- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 13
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.221
Aynısı bana yapıldı ah ah hepsinin Allaha havale ediyorumKadına yapılan mobbingin bir türü de bu işte. Kadınlar gününde karanfil de dağıtmıştır o müdür instagramda paylaşım da yapmıştır
İyi sevindim canım öyle olmasına gelen gideni aratmamışEvet cok memnunum. Cerrahpasa mezunuymus kendisi ona ayriyetten sevindm Allah biliyor ya cok uzulmustum istifa edince diger dr ama herseyde bir hayir varmiscok ilgiliydi
Sen nasil oldun canimİyi sevindim canım öyle olmasına gelen gideni aratmamış
Çok şükür canım bu sabah daha iyi uyandım, kahvaltı bile yapabildim. Dün hiç bişey görmeye kokusunu duymaya tahammülüm yoktu. Koca günğ 3 kaşık makarna 2 elma ve yarım dilim ekmekle kapattım o da zar zor.bugün daha iyiyim attım gitti sanırım o pis virüsleriSen nasil oldun canim
Hangilerini aldın canım zahmet olmazsa paylaşır mısınJsjsjs beni de yoldan çıkarttın yeni indirimler gelmiş dün indiirim olamayan kitaplara kaptım hemeninşallah oğluş kitapları sever yoksa bu kadar kitap ne olacak
biz de kitaplarla büyüsün diye alıyoruz sürekliJsjsjs beni de yoldan çıkarttın yeni indirimler gelmiş dün indiirim olamayan kitaplara kaptım hemeninşallah oğluş kitapları sever yoksa bu kadar kitap ne olacak
Yaa evet Urfa perişan haldeymiş..çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirYaaa bende hiç sevmem valaha kafayı yecem gibi sansa urfadayim sel vardı burda burada sularıda kestiler dünden beri urfada sular akmıyor
Ee tabi artık aileyiz hemde kocamanSağol cerimne güzel aile gibi olmuşuz burda senin kolun nasıl oldu?
Çekeceğim çekildiği yere kadar,sen nasıl oldun toparlayabildin mi birazCanım sende zaten alerji ve sinüzit varsa üstüne bir de bu hamilelik hormonların etkisiyle iyice etkilenmişsinmaalesef yapçak bişey yok
Tabiii https://missha.com.tr/urunDetay/Scalp-Therapy-Shampoo-3715-.html bunu kullanıyorumCanım paylaşabilir msiin hangisi olduğunu tam olarak? Bende şuan bir o şampuan bir bu şampuan değişteirip duruyorum hiç biri de iyi gelmiyor saçıma kup kuru kepekli iğrenç bir halde, memnunsan ben de denemek isterim
Fiyatlar nasıl canımçok teşekkür ederim canımbu ara kitaplara inanılmaz sardım müzikli kitapları yurtdışından almıştım ama özellikle hikaye kitabı arayışım vardı bu mükemmel oldu
ayrıca bunların haricinde müzikli hikaye kitapları arayan varsa sabiha gökçen d&r mağazasında da çok güzel kitaplar var yolu düşen olursa eğer baksın derim
TEyzeleri kontrolden ciktim. Benim kiz gene yzuunu gostermedi sirti dönüktücok şükür hersey yolunda.kilosu 362 gr 21 cm boyu. 20+3 ciktik. Bacak kuvvetsizligimi soyledim magnezyum verdi saşe seklinde. Detayliya 22. Haftada istanbulda gircegimi soyledim 1 ay sonra bidaha cagirdi bakalim
biz de kitaplarla büyüsün diye alıyoruz sürekliben meslekten ötürü okumaktan bıkmış durumdayım ama eşim kitap okuma konusunda oldukça istekli ve iradeli inşallah ona çeker yoksa bu kadar kitap ne olacak ben de bilmiyorum
