- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.181
Canım bişey olacağını düşünmüyorumGünaydın kızlar
Dün biraz temizlik yapayım dedim ayakta kaldım uzun süre sonra yetmedi balkonda oturdum esmesine rağmen. Akşam kasık ağrım başladı şimdi de hem kasık hem belim ağrıyor. İdrar yolu enf. falan mı oldum acaba ya moralim bozuldu dra da yeni gitmiştimbiraz moral verin lütfen
Benimde var aynı hf da değiliz ama bende de var gebelikten dahada cok oluşmuş gibi nasıl gidericem şampuan alicam kendime özel kepek sinir ediyor taradikca sacimjn dibini kasidikca dökülüyor sinir oluyorum kesip atsam mis diyorum yha hic sevmem sacimda beyaz beyazKizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi
Ben misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyseBenimde var aynı hf da değiliz ama bende de var gebelikten dahada cok oluşmuş gibi nasıl gidericem şampuan alicam kendime özel kepek sinir ediyor taradikca sacimjn dibini kasidikca dökülüyor sinir oluyorum kesip atsam mis diyorum yha hic sevmem sacimda beyaz beyaz
Ablaminda küçük oğlu kirese veriyor mecbur bakicak kimsesi yok büyük okulda büyük hasta olmuyor ama küçük o kadar cok hastalanıyor ki her iki hf ya bi hastalar birde çocukları nazik artık kendileride hasta olmaya basladilar gecen hastanede bayılmış boğazdan kulağa atlamış enfeksiyon baya zor oluyor hastalık yha. Kreşte ki çocukta hasta olunca kires kabil etmiyor mus. Bakarken sanirsinki küçük çocuktan hastalık kapiyorlar bütün ev hasta hastalığı geçse öksürükleri bitmiyor hicKrese giden cocuk cidden hastalik getiriyor dikkat et canim bugun daha olmaz insallah takipte ol bakalim. benimde antibiyotik bugun bitiyor hiriltim tam bitmedi hala. evden cikmadgm.halde nasil boyle agir hasta oldum bilmiyorum cok hassas bagisikligimiz
Denemekte fayda var aynen bi çarşıya çıktığımda arastircam canm yha iki hf da bi iniyorum çarşıyo merkezeBen misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyse
Yeni mi öğrendin canımGünaydın kızlar agrilar için gittim hastahaneye hazımsızlik ve magnezyum icin ilac yazdı bu seferde pipisi var hazırlıklara başla dediler ayrıntılıdan sonra başlarım her gittiğimde farklilar18+2 yim ultraso da 19+4 haftayiz
Yaaa bende alayım hemen o zaman çünkü kafayı yecem bitli gibi kaşınıyor saçım ve hayatımda bu sekil olmadım ilk çocuğum dada yaşamadım bunuBen misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyse
çok teşekkür ederim canımhttps://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-2-urun-surpriz-indirim
Şurda hepsi var canım buldum
Yeni mi öğrendin canım
Ayyysizedemi bi kiz bi erkek diyolarGünaydın kızlar agrilar için gittim hastahaneye hazımsızlik ve magnezyum icin ilac yazdı bu seferde pipisi var hazırlıklara başla dediler ayrıntılıdan sonra başlarım her gittiğimde farklilar18+2 yim ultraso da 19+4 haftayiz
Kaçıncı haftada kız dediler acabaGünaydın kızlar agrilar için gittim hastahaneye hazımsızlik ve magnezyum icin ilac yazdı bu seferde pipisi var hazırlıklara başla dediler ayrıntılıdan sonra başlarım her gittiğimde farklilar18+2 yim ultraso da 19+4 haftayiz
Ben de salı günü öğrendim söylemediler görmediler hep kiz dediler bana bekliyorum bakalım detaylıda degisirmi diyeAyyysizedemi bi kiz bi erkek diyolar
Rabbım hayırlısıni nasip etsin banada bi erkek dediler sonra göstermiyor kıza benziyor dediler en son namaz pozizyonundaki dediler 20 arti 4 olduk ayrıntılı ultrasonu bekliyorumBen de salı günü öğrendim söylemediler görmediler hep kiz dediler bana bekliyorum bakalım detaylıda degisirmi diyene yalan soyliyim Rabbimin de gücüne gitmesinde veridigine gözüm gibit bakarım bir oğlum bir kızım var Bunuda erkek istiyordum bakalim kiz denildi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla almayı nasip etsin
Yok cnm bir gittigimde 2 doktor erkek dedi bunda öncekinde kıza benziyor dedi ama üstün körü baktı bu seferki cok detaylı baktı ama ben yinede ayrıntılı sonrası alisveris yapacamYeni mi öğrendin canım
AynenAyyysizedemi bi kiz bi erkek diyolar
16+5 iken kıza benzetti biri ama göz ucuyla baktı gercektenKaçıncı haftada kız dediler acaba
Anladım canım bakalım bizimki ne olcak her gittiğimde cinsiyeti göremiyorlar diye kıza benziyor kiz nazlı olur adını nazlı koy diyorlarYok cnm bir gittigimde 2 doktor erkek dedi bunda öncekinde kıza benziyor dedi ama üstün körü baktı bu seferki cok detaylı baktı ama ben yinede ayrıntılı sonrası alisveris yapacam
Aynen
16+5 iken kıza benzetti biri ama göz ucuyla baktı gercekten
Vala ne bulsam alacam gibi görünüyor çünkü 2 gundur yara ettim kafamı 26 yaşındayım ilk defa yaşıyorum bu sorunuCanım ben hamilelikte yaşamadım ama normalde de stresten dolayı saç diplerimde problem yaşıyordum. Sabah duş alayım akşama kabarırdı bak ben şunla çözdüm. Kepek içinde iyi geliyormuş. 2 tane bundan aldım bununla yıkıyorum. Uzun zamandır o problemlerim olmuyor. Bence çok faydalı birde uyardığı için dipleri saçlar sağlıklı uzuyor. Kesinlikle öneriirm. Alışınca bırakılmıyor
Bana çok iyi geldi inşallah sana da hemen çare olur ❤Yaaa bende alayım hemen o zaman çünkü kafayı yecem bitli gibi kaşınıyor saçım ve hayatımda bu sekil olmadım ilk çocuğum dada yaşamadım bunu
Yaaa bende hiç sevmem valaha kafayı yecem gibi sansa urfadayim sel vardı burda burada sularıda kestiler dünden beri urfada sular akmıyorBana çok iyi geldi inşallah sana da hemen çare olur ❤ben de hiç sevmem kepekli saçı tahammül edemiyorum kendimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?