2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen nasil oldun canim
Çok şükür canım bu sabah daha iyi uyandım, kahvaltı bile yapabildim. Dün hiç bişey görmeye kokusunu duymaya tahammülüm yoktu. Koca günğ 3 kaşık makarna 2 elma ve yarım dilim ekmekle kapattım o da zar zor.bugün daha iyiyim attım gitti sanırım o pis virüsleri

Jsjsjs beni de yoldan çıkarttın yeni indirimler gelmiş dün indiirim olamayan kitaplara kaptım hemen inşallah oğluş kitapları sever yoksa bu kadar kitap ne olacak
biz de kitaplarla büyüsün diye alıyoruz sürekli ben meslekten ötürü okumaktan bıkmış durumdayım ama eşim kitap okuma konusunda oldukça istekli ve iradeli inşallah ona çeker yoksa bu kadar kitap ne olacak ben de bilmiyorum

Yaaa bende hiç sevmem valaha kafayı yecem gibi sansa urfadayim sel vardı burda burada sularıda kestiler dünden beri urfada sular akmıyor
Yaa evet Urfa perişan haldeymiş..çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir
Sağol cerim ne güzel aile gibi olmuşuz burda senin kolun nasıl oldu?
Ee tabi artık aileyiz hemde kocaman canım çok daha iyi şükür dokununca hafif bir sızı oluyor o kadar
Canım sende zaten alerji ve sinüzit varsa üstüne bir de bu hamilelik hormonların etkisiyle iyice etkilenmişsin maalesef yapçak bişey yok
Çekeceğim çekildiği yere kadar,sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz
Tabiii https://missha.com.tr/urunDetay/Scalp-Therapy-Shampoo-3715-.html bunu kullanıyorum ben hask kullanıyordum en başında.Sonra hask bulamamaya başladım grafiklerde.stoklarım bitince yves rocher geçtim memnundum ama bi süre sonra kepek yaptı ,kokusu sinirimi bozdu hamilelikten sanırım .En son bunu buldum,inşallah sende memnun kalırsın

Fiyatlar nasıl canım

Güzel haberlere bayılırımmmmmmmm canım maşallah herşeyin yolunda olmasına,doktorun içine sinmesine çok sevindim.oy tontik kısçe maşallah ona nazlı olacak belli

bende bir kitaplar iki gelişim oyuncakları fena sardım kıyafetleri tam değil ama bunlar 5 yaşına kadar okey

Okur okur annesinin içinde var babası istekli daha ne olsun yaa ağustos nerdesin yaa yumuk ellerine dokunup uyurken kitap okuyacağım zamanları istiyorum ben

Maşallah şu an kaç haftalıksınız?

Hangilerini aldın canım zahmet olmazsa paylaşır mısın
Ksjsjs çok araştırdım tabiki dur yollicam birazdan konularını şimdiden biliyorum içime sinen şeyleri aldım güzel bir mix oldu bence. Hatta bu yeni aldıklarım dışında evdekiler var baya beğendim onlardan yollayayım sana bir bak içine sinerse yapıştır

Kızlar selam. Ben detaylı ultrason çektirdim. Oğluşum gayet sağlıklı hatta boyu uzunmuş anasına çekmiş, 1000 liraya çektirdim ve çok memnun kaldım. Yüzünü yine çok zor gördük oğluşum rahatına çok düşkün hiç kendini bozmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-11-26-33-121_com.miui.gallery.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba teyzeleri biz 19 haftalık olduk ama son 1 haftadır hissetmiyordum dün kontrole gittik çok şükür iyiymiş
Maşallah Kuzucuğa hep iyi haberler alalım inşallah ben de bazen hissetmiyorum ,bazen çok hissediyorum.size de oluyor mu normalde hiç panik yapmıyorum ama doktor kontrolüm varsa orda beklerken” aha hissetmiyorum uzun zamandır ,ya bişey olduysa ,ya Cem bey kötü bişey söylerse ,yok yok ben iyi bakamıyorum bu bebeğe ,bi çıkıyım sapasağlam şu kontrolden çok Sağlıklı takılacağım “ gibi düşünceler geçiyor mu aklınızdan.yoksa ben tamamen sıyırdım mı

oy maşallah prenseseee yumuduk göbiş geliyorr
yaa maşallahhh şu detaylıya bir de biz girebilsek derin bir oh çekicem inşallahh

bende öyle eşime kalk acile gidelim dediğim bile oluyor

Ahhhh evet ben de oluyor bak o gün çok iş yaptım ,eğildim falan Bi sürü senaryo uydurup kendimi suçluyorum galiba psikolojik iice sıyırdık

Ay ne Tatlı maşallah.yine güzel haberler aldığımız bir gün oluyor erkekler daha mı rahat oluyor kızlara göre sanki şimdiden bi üşengeçlik falan benimki de öyle

Yakışıklı yemin ederim maşallah
Valla kızlar yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…