MaşallahTEyzeleri kontrolden ciktim. Benim kiz gene yzuunu gostermedi sirti dönüktücok şükür hersey yolunda.kilosu 362 gr 21 cm boyu. 20+3 ciktik. Bacak kuvvetsizligimi soyledim magnezyum verdi saşe seklinde. Detayliya 22. Haftada istanbulda gircegimi soyledim 1 ay sonra bidaha cagirdi bakalim
Ksjsjs çok araştırdım tabiki dur yollicam birazdanHangilerini aldın canım zahmet olmazsa paylaşır mısın
Maşallah Kuzucuğa hep iyi haberler alalım inşallahMerhaba teyzeleri biz 19 haftalık olduk ama son 1 haftadır hissetmiyordum dün kontrole gittik çok şükür iyiymiş
oy maşallah prenseseee yumuduk göbiş geliyorrTEyzeleri kontrolden ciktim. Benim kiz gene yzuunu gostermedi sirti dönüktücok şükür hersey yolunda.kilosu 362 gr 21 cm boyu. 20+3 ciktik. Bacak kuvvetsizligimi soyledim magnezyum verdi saşe seklinde. Detayliya 22. Haftada istanbulda gircegimi soyledim 1 ay sonra bidaha cagirdi bakalim
yaa maşallahhh şu detaylıya bir de biz girebilsek derin bir oh çekicem inşallahhKızlar selam. Ben detaylı ultrason çektirdim. Oğluşum gayet sağlıklı hatta boyu uzunmuşanasına çekmiş, 1000 liraya çektirdim ve çok memnun kaldım. Yüzünü yine çok zor gördük oğluşum rahatına çok düşkün hiç kendini bozmuyor
bende öyle eşime kalk acile gidelim dediğim bile oluyorMaşallah Kuzucuğa hep iyi haberler alalım inşallahben de bazen hissetmiyorum ,bazen çok hissediyorum.size de oluyor mu normalde hiç panik yapmıyorum ama doktor kontrolüm varsa orda beklerken” aha hissetmiyorum uzun zamandır ,ya bişey olduysa ,ya Cem bey kötü bişey söylerse ,yok yok ben iyi bakamıyorum bu bebeğe ,bi çıkıyım sapasağlam şu kontrolden çok Sağlıklı takılacağım “ gibi düşünceler geçiyor mu aklınızdan.yoksa ben tamamen sıyırdım mı
Ahhhh evet ben de oluyor bak o gün çok iş yaptım ,eğildim falan Bi sürü senaryo uydurup kendimi suçluyorumMaşallah Kuzucuğa hep iyi haberler alalım inşallahben de bazen hissetmiyorum ,bazen çok hissediyorum.size de oluyor mu normalde hiç panik yapmıyorum ama doktor kontrolüm varsa orda beklerken” aha hissetmiyorum uzun zamandır ,ya bişey olduysa ,ya Cem bey kötü bişey söylerse ,yok yok ben iyi bakamıyorum bu bebeğe ,bi çıkıyım sapasağlam şu kontrolden çok Sağlıklı takılacağım “ gibi düşünceler geçiyor mu aklınızdan.yoksa ben tamamen sıyırdım mı
Ay ne Tatlı maşallah.yine güzel haberler aldığımız bir gün oluyorKızlar selam. Ben detaylı ultrason çektirdim. Oğluşum gayet sağlıklı hatta boyu uzunmuşanasına çekmiş, 1000 liraya çektirdim ve çok memnun kaldım. Yüzünü yine çok zor gördük oğluşum rahatına çok düşkün hiç kendini bozmuyor
Yakışıklı yemin ederim maşallahKızlar selam. Ben detaylı ultrason çektirdim. Oğluşum gayet sağlıklı hatta boyu uzunmuşanasına çekmiş, 1000 liraya çektirdim ve çok memnun kaldım. Yüzünü yine çok zor gördük oğluşum rahatına çok düşkün hiç kendini bozmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?