- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.261
Öyle oluyor bazen gercekten bir günün bir saati bile bir hf süren rahatsızlığa bedel oluyo ama sağlık olsun şükür atlatmissin yinede bir parça önemli olan ayaga kalkabilmendi yattikca insan daha kötü oluyo patates hasla hem migdene iyi gelir hemde tok tutar seni yapabilme imkanin varsa tavuk suyuna corba yap ye birşeyler gücünü toplaTeşekkür ederim canım,çok şükür bugün daha iyi uyandım, gece uyuyabildim parça parça da olsa. O midemdeki kramplar geçmişti sabah uyandığımda kendime geldim o ağrı gidince. Kahvaltı edebildim. Bi yarım muz yedim. Artık bugün diyet beslenirim . İyiyim ya şükür valla ayağa kalkabiliyorum
Ama nasıl birşeydi öyle oo 1 gün sürdü ama 1 haftaya bedeldi
Sağol canım daha iyiyim bugün düne göreYaa evet Urfa perişan haldeymiş..çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir
Ee tabi artık aileyiz hemde kocamancanım çok daha iyi şükür dokununca hafif bir sızı oluyor o kadar
Çekeceğim çekildiği yere kadar,sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz
Tabiii https://missha.com.tr/urunDetay/Scalp-Therapy-Shampoo-3715-.html bunu kullanıyorumben hask kullanıyordum en başında.Sonra hask bulamamaya başladım grafiklerde.stoklarım bitince yves rocher geçtim memnundum ama bi süre sonra kepek yaptı ,kokusu sinirimi bozdu hamilelikten sanırım .En son bunu buldum,inşallah sende memnun kalırsın
Evet bi soru işareti oluyor ama bilinmezlikten kaynaklı bence.Daha önce deneyimlemediğimiz bir yaşantı haline bürünecek olmak biraz korkutuyor.Ama yaparız kız.herkesler yapıyor bizde yaparızBende eşime acaba iyi anne baba olabilecekmiyiz diyorum insan tedirgin oluyor korkuyor allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen canım bugün ben de onu düşündüm annem de dedi bugünün menüsü haşlama patatesÖyle oluyor bazen gercekten bir günün bir saati bile bir hf süren rahatsızlığa bedel oluyo ama sağlık olsun şükür atlatmissin yinede bir parça önemli olan ayaga kalkabilmendi yattikca insan daha kötü oluyo patates hasla hem migdene iyi gelir hemde tok tutar seni yapabilme imkanin varsa tavuk suyuna corba yap ye birşeyler gücünü topla
Maşallah bende şunu almıyorum birşeye benzetemiyorlarsa niye tahmin üzerinden konuşup da anne adayina ya erkek yada kiza benziyor diyorlar göremiyorum de gec zaten zamanla büyüdükçe gorunucek neyin ne olduğu erkenden tahmin etmek icin her iki varsayımı atıyorlar ortayaRabbım hayırlısıni nasip etsin banada bi erkek dediler sonra göstermiyor kıza benziyor dediler en son namaz pozizyonundaki dediler 20 arti 4 olduk ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
İyi olmana çok sevindim canımSağol canım daha iyiyim bugün düne görebaktım ben ama burda yok o şampuandan kore ürünüymüş hiç bi yerde bulamadım
Geçer geçer canım inşallah kızında varmi bir hastalık belirtisi sey yap portakal c vitaminli şeyler ye hem sen hem kızın ondada birsey yoksa eger kizinada atlamasın çocuklar daha zor oluyor insan kendini hallediyor birturlu de çocuklar konu olunca daha degisik oluyo bolca hasla ısıtıp ısıtıp yersin iyilesincede kalanina salatasını yapıp yersin telef olmaz hemAynen canım bugün ben de onu düşündüm annem de dedi bugünün menüsü haşlama patatesdün onu bile yapamadım ya bir çay zor yaptım kendime, kızıma da makarna en kokusuz oydu hallettik dünü. Şuan hala uzanıyorum tam geçmiş değil ama geçer
Kalkam da patates salatası yapam canım çekti ayol birdenGeçer geçer canım inşallah kızında varmi bir hastalık belirtisi sey yap portakal c vitaminli şeyler ye hem sen hem kızın ondada birsey yoksa eger kizinada atlamasın çocuklar daha zor oluyor insan kendini hallediyor birturlu de çocuklar konu olunca daha degisik oluyo bolca hasla ısıtıp ısıtıp yersin iyilesincede kalanina salatasını yapıp yersin telef olmaz hem
