2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladım canım bakalım bizimki ne olcak her gittiğimde cinsiyeti göremiyorlar diye kıza benziyor kiz nazlı olur adını nazlı koy diyorlar
Netleşmeyince ister istemez üzülüyor insan bu gittigimde yan oturuyordu dedim hazırlığa baslicaz belli mi vs diyince iyice baktı bakalım birsey demeseydim hic umurlarinda da degil tatli dille konuşunca baktı sagolsun da ama ben yine ayrıntıya bakacam

Detaylı bakıp erkek dediyse kesindir bence canım

TEyzeleri kontrolden ciktim. Benim kiz gene yzuunu gostermedi sirti dönüktü cok şükür hersey yolunda.kilosu 362 gr 21 cm boyu. 20+3 ciktik. Bacak kuvvetsizligimi soyledim magnezyum verdi saşe seklinde. Detayliya 22. Haftada istanbulda gircegimi soyledim 1 ay sonra bidaha cagirdi bakalim

Canım ben de geçen biraz fazla yürüdüm tüm gece kaşık ağrısı rahim tarafında batma yaşadım. Sanmıyorum bir şey olduğunu çok keskin bir ağrı olursa sor doktoruna tabi

Kizlar hamilelikte kepek yaşayan oldumu yaaa ben 20. Haftama girdim kepek başladı bildiğiniz bitlendim sandım eşim saçıma baktı hep kepek olmuş yaaa hemde daha 2 gun once bisey yoktu 20. Haftada badladi
Benim pul pul dökülmeye başlamıştı egzama oluştu Yves Rocher in kepek önleyici şampuanını aldım inanılmaz iyi geldi canım kesinlikle kepek egzama kaşıntı vs varsa geçiriyor

Maşallah canım nazlı mı olacak ne inş detaylıdan da güzel haberlerle dönersin orda iyice görürsün yüzünü

canim bi arkadasim da ayni durumda 29 haftalik hamile su an. Doktor dinlenmesini söyledi, ona da iliski ve sporu yasakladi. 32. haftaya kadar plasenta yukarı çıkabiliyormuş dört gözle bekliyoruz biz de cikmasini senin 32 haftaya daha cok zamanin var umarım bekletmez erkenden cikar

Geçmiş olsun canım nasıl oldun biraz daha iyimisin
Teşekkür ederim canım,çok şükür bugün daha iyi uyandım, gece uyuyabildim parça parça da olsa. O midemdeki kramplar geçmişti sabah uyandığımda kendime geldim o ağrı gidince. Kahvaltı edebildim. Bi yarım muz yedim. Artık bugün diyet beslenirim . İyiyim ya şükür valla ayağa kalkabiliyorum
Ama nasıl birşeydi öyle oo 1 gün sürdü ama 1 haftaya bedeldi

Maşallah canım büyüyor prenses artık detaylıda görürsün yüzünü kesin canım, illa ki yakalar bi yerde. Benim kızımda detaylıda bir yüz resmi vermişti doktor, ben onu bi gördüm dedim bu kız aynı babası. Eşime de dedim baksana aynı sen sana benziyo senin gibi bakıyor falan yok yaa sen de dedi bana nasıl anladın dedi. Dedim besbelli görmüyor musun yok dedi gerçekten de kızım babasının fotokopisi çıktı nasıl anladın diyo hala daha

Masallah topaç olmus minnoş biraz da nazli galiba canım ben her gün kizilay maden suyu iciyorum bacak agrima iyi gelmisti. Magnezyumlu yaziyor ustunde de. Baska bir markanin magnezyumu 25 birimken kizilayinki 300 birim. Doktorun ilac vermis ama bunu da tavsiye ederim ek olarak

Bu arada yeni doktordan memnun kaldın mı canım? İyi ki değiştirmim diyor musun?

Bence normal değil artık çok yoruldum.sanırım sinüzit var bi de alerjiğim çok ama şu an için yapılabilecek bişey de yok böyle çekicem.
Canım sende zaten alerji ve sinüzit varsa üstüne bir de bu hamilelik hormonların etkisiyle iyice etkilenmişsin maalesef yapçak bişey yok

Ayy insallah canim cok sagolll âmin insallah bakalim bende yakalarm senin gibi insallah
Maden suyu cok icemiyorum sade olarak ama limon sıkıp icecegm canim. 1 haftadir basladi zaten bende. Bacaklarm cidden ckk kuvvetsislesti hemen yorulmaya baslamistm

Bu arada yeni doktordan memnun kaldın mı canım? İyi ki değiştirmim diyor musun?
Evet cok memnunum. Cerrahpasa mezunuymus kendisi ona ayriyetten sevindm Allah biliyor ya cok uzulmustum istifa edince diger dr ama herseyde bir hayir varmis cok ilgiliydi. Bu arada sen nasil oldun bugun

Ben misshanın şampuanını kullanıyorum ve kepeğimi kesti.bende de vardı yves rocher kullanıyordum etki etmedi hiç.Sonra misshaya şans verdim şimdi çok mutluyum hiç olmuyor nerdeyse
Canım paylaşabilir msiin hangisi olduğunu tam olarak? Bende şuan bir o şampuan bir bu şampuan değişteirip duruyorum hiç biri de iyi gelmiyor saçıma kup kuru kepekli iğrenç bir halde, memnunsan ben de denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…