çıkacak bizim kız
Jsjsjs beni de yoldan çıkarttın yeni indirimler gelmiş dün indiirim olamayan kitaplara kaptım hemenfesticim indirim için hangi kategoriyi seçtin ben göremiyorum acaba indirimi kaçırdım mı
Bence normal değil artık çok yoruldum.sanırım sinüzit var bi de alerjiğim çokBu kadarı normal mi cnm qcabq sinizut mü var
Canım ben hamilelikte yaşamadım ama normalde de stresten dolayı saç diplerimde problem yaşıyordum. Sabah duş alayım akşama kabarırdı bak ben şunla çözdüm. Kepek içinde iyi geliyormuş. 2 tane bundan aldım bununla yıkıyorum. Uzun zamandır o problemlerim olmuyor. Bence çok faydalı birde uyardığı için dipleri saçlar sağlıklı uzuyor. Kesinlikle öneriirm. Alışınca bırakılmıyorKizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?