2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bişey olacağını düşünmüyorum hassasız sadece biraz,hemen etkileniyoruz.Güzelce yat dinlen battaniye altında Hava da yağmurlu ki ohh .Sıcak tut kendini

Kizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi
Benimde var aynı hf da değiliz ama bende de var gebelikten dahada cok oluşmuş gibi nasıl gidericem şampuan alicam kendime özel kepek sinir ediyor taradikca sacimjn dibini kasidikca dökülüyor sinir oluyorum kesip atsam mis diyorum yha hic sevmem sacimda beyaz beyaz

Ben misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyse

Ablaminda küçük oğlu kirese veriyor mecbur bakicak kimsesi yok büyük okulda büyük hasta olmuyor ama küçük o kadar cok hastalanıyor ki her iki hf ya bi hastalar birde çocukları nazik artık kendileride hasta olmaya basladilar gecen hastanede bayılmış boğazdan kulağa atlamış enfeksiyon baya zor oluyor hastalık yha. Kreşte ki çocukta hasta olunca kires kabil etmiyor mus. Bakarken sanirsinki küçük çocuktan hastalık kapiyorlar bütün ev hasta hastalığı geçse öksürükleri bitmiyor hic

Günaydın kızlar bugün rüyamda kızımı doğurduğumu gördüm beni yatırdılar hemen doğdu, kucağıma koydular, bana gülümsedi yüzünü gördüm, aynı babası gibiydi, ama böyle yeni doğan gibi değil de 2-3 aylık gibi büyüktü gerçek gibiydi inşallah gerçek olur

Ben misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyse
Denemekte fayda var aynen bi çarşıya çıktığımda arastircam canm yha iki hf da bi iniyorum çarşıyo merkeze

Yeni mi öğrendin canım

Yaaa bende alayım hemen o zaman çünkü kafayı yecem bitli gibi kaşınıyor saçım ve hayatımda bu sekil olmadım ilk çocuğum dada yaşamadım bunu

çok teşekkür ederim canım bu ara kitaplara inanılmaz sardım müzikli kitapları yurtdışından almıştım ama özellikle hikaye kitabı arayışım vardı bu mükemmel oldu

ayrıca bunların haricinde müzikli hikaye kitapları arayan varsa sabiha gökçen d&r mağazasında da çok güzel kitaplar var yolu düşen olursa eğer baksın derim

Ayyysizedemi bi kiz bi erkek diyolar
Ben de salı günü öğrendim söylemediler görmediler hep kiz dediler bana bekliyorum bakalım detaylıda degisirmi diye ne yalan soyliyim Rabbimin de gücüne gitmesinde veridigine gözüm gibit bakarım bir oğlum bir kızım var Bunuda erkek istiyordum bakalim kiz denildi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla almayı nasip etsin

Rabbım hayırlısıni nasip etsin banada bi erkek dediler sonra göstermiyor kıza benziyor dediler en son namaz pozizyonundaki dediler 20 arti 4 olduk ayrıntılı ultrasonu bekliyorum

Yeni mi öğrendin canım
Yok cnm bir gittigimde 2 doktor erkek dedi bunda öncekinde kıza benziyor dedi ama üstün körü baktı bu seferki cok detaylı baktı ama ben yinede ayrıntılı sonrası alisveris yapacam
Ayyysizedemi bi kiz bi erkek diyolar
Aynen
Kaçıncı haftada kız dediler acaba
16+5 iken kıza benzetti biri ama göz ucuyla baktı gercekten

Anladım canım bakalım bizimki ne olcak her gittiğimde cinsiyeti göremiyorlar diye kıza benziyor kiz nazlı olur adını nazlı koy diyorlar

Vala ne bulsam alacam gibi görünüyor çünkü 2 gundur yara ettim kafamı 26 yaşındayım ilk defa yaşıyorum bu sorunu

Yaaa bende alayım hemen o zaman çünkü kafayı yecem bitli gibi kaşınıyor saçım ve hayatımda bu sekil olmadım ilk çocuğum dada yaşamadım bunu
Bana çok iyi geldi inşallah sana da hemen çare olur ❤ ben de hiç sevmem kepekli saçı tahammül edemiyorum kendimde

merhaba kızlar bugün başka doktora gittim 18+5 dedi daha önceki doktorum dememişti detaylı ultrasonda doktora soracam plasenta rahim ağzını kapatmış ilişki kesinlikle yasak dedi zaten hamile olduğumu öğrendiğimizden beri yapmıyoruz kanama riskin olur dedi böyle bir durumla karşılaşan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…