- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.241
Hahahah bende eve alsak da dinlesek diyorum bazen ame o an eşimin bakışları sen iyice sıyırdın tadında oluyorbende öyle eşime kalk acile gidelim dediğim bile oluyor
Bende şey diyorum bazen ‘ şimdiden anneliği beceremedin be ceren’Ahhhh evet ben de oluyor bak o gün çok iş yaptım ,eğildim falan Bi sürü senaryo uydurup kendimi suçluyorumgaliba psikolojik iice sıyırdık
Evdekileri fotolu koyarım. İsmini anlayamadığın olursa sor söylerim canım. Şu bebek üniversitesi kitapları müthiş. Kartın kalınlığı içeriği harika.Hangilerini aldın canım zahmet olmazsa paylaşır mısın
O kadar güzel ki doktor babasına bile benzettioy maşallah prenseseee yumuduk göbiş geliyorr
yaa maşallahhh şu detaylıya bir de biz girebilsek derin bir oh çekicem inşallahh
Oğluşum hep böyle teyzesi çok rahatına düşkün babasına çekmişAy ne Tatlı maşallah.yine güzel haberler aldığımız bir gün oluyorerkekler daha mı rahat oluyor kızlara göre sanki şimdiden bi üşengeçlik falan benimki de öyle
Maşallah yakışıklıya teyze balı yaaaa. İsmi belli miO kadar güzel ki doktor babasına bile benzetti
Benim güzel oğlum annesi kurban olurYakışıklı yemin ederim maşallah
Valla kızlar yandı
Evet samican.Maşallah yakışıklıya teyze balı yaaaa. İsmi belli mi
Bende eşime acaba iyi anne baba olabilecekmiyiz diyorum insan tedirgin oluyor korkuyor allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinHahahah bende eve alsak da dinlesek diyorum bazen ame o an eşimin bakışları sen iyice sıyırdın tadında oluyor
Bende şey diyorum bazen ‘ şimdiden anneliği beceremedin be ceren’oysa ki çok güvendeler ya bişey yapabilme olasılığımız düşük gerçekten ekstra bişey olmadığı sürece
Jsjsjsj bende doktoruma naz yapıyorum beni erken çağırsın diye ama yokbende öyle eşime kalk acile gidelim dediğim bile oluyor
Olcaz tabi kız biz onlar için doğru ebeveynleriz onlarda bizim için doğru evlatBende eşime acaba iyi anne baba olabilecekmiyiz diyorum insan tedirgin oluyor korkuyor allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Adıyla yaşasınEvet samican.
ben en çok şöyle kucağıma alıp gün boyu beraber zaman geçirelim diye sabırsızlanıyorumbende bir kitaplar iki gelişim oyuncakları fena sardım kıyafetleri tam değil ama bunlar 5 yaşına kadar okey
Okur okur annesinin içinde var babası istekli daha ne olsunyaa ağustos nerdesin yaa yumuk ellerine dokunup uyurken kitap okuyacağım zamanları istiyorum ben
Yaa evet boğum boğum ayaklarını yerim hep ya gelsin ağustos artık dayanamicamben en çok şöyle kucağıma alıp gün boyu beraber zaman geçirelim diye sabırsızlanıyorumgörümcemin kızını alırdım sürekli ama neticede kendi çocuğum olmadığı için annesine vermek zorunda kalıyodum tabi hepsi çok tatlı oluyo maşallah şimdi oğluşu öpüp koklamak için ağustosu iple çekiyorum
20+1 im. Ultrasonda 20+3 cikti canim.guzel haberler almana sevindim. Benimki ultrasonda uyuyodu eve geldim oynuyor suan buraya yazarken. hareket konusunu suan takma kafayaMaşallahşu an kaç haftalıksınız?
Tesekkurler canimm baya nazli aynen saglikli olsunlardaGüzel haberlere bayılırımmmmmmmmcanım maşallah herşeyin yolunda olmasına,doktorun içine sinmesine çok sevindim.oy tontik kısçe maşallah ona nazlı olacak belli
Sagolasin caniiim bende detayliyi senin gibi heycanla bekliyorum 2 hafta var daha onda da guzel haberler aliriz insallahoy maşallah prenseseee yumuduk göbiş geliyorr
Hahaha benimkide yuzunu gosermedi hic detaylida bi umut gostermesini beklicem masallah canimKızlar selam. Ben detaylı ultrason çektirdim. Oğluşum gayet sağlıklı hatta boyu uzunmuşanasına çekmiş, 1000 liraya çektirdim ve çok memnun kaldım. Yüzünü yine çok zor gördük oğluşum rahatına çok düşkün hiç kendini bozmuyor
Canım detayliya girdinmi baharcimHahaha benimkide yuzunu gosermedi hic detaylida bi umut gostermesini beklicem masallah canim
sabiha gökçende fiyatlar çok uygun değildi açıkçası genelde 200-250 arası olduğu için müzikli dokunmalı olanlardan çok alamadım ben. o şekilde sanırım 6 tane almış oldum sonra da bu kadar yeter gerisi de hikaye kitabı olsun dedimFiyatlar nasıl canım
Çikolata yemeden asla gitme bol bol ye gitHahaha benimkide yuzunu gosermedi hic detaylida bi umut gostermesini beklicem masallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?