2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öyle oluyor bazen gercekten bir günün bir saati bile bir hf süren rahatsızlığa bedel oluyo ama sağlık olsun şükür atlatmissin yinede bir parça önemli olan ayaga kalkabilmendi yattikca insan daha kötü oluyo patates hasla hem migdene iyi gelir hemde tok tutar seni yapabilme imkanin varsa tavuk suyuna corba yap ye birşeyler gücünü topla

Sağol canım daha iyiyim bugün düne göre baktım ben ama burda yok o şampuandan kore ürünüymüş hiç bi yerde bulamadım

Bende eşime acaba iyi anne baba olabilecekmiyiz diyorum insan tedirgin oluyor korkuyor allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet bi soru işareti oluyor ama bilinmezlikten kaynaklı bence.Daha önce deneyimlemediğimiz bir yaşantı haline bürünecek olmak biraz korkutuyor.Ama yaparız kız.herkesler yapıyor bizde yaparız

Aynen canım bugün ben de onu düşündüm annem de dedi bugünün menüsü haşlama patates dün onu bile yapamadım ya bir çay zor yaptım kendime, kızıma da makarna en kokusuz oydu hallettik dünü. Şuan hala uzanıyorum tam geçmiş değil ama geçer

Rabbım hayırlısıni nasip etsin banada bi erkek dediler sonra göstermiyor kıza benziyor dediler en son namaz pozizyonundaki dediler 20 arti 4 olduk ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
Maşallah bende şunu almıyorum birşeye benzetemiyorlarsa niye tahmin üzerinden konuşup da anne adayina ya erkek yada kiza benziyor diyorlar göremiyorum de gec zaten zamanla büyüdükçe gorunucek neyin ne olduğu erkenden tahmin etmek icin her iki varsayımı atıyorlar ortaya

Sağol canım daha iyiyim bugün düne göre baktım ben ama burda yok o şampuandan kore ürünüymüş hiç bi yerde bulamadım
İyi olmana çok sevindim canım şampuanı da bulabilseydin keşke ama istersen içeriğine bak ,aynı içerikte olanları tercih edersin

Geçer geçer canım inşallah kızında varmi bir hastalık belirtisi sey yap portakal c vitaminli şeyler ye hem sen hem kızın ondada birsey yoksa eger kizinada atlamasın çocuklar daha zor oluyor insan kendini hallediyor birturlu de çocuklar konu olunca daha degisik oluyo bolca hasla ısıtıp ısıtıp yersin iyilesincede kalanina salatasını yapıp yersin telef olmaz hem

Kalkam da patates salatası yapam canım çekti ayol birden

Ya belki cok bilindik bisiydir brn yeni yemisimdir ama dadandim resmen. Carte dor limonlu cheesecake tadinda olana bayildim. Hem serin hem fresh. Tabi katki maddelidir ama yapcak bisi yok kacamagim o
Bugün gördüm bende aldım limonlu cheesecake bayılırım normalde de iyi olduğum öğrendiğim saol canım

Kuzu ben zaten çok kilolu hamile kaldığım için pek yiyemiyorum hakkım yokmuş gibi hissediyorum bire doğum endişelendiriyor. Zayıf kalsam 30 kg garantiydi benim boğa burcuyum yemek yemeyi çok severim
Yha napcan yemek bu kimseyi durduramıyor ki insan gördükçe yiyesi geliyor yemek lerini az az koy ekmeksiz ye migdeni tutsun diye bir iki dilime ye yesil sebze et agirlikli ye sağlıklı az hamur isli beslenmeye bak"ben pek beceremiyorum ama" lokmalarini iyice cignede öyle yut buda önemli.hamilelikte kisitlasakta bebek doğunca sut olsun diye süt çekti diye ne bulursak yemeğe devam edicez yine zaten

Yaaaa işte onu anlamıyorum beni daha çok sinir ediyoo

Çok teşekkür ederim canım yaa, bebişin tüm alışverişini türkiyeden yapıyorum sadece 10 günüm var, daha kitaplara sıra gelmemişti kafam çorba oldu ne alsam diye, iyi oldu öneri vermen

Sefika bu doktorlar napsın söylemeyince birşey de bu sefer de söylemiyor diye kızıyoruz

Nasıl götürcen onca eşyayı
10 güne neler neler sığar hiç dert etme
eşimle benim 30ar kilo hakkımız var canım annemle babam da doğuma gelirken getirecek bir kısmını onlar da 30ar kilo yeter diye düşünüyorum maalesef yurtdışında tekstil ürünleri çok pahalı o yüzden alabildiğimizi alıyoruz buradan.

Sen kıyafetlerini nereden aldın ya da alacaksın? Ben civilden aldım en çok, senin önerilerini de duyayım. Montesoriyi de bana sen anlatmıştın sanırım taa ne zaman, senin fikirlerine güveniyorum

Teşekkür ederim kuşum naptın montesori yapıcan mı? Ben son 2-3 ay kala malzemeleri alıp kesin yapıcam. Eğer sende yapacaksan al şimdiden yanında götür evdeyken yaparsın hem zamanda geçer. Mevcut gelişim materyallerinin dışında birde onları kullanmak istiyorum

Canım çok haklısın bide euro tabi al doldur bir sürü. Ama bana da nedense yurtdışı ucuz geliyor istediğim markalarda. Ya kıyafet konusu bende yaralı konu carters, next vs almak istiyorum ama inanılmaz pahalı. İndirim takip ediyorum ama hep 18 ay civarı indirime düşüyor. Bir türlü denk getiremedim ben onu. Büyükleri almak istiyorum ama bu seferde çocuğumu görmeden ne bileyim ne yakışacak beklesem fiyatlar uçacak. Kıyafet beni geriyor ya. Hiç keyif alamadığım içinde bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…