- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.566
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #20.281
Kızımdan bulaştı bana canım, o da kreşten getirdi. O kusmadı karın ağrısı iştahsızlık ve ishal oldu 3-4 gün sürdü. Benim biraz daha farklı olduGeçer geçer canım inşallah kızında varmi bir hastalık belirtisi sey yap portakal c vitaminli şeyler ye hem sen hem kızın ondada birsey yoksa eger kizinada atlamasın çocuklar daha zor oluyor insan kendini hallediyor birturlu de çocuklar konu olunca daha degisik oluyo bolca hasla ısıtıp ısıtıp yersin iyilesincede kalanina salatasını yapıp yersin telef olmaz hem
Yok canim rutin kontroldu. Detayli icin istanbula gidecegim bikac gun sonra. 22. Haftamda yapilcak detayliCanım detayliya girdinmi baharcim
ben öğrenmeyi çok isterim gerçekten müsait bir zamanındaBu arada montesori mobilleri yapmak isteyen varsa ben onları çok araştırdım tüm bilgileri paylaşabilirim. Nasıl yapılıcak ne lazım diye. Bilmeyen arkadaşlarım da montesori mobil diye aratsın araştırsın içine sinerse sorabilir
Tekrardan geçmiş takıp de kalın kendinizi gecmez olursa bir dr a görününKızımdan bulaştı bana canım, o da kreşten getirdi. O kusmadı karın ağrısı iştahsızlık ve ishal oldu 3-4 gün sürdü. Benim biraz daha farklı oldu
Evet yapayım canım sağol çok
Hayırlı güzel sonuclarla inşallah canım benimYok canim rutin kontroldu. Detayli icin istanbula gidecegim bikac gun sonra. 22. Haftamda yapilcak detayli
Sefika bu doktorlar napsın söylemeyince birşey de bu sefer de söylemiyor diye kızıyoruz
Canım ben bibs in aldım bitane blogger çok memnundu kauçuk ve damaklıymıs fotosunu ekliyormmDamaklı mı canım bu
Sen yine google dan tüm detayına bak ama özeti olayın şu: bebeklerin ve çocukların başarılı bir birey olması için konsantrasyon yeteneği çok kıymetli. Çünkü konsantre olan bebek hem keyif alır hem de kendini tanır. Mobiller en temelde bunu sağlıyor. Ve bebekler için herşey çok yeni olduğu için herşeyden dikkatleri dağılabilir o yüzden de fazla uyaran olmaması gerekiyor. Her haftası için farklı bir mobil kullanıyor onun gelişimine göre mesela ilk haftalarda siyah beyaz mobiller sonra renkleniyor sonra hareketleniyor.ben öğrenmeyi çok isterim gerçekten müsait bir zamanında
Oha ciddi misinBelli değil göstermedi diye bende tahminde bile bulunmadilar gostermedi dediler ben sabirliyim galiba oğlumun cinsiyetini doğumda öğrendim düşün doğar doğmaz kizmi erkekmi diye sordum du
Damaklılar damak yapısını ve diş yapısını bozuyor diye biliyorum ben. Ondan hep uzak durdum gerçi emzik ve biberon kullanmak istemediğim için aşırı bilimsel araştırmadım. Sizin bilginiz var mı? Zararı yok muCanım ben bibs in aldım bitane blogger çok memnundu kauçuk ve damaklıymıs fotosunu ekliyormm
Mobilleri diyorsun sanırım, onlar için buradan bir şey götüremicem canım onları artık gidince alacağım ama ahşap oyuncak aldım bi kaç tane, ahşap ürünler de çok pahalı mesela yurtdışında. Daha çokk araştırmam gerek montesoriyi, fazla bakmadım. Okumam gereken o kadar çok kitap var ki. Yaptığın zaman buraya mutlaka yazTeşekkür ederim kuşumnaptın montesori yapıcan mı? Ben son 2-3 ay kala malzemeleri alıp kesin yapıcam. Eğer sende yapacaksan al şimdiden yanında götür evdeyken yaparsın hem zamanda geçer. Mevcut gelişim materyallerinin dışında birde onları kullanmak istiyorum
Canım çok haklısın bide euro tabi al doldur bir sürü. Ama bana da nedense yurtdışı ucuz geliyor istediğim markalarda. Ya kıyafet konusu bende yaralı konu carters, next vs almak istiyorum ama inanılmaz pahalı. İndirim takip ediyorum ama hep 18 ay civarı indirime düşüyor. Bir türlü denk getiremedim ben onu. Büyükleri almak istiyorum ama bu seferde çocuğumu görmeden ne bileyim ne yakışacak beklesem fiyatlar uçacak. Kıyafet beni geriyor ya. Hiç keyif alamadığım içinde bakmıyorum
Yha napcan yemek bu kimseyi durduramıyor ki insan gördükçe yiyesi geliyor yemek lerini az az koy ekmeksiz ye migdeni tutsun diye bir iki dilime ye yesil sebze et agirlikli ye sağlıklı az hamur isli beslenmeye bak"ben pek beceremiyorum ama" lokmalarini iyice cignede öyle yut buda önemli.hamilelikte kisitlasakta bebek doğunca sut olsun diye süt çekti diye ne bulursak yemeğe devam edicez yine zaten
En doğrusunu yapıyorsun canım. Devir ekonomi devri. Bende kıyafetleri o yüzden çok sallamıyorum ya evet önemli ama daha önemli şeylerde varMobilleri diyorsun sanırım, onlar için buradan bir şey götüremicem canım onları artık gidince alacağım ama ahşap oyuncak aldım bi kaç tane, ahşap ürünler de çok pahalı mesela yurtdışında. Daha çokk araştırmam gerek montesoriyi, fazla bakmadım. Okumam gereken o kadar çok kitap var ki. Yaptığın zaman buraya mutlaka yaz
Onlar yabancı marka değil mi canım? Ben türk markalarından alışveriş yaptığım için bana daha ucuz geliyor burası canım. Bir de bizim ürünlerin, pamuğun kalitesi çok iyi bence. Civili çok beğendim mesela, yumuş yumuş. Hemen büyüyecek diye çok para harcamak istemiyorum kıyafetlere. Yabancı olarak name it i beğeniyorum ama bir tane yağmurluk beğenmiştik 50 euro, asla vereceğim bir para değil çocuk kıyafetine.