Bugün gördüm bende aldım limonlu cheesecake bayılırım normalde de iyi olduğum öğrendiğim saol canımYa belki cok bilindik bisiydir brn yeni yemisimdir ama dadandim resmen. Carte dor limonlu cheesecake tadinda olana bayildim. Hem serin hem fresh. Tabi katki maddelidir ama yapcak bisi yok kacamagim o
Ay canını çektirdim k.b canım yha seçenek sunmuştum iyi ama elinin altında varsa yao yap canın çektiyseKalkam da patates salatası yapam canım çekti ayol birden
Kız yok nolcak benim canım bahane istiyor yemeyeAy canını çektirdim k.b canım yha seçenek sunmuştum iyi ama elinin altında varsa yao yap canın çektiyse
Ye canim ye can boğazdan gelir sen yersen bebekte daha güçlü olurKız yok nolcak benim canım bahane istiyor yemeye
Kuzu ben zaten çok kilolu hamile kaldığım için pek yiyemiyorumYe canim ye can boğazdan gelir sen yersen bebekte daha güçlü olur
Yha napcan yemek bu kimseyi durduramıyor ki insan gördükçe yiyesi geliyor yemek lerini az az koy ekmeksiz ye migdeni tutsun diye bir iki dilime ye yesil sebze et agirlikli ye sağlıklı az hamur isli beslenmeye bak"ben pek beceremiyorum ama" lokmalarini iyice cignede öyle yut buda önemli.hamilelikte kisitlasakta bebek doğunca sut olsun diye süt çekti diye ne bulursak yemeğe devam edicez yine zatenKuzu ben zaten çok kilolu hamile kaldığım için pek yiyemiyorumhakkım yokmuş gibi hissediyorum bire doğum endişelendiriyor. Zayıf kalsam 30 kg garantiydi benim boğa burcuyum yemek yemeyi çok severim
Yaaaa işte onu anlamıyorum beni daha çok sinir ediyooMaşallah bende şunu almıyorum birşeye benzetemiyorlarsa niye tahmin üzerinden konuşup da anne adayina ya erkek yada kiza benziyor diyorlar göremiyorum de gec zaten zamanla büyüdükçe gorunucek neyin ne olduğu erkenden tahmin etmek icin her iki varsayımı atıyorlar ortaya
Çok teşekkür ederim canım yaa, bebişin tüm alışverişini türkiyeden yapıyorum sadece 10 günüm var, daha kitaplara sıra gelmemişti kafam çorba oldu ne alsam diye, iyi oldu öneri vermenEvdekileri fotolu koyarım. İsmini anlayamadığın olursa sor söylerim canım. Şu bebek üniversitesi kitapları müthiş. Kartın kalınlığı içeriği harika.
Kart alacaksanız mutlaka neobebek öneririm sağlam hasarsız ve renkleri canlılığı müthis.
Yeni aldıklarımında ekran görüntüsünü koydum canım.
Sefika bu doktorlar napsın söylemeyince birşey de bu sefer de söylemiyor diye kızıyoruzMaşallah bende şunu almıyorum birşeye benzetemiyorlarsa niye tahmin üzerinden konuşup da anne adayina ya erkek yada kiza benziyor diyorlar göremiyorum de gec zaten zamanla büyüdükçe gorunucek neyin ne olduğu erkenden tahmin etmek icin her iki varsayımı atıyorlar ortaya
Nasıl götürcen onca eşyayıÇok teşekkür ederim canım yaa, bebişin tüm alışverişini türkiyeden yapıyorum sadece 10 günüm var, daha kitaplara sıra gelmemişti kafam çorba oldu ne alsam diye, iyi oldu öneri vermen
eşimle benim 30ar kilo hakkımız var canım annemle babam da doğuma gelirken getirecek bir kısmını onlar da 30ar kilo yeter diye düşünüyorumNasıl götürcen onca eşyayı
10 güne neler neler sığar hiç dert etme
Teşekkür ederim kuşumeşimle benim 30ar kilo hakkımız var canım annemle babam da doğuma gelirken getirecek bir kısmını onlar da 30ar kilo yeter diye düşünüyorummaalesef yurtdışında tekstil ürünleri çok pahalı o yüzden alabildiğimizi alıyoruz buradan.
Sen kıyafetlerini nereden aldın ya da alacaksın? Ben civilden aldım en çok, senin önerilerini de duyayım. Montesoriyi de bana sen anlatmıştın sanırım taa ne zaman, senin fikirlerine güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?