Bir de üründen ürüne çok değişiyor, örneğin lierac çatlak kremi türkiyede 10 euro daha pahalı, burts bees mama da keza türkiyede çok daha pahalı. Katlanır küvet maşrapa kova setiyle 18 euro gibi bir şey türkiyede ama yurtdışında sadece küveti 50 eurodan başlıyor. Ne nerede daha ucuzsa oradan almaya çalışıyorum.
Aynen öyle canım, yurtdışında da öyle herkes ekonomi yapmaya çalışıyor. Orda da sürekli katalog takip ediyorum başka türlü içim acıyor o paraları vermeye. Şimdi oto koltuğu bulmaya çalışıyorum mesela indirimden.En doğrusunu yapıyorsun canım. Devir ekonomi devri. Bende kıyafetleri o yüzden çok sallamıyorum ya evet önemli ama daha önemli şeylerde varya ahşap oyuncaklara bayılıyorum bende. Geçende bir oyuncak aldık ses kulesi diye geçiyor babamla anneme bideosunu attık ama çok güzel inanılmaz ama 3-4 yaş arası ancak oynayabilir annemle babam siz bebeği bıraktınız kendinize oyuncak alıyosunuz gibi geliyor dedi biryerdne sonra kendi zevkime araştırmalarıma göre alıyorum. İnşallah oğluşta sever yüzlerine bakmazsa kalbim kırılır pıt
Bende kullanmak istemiyorum aslında ama ilk 6 ay uykuya rahat geçişi için belki kullanabilirim canımDamaklılar damak yapısını ve diş yapısını bozuyor diye biliyorum ben. Ondan hep uzak durdum gerçi emzik ve biberon kullanmak istemediğim için aşırı bilimsel araştırmadım. Sizin bilginiz var mı? Zararı yok mu
Bende kullanmak istemiyorum aslında ama ilk 6 ay uykuya rahat geçişi için belki kullanabilirim canımben diş yapısı falan diye araştırmadm hiç, sadexe daha rahat tutuyor cocuklar die okumustum ondan onu tercih ettim bide açıkcası bebeği öprenimce ilk aldıgım şey hüç düşünmeden emzk oldu
Gidişat kötü çünkü nereye gidiyor halimiz bilmiyorum. İndirimleri takip etmek şart nerede olursan ol. Ben aslında az şey alcam bilmem ne dedim ama biraz ucu kaçtı herhalde yaAynen öyle canım, yurtdışında da öyle herkes ekonomi yapmaya çalışıyor. Orda da sürekli katalog takip ediyorum başka türlü içim acıyor o paraları vermeye. Şimdi oto koltuğu bulmaya çalışıyorum mesela indirimden.
O ses kulesi nasıl bir şey, link atar mısın? İnfluencer gibi oldun sen bugün link ata ataben de taa 3 yaş kıyafetlerine kadar bakıyordum annem de o yaşa gelince beğenmez giymez belki dedi. O yüzden almadım. Pastel renkleri beğeniyorum en çok çocuk gelip canlı canlı yeşil sarı kırmızı istiyorum da diyebilir. Biz de kendi zevkimize göre aldık ama sevmezse çok üzülürüm
Bebişlere belli olmuyor ki o kadar emzik deneyip market emziği tutan da oluyormuşBende kullanmak istemiyorum aslında ama ilk 6 ay uykuya rahat geçişi için belki kullanabilirim canımben diş yapısı falan diye araştırmadm hiç, sadexe daha rahat tutuyor cocuklar die okumustum ondan onu tercih ettim bide açıkcası bebeği öprenimce ilk aldıgım şey hüç düşünmeden emzk oldu
Keşke tek temennim o. Şöyle uyuyan minnoş uyumlu bebekler olsaBen indirimde olduğu için avent almıştım ama ortodontik emziklere bakıyorum şimdi, aventin varmış. Onların silikon kısmı dümdüz. Ben anlamıyorum böyle damaklı falan terimlerden ama ortodontik önerildiği için onlara bakıyorum şimdi. Keşke hiç gerek kalmasa emziğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?